Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mickee82

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Celebekben és politikusokban gazdag rendezvényen mutatták be tegnap az új dizájnkukákat, melyekből száz darab kerül ki a XII. kerület különböző pontjaira. A helyszíneket a lakosság szavazta meg, a gyűjtőedényeket pedig a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem másodéves formatervező…..
mickee82 2012.04.22 23:52:02
Én ezt komolyan nem értem!
Sajnos még mindig képtelenek vagyunk kicsit körbenézni akár tőlünk nyugatabbra, hogy mitől lehet kutyapiszok mentes járda.
Többek között arrafelé történelmi okok miatt az emberek valahogyan magukénak érzik a közöset, ezért oda ők nem piszkítanak, a kutyájuk után meg felszedik. A jóérzésű emberek között persze mindig megbújnak a potyázók. Az ő kedvükért (ellen) a következő táblák felhívása ad segítséget.:

upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/a/a1/NoPoopHoustonTX.jpg/450px-NoPoopHoustonTX.jpg

pedestrianliberation.files.wordpress.com/2011/03/img_1347.jpg

Higyjétek el, egy olyan helyen, ahol általánossában igaz, hogy semminek nincs gazdája, ahol nincsenek szankciók, ott átmehettek a sárga ajtón, meg jöhetnek a celebek, meg el lehet költeni haveroknál sok 10 milliókat közpénzből designos kukákra, attól nem lesz a járdán kevesebb a kutyagumi.

Szerintem sok pénzt és bosszúságot meg lehetne spórolni ebben az országban, ha végre az önfejűség helyett körbenéznénk szomszédainknál, hogy ott mitől mennek bizonyos dolgok jobban, és azokat ingyen megtanulva hazajönnénk és egyszerűen alkalmaznánk.

Nyilván nem tudunk kibújni a bőrünkből, itthon elvileg mindig itthon leszünk, de azért ne legyünk olyan k***a büszkék magunkra 100 új kuka miatt.

Egyetértve a korábbi hozzászólókkal nekem is tetszik a kukák designja. Ám meg kell jegyeznem, hogy teljesen haszontalan és rossz kialakítású a zacskó adagolója. Az első (erőltetett) tépés után a következő zacskó szinte hozzáférhetetlenül elbújik, azt a valós illúziót keltve a következő használóban, hogy nincs több zacskó.
Persze lehet mondani, hozzanak magukkal, én is így gondolom. Aki sétáltatni akarja a város börtönében nevelt kutyáját, az tudja, hogy kutyusa kaksizni fog. Aki nem visz magával zacskót, az nyilván vagy teljesen retardált, vagy szarik az egészre.
Véleményem szerint, bár sok elmebeteg él közöttünk, inkább a második (viselkedésforma) a jellemzőbb.
Na hát az ilyen butuska feledékeny gazdiknak illene kiírni, hogy nem csak a bkv bliccelésért jár ám a 16 ezer forintos büntetés, hanem akkor is, ha sunyi módon ott "felejti" kedvence piszkát a járdán.

Véleményem szerint korrekt velőtrázó pénzbüntetéssel lehetne végetvetni a garázda gazdik közönyének.

Egyébként a DNS dologról akkor lenne érdemes tárgyalni, ha Dubaiban lennénk, az ugyanis igen drága mulatság.