Regisztráció Blogot indítok
Adatok
turbocat

0 bejegyzést írt és 168 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajnos mára a zeneipar futószallagon hozza a sok, szaros műanyag sztárt, akik nem tudnak énekelni, csak a seggüket rázzák - de producerre és Photoshop-művészekre telik nekik bőven. Nincs egy eredeti riffjük sem, csak lopnak, feldolgoznak, sample-eznek, tátognak. Szánalmas. Úgy…..
Mégpedig a 42-es házszám előtt. A képeket Katalintól kaptuk és lázasan várom a további infókat róla. Így első blikkre úgy tűnik, hogy valami építéshez öntötték oda a kupacot, aztán a pesti éjszakában egyszer csak arca nőtt néhány vidám járókelőnek köszönhetően.…..
A választás előtti gatyarepesztő átadási hajrá egyik kimagasló eredménye volt, hogy nem csak a négyes metrót kapták az arcukba a fővárosiak, hanem a Bubi névre keresztelt bringarendszert is. Őszintén szólva alig vártuk, hogy kipróbáljuk az egyik közösségi drótszamarat, de…..
A Fox Animation Domination nevű online csatornájának húsvétot promózó videója láttán az aggodalmas amerikai szülők gittegylete (PTC) megint felszívta a begyét, és elkezdett epét hányni sugárban. Megmutatjuk a videót, a hisztiről bővebben csak utána. Én kellemesen…..
Van egy keskeny sejtésem arról, hogy nem leszek túl népszerű azzal a véleményemmel, miszerint a két nagy hirdető gigász (leánykori nevén Apród és Jófogás) párhuzamosan lerendezett ország szintű marketing terrorja túlment minden határon. Sokak már az önkívület határán…..
turbocat 2014.04.18 08:05:54
@styrassicpark: kedves Zsuzsa! örülök, hogy hozzászólt, hisz rávilágított egy nagyon fontos dologra, az imádatra....., Ön megvédi az Ön által nagyrabecsült uriembert, csak azért, mert csak, meg hogy milyen jó fazon, meg mi sose leszünk olyanok. őszintén? nem is biztos, hogy olyanok akarunk lenni....., de rátérve a lényegre: az apród brand felrúgása egy óriási baklövés, az hogy ezt az OLX nevű izét használni fogják nem azért lesz, mer űberfasza, hanem mert nemigen van más....., a reklámja egy ótvar a jófogással együtt......, javaslom, nézze meg a kettőt egymás után...., az idiotizmus süt belőlük.
mint ahogy mellékesen sikerült kicsinálni a viszonylag jól működő expressz-t is.
további jó marketingmenedzselést, remélem nem futunk össze.
üdvözlettel: turbócat
Csúszunk egy hetet! A jövő héten majd kaptok baloldalit, ahogy kell, de most soron kívül nem annyira verseket kívánok megosztani veletek, mint inkább egy prózát. Egészen konkrétan egy ajánlást egy, az illetékes önkormányzat támogatásával kiadott verseskötethez (ISBN:…..
Régebben, ha ide tetszettek klikkolni, akkor feljött egy videó, amin Király Linda átértelmezi a Himnuszt, márminthogy elfelejti a szöveget, és a közönség segítségét kéri, mert "hát nem magyarok vagyunk mind?" vagy valami hasonló indokkal, sajnos nem elérhető a videó, így nem…..
turbocat 2014.03.10 19:44:53
@sixx: ne tagadd, hogy az ajánlatra felcsillant a szemed !!!
A Vakkomondor pszichiátere válaszol. Olvasóink szinte elárasztották kérdéseikkel szerkesztőségünket, miután Zuschlag János új könyvében azt is megírta, hogy 1998 táján egy idős parlamenti képviselő molesztálta a liftben. A legtöbb kérdés úgy szólt: miért 16 évvel a…..
Varánusz Te, Obama, aggy'á gázt! 2014.03.10 09:00:38
Ettől nagyobb cukiság már nem lesz idén: Az évtizedekre orosz energiafüggőségbe lavírozó Orbán kormány levelet írt Obamának, hogyaszongya, legkedvesebb kispajtásunk, szövetségesünk és aranyapánk, engedélyezzed a cseppfolyós földgáz exportját de szaporán, mert itten a…..
turbocat 2014.03.10 10:07:04
@rodeo36: egy nagy xart....., he elkezdted, fejezd is be, nem dógozom helyetted !!! b-
turbocat 2014.03.10 10:11:27
@dr. jenőke (jenőke): ez azt jelenti, hogy éjszaka itt is lekapcsolják a villanyt ?
hacsaknem Szégyelld magad, MTVA! 2014.03.09 13:09:42
Március 15, az 1848-as forradalom, sajtó- és szólásszabadság ünnepe, nemzeti ünnepeink legnemzetibbje. Legalábbis 1848 óta, őseinkhez hasonlóan így tudtuk mi itt nagyon sokan széles e Kárpát-medencében. Az Erkel Színházban Szente Vajk rendezésében idén színpadra állított Red…..
turbocat 2014.03.10 09:46:34
@Steppenwolf: egy baj van, farkaskoma, a márciusi idus talán az egyetlen olyan ünnep, ami igazából a politikáról szól...., ha ez a pirosbikának nem fér bele, akkor szervezzen uzsonnadélutánt habos kakaóval.és akkor most azon picsogsz, hogy a szánalmas, ostoba komented megjelenhet ?
Ízlések és pofonok különböznek, így a „legszebb” jelző osztogatásával is érdemes csínján bánni, ám egy biztos: a Lotus C-01 egészen különleges és csodaszép. Sajnos, csak 100 darabot gyártanak majd belőle. A Lotust természetesen elsősorban sportautóiról ismerjük, ám…..
Most mutassátok meg, ultrák! Pintér Attila, a magyar válogatott szövetségi kapitánya: Csak negatív kérdések jöttek. Kósa Lajos, Debrecen polgármestere: Nem tudna valami olyan kérdést feltenni, amire pozitívan lehet válaszolni? A Szerethető után itt van nekünk a Harapós…..
turbocat 2014.03.06 15:16:57
@terensz szpenszer: van egy javaslatom, menj kassára, vagy nyitrára, vagy pozsonyba, vagy ahol neked kedves, ha meglátod az első rendőrt, vágd szájba, mintha ott se lenne......., utána meg eldöntheted, szlovákia létezik-e, vagy sem !
Legkedvesebb Orosz Medvénk éppen bemutatót tart a világnak és nekünk, mennyire veszi komolyan: 1: a nemzetközi szerződéseit, 2: olyan faszságokat, mint államok szuverenitása meg hasonlók. Kárpátalján már mozgósítanak, keleti végeken lakó barátok szerint elindult a menekültek…..
Nagy izgalommal vártam, hogy Hende Csaba és Budai Gyula megjelenik-e a bíróságon, ahol tegnap ítéletet hirdetett a Pesti Központi Kerületi Bíróság az ún. lakás ügyben. Csalódtam, nem jöttek el. Távollétük persze nem volt akadálya az ítélet kihirdetésének. A bíróság…..
turbocat 2014.03.02 18:24:04
@P.Freddy: mielőtt agyvérzést kapsz, kérdezz orvosodtól, vagy gyógyszerészedtől ! és babot ne egyél, mert az el nem távozott gázok az agyadra mennek és ettől lesznek a szar gondolataid !!! egy szót nem értettél abból, amit írtam !!!
Egy körül érkezett és fél hatig a Fehér Házban volt pénteken Árvai Péter, a Prezi egyik alapítója és ügyvezető igazgatója. Az 5 és fél órából kb. 3-5 percet beszélt Obamával – mondta el a Forbesnak szombaton, telefonon. Árvait magával ragadta az élmény, Obama ugyanis a…..
Ilyen volt:  Ilyen most:   És ilyen lesz:     Elkezd végre felvirágozni a magyar labdarúgás?..
turbocat 2014.03.01 16:28:21
@ccactus: helyes a bőgés, oroszlán......, most akkor talán a budapestiek is építhetnének nekem valamit....., mivel sokkal többen vannak, remélem, nagyságrendekkel különbet kapok !!!
turbocat 2014.03.01 17:12:15
@ccactus: csak épp annyira, mint a debreci MAGÁN-fociklub tulajdonosa !!!
kapíse ?
Jó érzés volt azt a magyar sikert látni, hogy Obama elnök a magyar sikercég, a Prezi vezetőjét fogadta. Árvai Péter azért részesült az elismerésben, mert cége támogatja az elnök oktatási kezdeményezését. Az Apple-höz és a Microsoft-hoz hasonlóan ingyen hozzáférést ad…..
Az NBC lehet megbánja még, hogy 2020-ig vette meg az olimpiák közvetítési jogait, mert az igaz, hogy ezzel négyévente télen két hétre, nyaranta meg egy hónapra meg van oldva a főműsoros programming, de ha a népet nem érdekli a kontent, akkor baj van. Márpedig a szocsi téli olimpia…..
Sexy Asian Girls Cindy 2014.02.25 06:45:40
 ..
Tegnap este elszabadult a pokol Kijevben. A tüntetők és a rendfenntartó alakulatok ismét összecsaptak, ám ezúttal minden eddiginél véresebb küzdelem bontakozott ki. Követni is nehéz a veszteségeket, szinte óránként meghal valaki a lángba borult ukrán fővárosban. Az ellenzék…..
GD. külön rákérdezett, hogy eredeti-e az Amazon Kindle könyvolvasójához kinézett tok a BlueChipnél, mert amúgy az utángyártott, kevesebb, mint a felébe kerülne. Visszaírták, hogy eredeti, aztán kiderült, hogy mégsem: Amazon Kindle Paperwhite ebook olvasóhoz kerestem gyári…..
turbocat 2014.02.14 12:35:10
@dr. phil. Sün‼ ツ: az má nagy difi....., nem mindegy, hogy 17, vagy 20 !
Képviselő leszek Paks brókerei 2014.02.05 12:18:32
A kormány a paksi bővítési szerződés kapcsán pontosan ugyanazt az ócska marketing stratégiát nyomja, ami miatt a hitelközvetítőket megutáltuk a válság előtt. Ordas nagy kamuk szépen becsomagolva, ügyesen elterelve a figyelmet a tényekről, számokról. Orbán Viktor embereinek a…..
Lezárult a devizahitelesek befogadására létrehozott ócsai lakópark projektje, és túlzás nélkül állíthatjuk, teljes a kudarc. Az eredeti terveknek csupán a töredéke valósult meg, ráadásul elképesztően drágán. A Fidesz szerint persze az ócsai lakóparkért is Gyurcsány a…..
Gábor egy logikai feladványt talált a Penny Market saját gyártású zsebkendőjén. Utoljára gyufán volt ilyen talán: A feladvány: Ha a pézsé csomag tartalma névlegesen 10 darab, ettől azonban 5%-kal eltérhet a darabszám plusz/mínusz irányban, hány darab pézsét találhatunk…..
turbocat 2014.01.28 15:56:30