Regisztráció Blogot indítok
Adatok
istenbarma

0 bejegyzést írt és 87 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azért vagyok ideges ma - több más apró szarság mellett - mert a nyomorult kormánypárti média elérte, hogy kicsit sajnáljam Vona Gábort, akit pedig kurvára nem akartam soha sajnálni. Na jó, vannak olyan élethelyzetek amikor sajnáltam volna egyébként is, de ezeket most hagyjuk, most speciel azért…..
istenbarma 2016.11.03 12:41:25
@Mercel: én téged sajnállak egy KICSIT, a lelkivilágod és az elmeállapotod miatt, mert ezt a kommentedet rossz volt olvasni is.

Egyébként meg függetlenül attól, hogy a Vonáról vagy a Gyurcsányról vagy tetszőlegesen behelyettesíthető politikusról szól ez a cikk, ez annyira legalja. Gondolom itt arra próbálnak apellálni ezek az "újságok" hogy a Vona travikkal etyepetyél, főbenjáró bűnként beállítva.
Szerintem egy értelmes ember pont nem azért fogja utálni vagy szeretni a tetszőlegesen behelyettesíthető politikust, hogy annak milyen a szexuális beállítottsága, hanem a tettei, érvelései, szakmai ténykedése és eredményei alapján.

Mondok egy példát. Motoros körökben terjed a pletyka elég régóta hogy a Talmácsi és a Rogán együtt... szóval tudjátok. Amikor először hallottam persze nagyon meglepődtem, de őszintén szólva semmit nem változtatott a két emberről való gondolkodásomon. A Rogánt továbbra is egy szararcnak tartom teljesen függetlenül attól hogy szokott-e férfiakkal vagy sem, és a Talmácsit is ugyanúgy világbajnokként és jófej emberként tisztelem, függetlenül a fent említettől.

Gondolom éppen ezért ezek a cikkek nem is az értelmes(ebb) embereket célozzák.
istenbarma 2016.11.03 13:37:57
@Legeslegalja: bár érteném hogy mit próbálsz itt összetrollkodni, de sajnos nem megy az igénytelen írásmódod miatt sem, meg amiatt sem, hogy szerintem te se nagyon érted hogy mit próbálsz előadni.
Ha mindig is érdekelt, hogy milyen, amikor direktbe a kormány vagy egy párt íratja a cikkeket az érdekkörébe tartozó médiafelületeken, akkor az idei október 23-i megemlékezéseknél nincs is jobb alkalom ennek az illusztrálására. Az ATV szúrta ki, hogy az Origo már 17:05-kor kiélesített egy cikket a…..
istenbarma 2016.10.25 12:18:40
@Fidesznyik Kálmán: volt pár hete egy cikk az index címlapon, hogy a BKV (vagy BKK) biztiőrök leszállítottak egy utast mert az jojózott. Természetesen a cikk hangvétele végig oltogatta az utasokat, a biztiőröket, kb mindenkit.
Aztán pár órára rá felkerült a youtubera a teljes videó, hogy szegény jojózó cigánygyerek éppen annyira a körülmények áldozata, hogy mindenkit megfenyegetett hogy kinyírja, megkéseli, szétbassza a fejüket, stb.
Helyreigazítást vagy a cikk frissítését azóta is kerestem, de nem találtam.

Úgyhogy a habony média elmehet az anyjába úgy ahogy van, de az indexnek is lenne bőven söprögetni valója a portáján.

Én tényleg nagyon de nagyon tudnék örülni egy valóban objektív, minőségi online hírlapnak.
Lassan lemegy a teljes csoportkör a foci-Eb-n, és a közvetítés már több mint egy teljes hete ültet nagy számban olyanokat is a tévé elé, akiknek amúgy eszükbe sem jutna a köztévére kapcsolni. Számukra egy alternatív valóságra nyílik ablak a közvetítések szünetébe beszúrt, egyperces mini-híradóval,…..
istenbarma 2016.06.21 10:07:07
@zdenyek: hatalmas +1! Végre egy értelmes komment.
A Való Világ legutóbbi szériájának legostobábbnak tűnő versenyzője (pedig elég nagy volt a konkurencia, ugye) a tévéműsortól megkapta a neki járó 15 percet, de élni nem nagyon tudott vele. Pár fotózás, reklámkampány, vidéki hakni belefért a dologba, de utána elfogyott a lé, és valamihez kezdeni…..
istenbarma 2016.06.17 14:27:06
@lutria: :D:D:D:D:D ezen felröhögtem
Hétfőn este az HBO-n lement a Trónok Harca hatodik évadának hetedik része. A meglepő visszatérésekkel dúsított epizód spoileres kibeszélője a tovább mögött olvasható...
Emberek! A MARS 76 KILOMÉTERRE LESZ A FÖLDTŐL! Mind meghalunk, tessék elővenni a bakancslistát, és rohamléptekben kipipálni mindent, a bungee jumpingtól a vegán étkezésig! A bakit Paeonia vette észre a Facebookon, ahol a Chemtrail-csoportba (hova máshova) posztolták. A legjobb a bemondó feje, ahogy…..
[FIGYELEM! Az alábbi írás irodalmi alkotásként olvasandó, valóságtartalma töredékes, a benne szereplő információk szándékosan el lettek ferdítve! Nem bátorít semmire, legfeljebb csak ironizál.] Magyarországon részben a szabályozás kiskapui miatt van annyi kamu 50-es, meg hát a kiskapus foci nálunk…..
istenbarma 2016.01.04 18:21:37
@Prognozuoti Blasio: maximálisan egyetértek. Ugyanúgy ahogy korhatárokhoz és külön vizsgákhoz kötik a különböző motoros kategóriákat, az autóknál is erre lenne szükség. Vagy fordítva, ha autón nincs külön kategória, akkor motoron miért is?
Mert nagyon jó amikor a pici 17 éves ázsiai lányka a 140 centijével beül az áfacsalt vadiúj X5-be, aztán megy amerre éppen nem lát, és az is nagyon jó, amikor apuci 180 lovas kocsiját kiviszi a frissjogsis hülyegyerek villogni a haveroknak, csak hát az kb ugyanolyan mintha A1-gyel ülnék fel egy R1-re.
Amikor a rém idegesítő pali elkezdte rágni a poharat, már tudtam, hogy helyben vagyunk, a Csillag születik oppardon Got Talent rálépett arra az útra, amit neki szántak a reality formátumgyárakban, és pontosan úgy működik, mint a bikicsunájozásra épített énekes tehetségkutatók.…..
Lehet jó kritikát is írni, de ahhoz jó lemez is kell. Szerencsére most itt van pár, amit érdemes beszerezni, köztük Funktasztikus új cumója, vagy Gazsi és Robotdeck közös őrülete. Az igazán szenzitívek azonban saját érdekükben ne olvassák tovább, mert folytatódik a…..
istenbarma 2015.01.07 16:07:07
Összesen négyszázmillióba került az a négy Setra S 517 HD, amit a Trans-Tour Kft. ezekben a napokban állít forgalomba. Amíg a Volánok a jelenlegi kormány hathatós segítségével, egyáltalán nem tudnak beszerezni korszerű autóbuszokat, addig az ország keleti végén…..
istenbarma 2014.07.10 16:16:14
@kristoof: jajjmár ezt a stadionozást mindenhol... ha nincs stadion az a baj, ha van akkor az a baj.

nektek mindig minden baj lesz. szarok az utak, de amikor utakat építünk akkor minek építünk utakat, miért nem másra költjük. vicc.

a poszt jó, és egyébként elgondolkoztam azon hogy azok a társaságok akik sokkal több vonalat fednek le és nagyobb az utas forgalmuk hogy nem képesek ilyen nyereséget termelni, mint egy kis régionális cég?
Mr. Busta rapbiznisze nagyon pörög mostanában. Dől a forint, mint állat, úgyhogy ciki is lett a Suzuki Swift, beintézett magának inkább egy BMW GT-t. Az egyedi Suziját meg rajongóinak kínálgatja megvételre ezen a pompa oldalon.   Nem csak közlekedési eszköz, hanem múzsa…..
Arra koncentrálnék, hol vannak olyan apró fájó pontok, amiket egy kis kenőccsel, masszázzsal mindenki számára fájdalommentesen kezelni lehetne. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
istenbarma 2014.04.23 13:27:37
@Palex: egyetértek, ezért is lennének jók a visszaszámlálós lámpák mindenhol. pár helyen van az országban már régóta, szerintem nagyon hasznos.
ott már nem lehet arra hivatkozni hogy épp bámészkodott. ránézel a visszaszámlálóra, látod hogy 20 másodperc, annyi időd van hogy nyomkodd a telefonod, bámuld a csajokat az út szélén stb, majd szépen rápislantasz megint a visszaszámlálóra, látod hogy 2... 1... és szépen beteszed sebességbe az autót.
én biztos vagyok benne hogy Budapesten kereszteződésenként 2-3 autó azért nem jut át időben, mert volt 1 szerencsétlen valahol a sor eleje környékén, aki képtelen volt időben reagálni a lámpa váltására
istenbarma 2014.04.25 12:23:22
@asdasdsadasd: az is magától értetődik, hogy gyépés vagy. nem kellenek érvek
Nagyon szerettem volna benne hinni, de néha elbizonytalanodtam. Márkafüggetlen találkozó, csak úgy, a semmiből? Majdhogynem spontán? Már csak hivatalból is bennem volt a félsz, hogy talán nem fog sikerülni. De Sipi meggyőzött, hogy tényleg erős volt az első Parkoló Parádé, és…..
istenbarma 2014.04.23 20:50:56
Nem hinném, hogy a „cipőboltos” Ken Block tisztában van a magyar sport, különösen a motorsport helyzetével, illetve azzal, hogy nálunk a futball mennyire kiemelt fontosságú, államilag támogatott dolog. De lehet, hogy tegnap többet tett a magyar motorsportért, mint eddig…..
istenbarma 2014.04.23 20:41:41
...hangzik az örök baromságok közül az egyik. Tessék, mutassanak majmot, amelyik mindezt kezelni tudja mondjuk 300-as tempó fölött. Ez a Sauber idei versenyautójának kormánya. UPDATE: Huh, látom, hogy itt nem okozna gondot senkinek, talán ez jobban elmagyarázza. És ez tavaly volt,…..
istenbarma 2014.04.18 17:05:29
@doominogame: te nagy matekos vagy. meg értelmes. egyből láttam.
"ehetsz-ihatsz telefonálhatsz:)."
persze, még véletlenül sem a kormányt kell fognod két kézzel igaz? telefonálgass csak te fasz. busz-sávban is mehetsz nem?

"Ha meg azt a pár deci többletfogyasztást sajnálja valaki a kényelemért, arról kár beszélni."
ja, pár deci, olyan 20-30 deci 100 km-ként.

..|.,
istenbarma 2014.04.18 17:12:00
@Giro: nagyjából egyetértek azzal amit írsz. bár szerintem a 70% picit sok, pl Alonso a szar ferrarival azért elég jó eredményeket hozott, meg én a pilótának is 10%-nál többet adnék azért, inkább 20 körül.
de mindegy is ezt így számokba önteni, az tény hogy kevésbé múlik a pilótán. de ez régen is így volt, alapból a technikán ami a versenyző alatt van marha sok múlik nyilvánvalóan.

pl emlékszem a Schumacher érában volt hogy mindig az első egy-két futamon az előző évi ferrarival indultak, és már akkor pedzegették hogy a következő ferrari 1 másodperccel gyorsabb a többieknél egy körön, de a bridgestone hátrány is kb 1 másodperc a michelinhez képest.
TComment Miért jó vonulni? 2014.04.16 06:15:00
Bántotta a fülemet a dudaszó, ezért kicsit előrébb sétáltam. Ekkor egy másik típusú zaj ütötte meg a fülemet, melyet a fennakadás okozói keltettek. Motorröfögtetés. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Nem a görkorisoké, a futóké, a turistáké vagy a babakocsis kismamáké. Attól, hogy sportolnak, vagy kerekük van, még lassabbak a biciklinél. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
istenbarma 2014.04.09 11:38:33
@xsmogx: végre egy értelmes hozzászólás, köszönöm!
TComment Így neveljünk barmot 2014.03.26 06:15:00
Létezik egy dolog, ami ha nincs, akkor bunkó vagy, ellenben ha túlzásba viszed, akkor is bunkó vagy. Előzékenységnek hívják és így irtják ki a kezdőkből. Azonos című írásunk kommentposztja...
istenbarma 2014.03.26 10:29:49
@expert70: végre egy értelemes hozzászólás!!! köszönöm!

az előtte lévő kommentben mind verik a nyálukat hogy ők így királyok meg úgy királyok meg így a tanuló meg úgy a biciklisek...
Úgy tűnik, Európa teljesen megkergült, egyre feleslegesebb dolgokat írnak elő minden új autóhoz. Azonos című írásunk kommentposztja...
istenbarma 2014.03.12 16:11:27
@gyorossyerno: téli gumi nov 1 - márc 31?? mondd te hülye vagy?? márciusban már olyan hőmérsékletek vannak (mint pl most is) hogy veszélyesebb a téli gumi az autón te gyökérállat. veled is benyelették ezt a maszlagot hogy majd a téligumi odatapszt téged az úthoz. inkább közlekedni meg racionálisan felmérni a helyzeteket kéne megtanulni.

a cikk kiváló egyébként
istenbarma 2014.03.12 16:21:13
@HakapesziM: ez zseniális. de kérlek ne adj nekik több ötletet :)
Belsőség Heti merítés 2014.01.19 08:33:57
Az ész választása A motor ragyogó paramétereiben a futómű sajnos egyáltalán nem volt partner. Egyenesben még csak-csak, de kanyarban billegett, a keskeny 16-os kerekek sem voltak bizalom gerjesztőek. Pár éles kanyar után (amit a BMW-vel különösebb stressz nélkül 90-100-al…..
Belsőség Nyolc év után vége... 2014.01.19 06:52:43
2006. március 5-e, szakadó hóesés, végtelenbe nyúló tél, nyakig ülünk egy romos ház felújításában, Norbi három hónapja beteg, inog az Autó Magazinnál a szerkesztői állásom, csupa derű és vidámság az élet. Mit tesz ilyenkor az ember? Naná, autót vesz. Törött volt az…..
istenbarma 2014.01.19 08:58:41
@srank: úgy tűnik te nem tudod mi az a régi kocsi. mégis mivel jobb egy 190esnél akármelyik jellemtelen ázsiai tucatautó? egyik rondább mint a másik, kívülről belülről, és akkor fizetsz érte milliókat.

egyébként meg a "hogy van gusztusa dologhoz": a családban van egy zastava meg egy zafira, nem tudom kell-e mondanom hogy a zastavában mennyivel kényelmesebb az ülés, és lágyabban repít át a futómű az úthibákon. arról nem is beszélve, hogy a 8 év alatt amióta nálunk van 40 ezer ft lett szervízre költve, míg a zafirára 2-3 évente jutnak 150 ezres tételek.
Subba Péntek 2013.04.19 07:18:04
..
istenbarma 2013.04.19 07:26:15
Subba Fekete lyukak vetélkedője 2013.04.04 15:31:26
Én nem tudom milyen műsort látok éppen, de ez egy C.S.O.D.A. és egyben bizonyíték, hogy az "agyhalál után is van élet"! Meg különböző kontinens: A frigid pedig olyan mint a görbe ember: Ez van, emberek. Köszi Pí!..
istenbarma 2013.04.04 20:27:02
@magyar vagyok gatyábo fingok: szívemből szóltál. bár én ezekkel aláíratnék egy akármilyen szerződést aztán 5 niggerrel kúratnám csak a segglyukukat, aztán a végén még jól baszkodják is tarkón őket