Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pusztai_zseni

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba A nap képe 2. 2013.02.07 16:41:08
A fotót Slash lőtte az imént a szállodája ablakából ..
Ezen a hétvégén pihen a spanyol bajnokság, inkább a válogatott játszik két kulcsfontosságú EB-selejtezőt, Dániával és Izlanddal. Az, hogy a spanyol válogatott rossz, a fociszerető közönség számára olyan evidencia, mint hogy az angol is az. Sőt, a spanyol még rosszabb, az…..
A tegnapi Aranyglóbusz-gála egyik legviccesebb jelenete az volt, amikor Will Ferrel és Kristen Wiig felvezette az egyik legjobb női főszereplő-kategóriát (vígjáték vagy musical), és közben tulajdonképpen előadtak egy Saturday Night Live-hoz méltó szkeccset (mindketten Lorne Michaels…..
Bréking: idén az előző 202 után több mint 250 dallal neveztek az alkotók. Az m1-en február 2-tól egy hónapon át látható élő show-műsorokban 30 dal vetélkedik majd. Az előválogatóba bejutott énekesek között van Gáspár Laci, Keresztes Ildikó, Polyák Lilla, Radics Gigi és…..
Most sajnálhatja igazán Mohamed Fatima, hogy kihisztizte magát a Voice-ból: az előző heti, igen tisztességes felhozatal mellé a második adás jó, ha három igazán ütős hangot tudott csak felvonultatni, a nyolc továbbjutó között pedig csak egy olyan van, akinek tiszta szívből lehet…..
pusztai_zseni 2012.12.30 13:08:43
Érdekes ez a műsor, kicsit mintha meghalt volna az élő show eljöttével. Amíg "konzerv" volt, nagyon tetszett, egyik pillanatról a másikra esett le az állam, most meg mindenki akkorát akar énekelni, hogy a fülem hatfelé áll tőle. A párbajok királyak voltak, de ezek a szörnyű hajlítgatások meg áriázások - már a hócipőm tele van velük.

Műsorvezető: hát szerencsétlen önmagától nem sok mindent tud hozzátenni a műsorhoz. Hol van ez a gyerek Gundel Takács Gábortól vagy akár Sebestyén Balázstól? De még Stohl is lenyomja. Mondjuk értem én, ha népszerű és igazán ismert akarsz lenni, akkor a tévébe kell menned minimum műsort vezetni, mert hát a színház nem elég, de Szabó Kimmel helyett még Till Attilát is szívesebben nézem. Énekelni tud, az rendben van, meg egyébként jófej, aranyos gyerek, csak hát kb ugyanazt a 3 mondatot ismételgeti hetek óta. Hát erre még én is képes lennék.

A műsor retorikája: itt mindenki kiesésről indul? Mert folyton arról beszél a műsorvezető, hogy mentsük meg a kedvenceinket, nehogy kiessenek. Most ez mi? Miféle hozzáállás ez az élethez? Tudom, hogy csak két szó a különbség, mégis teljesen más értelmet nyer, ha azt mondjuk: szavazzanak a továbbjutásért.

A stylistot nem veszem elő még én is, sajnos Lakatos Márkkal az a baj, hogy még nagyanyám is jobb ízléssel tudta felöltöztetni a tini lányát a 60-as években, mint ez az ember a versenyzőket. Ja és a koreográfus? Ő az a Túri Lajos, aki a Megatáncban hatalmasakat táncolt, és tök normális volt? Mitől lett meleg? Tán Lakatos Márk mellett? Mi ez az affektálás, amit művel hétről-hétre? Azt hittem, kiborulok a fotelből, mikor meghallottam.

A mesterek és a "benyúlt a lelkembe és megcsavarta a szívemet" szövegükkel.... Látom, ragadós a hülyeség és a gejl, Caramelnek egyébként se kell kétszer mondani, hogy csorogjon le a képernyőről. Rossz hatással van rá Malek.

A kövér csaj: mostanság elvárás, hogy megjelenjenek a politikai korrektség jegyében a melegek mellett a kövérek is, én spec boldog vagyok tőle, mert én is kövér vagyok, de vele még én se tudtam azonosulni. Hát basszus, mi volt az a szánalmas vonaglás azzal a lovaspálcával? De már akkor sejtettem, hogy baj lesz, mikor bejelentette: ő mindenképpen akar egy spárgát, meg szexkígyó meg dögös szerkó. Gondoltam, akkor már éneklés nem lesz... És valóban. A Bűdi gyerek meg megszentségtelenítette Robbie Williams egyik legjobb számát. Értem én, hogy akart valamit villantani, de én egyet megtanultam az ilyen tehetségkutatókból: Queent, Robbie Williamset és U2-t csak akkor éneklünk, ha legalább fele olyan jó a hangunk, fele annyi energiánk van, mint ezeknek. Hát Bűdinek semmije nem volt.

Hja, és a műsor csúcspontja számomra, mikor Malek Andi azt mondja nemtomkinek: énekelj a mi gyönyörű anyanyelvünkön... Mondja ezt az, aki Bécsben él. Lol.
 A szórakoztatóiparban éppúgy, mint a kapitalista tömegtermelés egyéb gyártósorain, egyre kevesebb szerep jut az eredetiségnek. Mivel manapság a sztárságnak nincs feltétele, logikus, hogy magának az úgynevezett Sztárnak nincs teljesítménye. A hírnév nem kvalitások…..
 Quantum XXL, Szirota Jennifer, Mészáros János Elek. Ha ez egy parlamenti választás lenne alacsony részvétellel és agresszív nyugdíjas hordákkal az urnák előtt, akkor MJE vélhetően zárójelbe rakná az orbáni kétharmadot, és valahol 70-80% környékén állna be a…..
pusztai_zseni 2012.06.03 21:44:06
@Ircsike: Jó, de ebből nem derült ki, hogy most felfogtad-e, amit mondani akartam, mert inkább csak megsértődtél - megint. Ahelyett, hogy gondolkoznál. Mert nagyzolni az amcsikkal meg a nagyszerű gyerekeddel sokkal jobb.
pusztai_zseni 2012.06.03 22:11:17
@Bettidoktornő: Azért Róbert nem megy a szomszédba egy kis sarkításért meg hangulatkeltő fogalmazásért, szóval maradjunk annyiban, hogy nem tudom tiszta szívvel védeni...:)
Ki is valójában Fehér Puzsér? Miért jött el? Mit képvisel? Mit tanulhat tőle a ma embere? Megannyi kérdés, mely joggal foglalkoztatja a közvéleményt. Alapos néprajzi kutatás után megkísérlem tehát összefoglalni a Fehér Puzsér eljövetele és rövid földi szolgálata kapcsán…..
A torkomnak ugrottak jónéhány fórumon Mészáros előadása után, hogy hogy mertem a háborús romantikát számon kérni a "Jó lovas katonán"? Még a méltán népszerű liberó megmondóember is beállt a sorba, szerinte "a katonáknak jól vagyon dolga,…..
Rengetegen kérték számon rajtam az utóbbi napokban személyes és elektronikus vonalon egyaránt azt a nemet, amit Mészáros János Elek produkciójára adtam. A kedves agrármérnök mackót mindenki következetesen parasztembernek nevezi: "Olyan szépen énekelt az a parasztember! Hát…..
pusztai_zseni 2012.04.24 10:00:50
@lobster thermidor: Érdekes, meg voltam győződve... Engem félreinformáltak, ez skandalum. :)

[Nem olvastam el minden hozzászólást, annyira azért nem érdekeltek a kommentek, hogy mindet végigböngésszem - ha meg nem sértelek.]
Az operett már száz éve is hazug volt minden elemében. Egy soha nem létezett világban hamis problémák mentén mézeskalács emberek cukorszirupban tocsogó szemetet énekelnek. Thália szentélye: a színház, az önmagát komolyan vevő, teremtő kultúra elleni alattomos támadás volt ez…..