Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tapasz13

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mondják, hogy ez Mária országa, de lassan nem tudom, hogy a Szűzé-e, avagy Wittneré. Utóbbi pl. azzal indokolt egy parlamenti döntést, hogy hány Isten van szerinte. Néhány napja került napvilágra a jegyzőkönyv arról, miként utasította el a Lectorium…..
A hiénák csak erre vártak. Lesik, szinte scrutinize-olják a híreket - és ahogy történik valami, lecsapnak. Falkában, előre, a tények és a háttér ismerete nélkül - elég, ha a gyanú felmerül -, a feleket meg nem hallgatva, azonnal ítélkeznek. Megmondják, ki a tettes, kik a…..
tapasz13 2013.01.05 12:24:39
@dany82: Kellő empátiával kell a cigány bűnözőkhöz viszonyulni.Laposra kell "nevelni"-és nem adni esélyt a következő gyilkoláshoz.A szép szó eddig nem használt-próbálni kell a "Makarenkói" módszereket.
Poldi bácsi megmondója Arzén 2012.12.26 14:20:33
Az év talán legbotrányosabb hírével örvendeztette meg a nagyközönséget Karácsony első napján a Magyar Távirati Iroda. Ráadásul szinte sikerjelentésként tálalva az információt.A hír arról szól, hogy január 1-jétől a jövő év végéig honvédségi lajtos kocsikból kapja az…..
Érdekes elméleteket olvasni mindenféle amatőr és profi tollából arról, mi is hozta el azt a fordulatot, amelyre valószínűleg senki sem számított: Orbán Viktor puszta kézzel, egymaga eltörölte a keretszámokat, miután sebtiben meghallgatott valamilyen fiatalokat.Ma már tudjuk…..
Hölgyek, urak, minden tiszteletem a tiétek. Jó dolog lehet ma Magyarországon középiskolásnak lenni. Kevés olyan helyzet van, amikor az ember ennyire látványosan kiállhat magáért és a társaiért - voltam már ilyen helyzetben régebben, és nagyon jól tudom, milyen erőt tud adni az…..
Helyettes úr, könyörgök, le ne mondjon! Ha lemondana, az egy túl szimpatikus lépés lenne. A Nemzeti Kétharmadnak, a kormánynak, a pártszövetségnek, a pártnak, a frakciónak, az unortodoxiának, és hát Semjén úrnak sincs szüksége ilyen szimpatikus lépésekre, melyekről…..
tapasz13 2012.12.07 22:14:54
@Kelly és a szexi dög: Nyilván hogy csak kisérővel mehet vadászni mert védett személy ez a görény. Másrészt ha egyedül menne ,nem találna vissza ,oszt keresni kéne.A vadnak meg a végtisztesség okán az a jó ha nem egy csótány belezi ki...
Most nem Gyurcsánnyal, hanem Bajnaival keverték össze külföldön. Hogy is lehetne elfelejteni azt, amikor a svéd televízió képernyőjén a meccset Csányi Sándor mellett élvező Orbán Viktor alá lazán odaírták, hogy Gyurcsány Ferenc? Most Portugáliában derült ki, hogy…..
Bayer Zsolt Mikulás napi ajándéka ez a Véletlenül megint - című vezércikk, amelyik azt a végkövetkeztetést engedi sejtetni az olvasóval, hogy Gyöngyösi Márton lényegében baloldali provokátor. Bayer azzal a meghökkentő állítással indít, miszerint: „Magyarországon…..
Vastagbőr TÉNY 2012.12.05 14:15:00
Vannak, akik már megkapták a Békemenet-szervező CÖF által ígért "kiadványt", melyben Csizmadia László szerint elemezni fogják „az elmúlt 8 évben történeteket”. Sajnos, mi nem vagyunk a szerencsések között, de valaki volt olyan kedves, és elküldte nekünk. Azóta is…..
tapasz13 2012.12.05 20:59:29
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Egy érv azért van ami a leirtak ellen szól-
-az hogy ti irjátok. Ez az egész CÖF olyan mint az áradásnak az eleje- a szemét megyen elől!
Benneteket nem az eszetekért pénzel azért Orbán-ezt te sem hihetted.
A TASZ jelenti A diktatúra neve 2012.11.25 20:34:04
Bár a választási eljárásról szóló törvényjavaslat zárószavazását elhalasztotta az Országgyűlés, ez a hét sem múlt el egy újabb antidemokratikus és alkotmányellenes törvény elfogadása nélkül. Az egyes törvényeknek a XX. századi önkényuralmi rendszerekhez köthető elnevezések tilalmával összefüggő…..
Az állami támogatásból a civil egyesület politikai hirdetése, amivel a BKV jut reklámbevételhez Simicska Lajos cégének hirdetési felületén keresztül.Ezt szárnyald túl!Várom a kis füzetet is, amit minden háztartásnak elküldenek, remek lesz!(kép: vasarnapihirek.hu)…..
tapasz13 2012.11.18 14:43:30
@Kőmíves Kelemen: Teljesen kontra produktív erőlködés.Két üzenete van- az hogy félnek,meg az hogy tudják hogy már most vesztettek..
Az utazó meg buszozás közben sem felejti hogy -el kell zavarnunk ezt a csürhét mielőbb...
Kedden délelőtt a 4K! bejelentette, hogy Bajnai Gordonnal nem kötnének politikai szövetséget, tehát nem állnak be az Együtt 2014 mozgalom kötelékébe. Ellenben az új választási rendszer miatt készek megállapodni az ellenzéki erőkkel. Istvánffy Andrással, a 4K! elnökével, és…..
Versenyben van a "Minden idők legcinikusabb politikusi nyilatkozata" címért Orbán Viktor keddi kijelentése az Európai Bíróság Magyarországot elmarasztaló döntéséről, miszerint "Régen láttam olyat, hogy a döglött kutyát fejbe vágják." A miniszterelnök ezt úgy érti, hogy a…..
tapasz13 2012.11.07 00:45:59
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠:
Kettesben vagytok-végre egy hülye aki érti a másikat.
Áll a köztelevízió reggeli Rekontra műsorában már sokadszor, rezzenéstelen arccal vagy leginkább tudálékos képpel, akár egy falusi kocsmáros, aki szerencsésen túl van már a második agyvérzésén, és aznapi harmadik felesén. Áll, és megfontoltan osztja az észt. Volner János…..
  Szépen ível felfelé karrierje magyar büszkeségünknek, Srej Zsófinak. A 18 éves kora óta modellkedő Zsófit olyan magazinok kérik fel divatanyagokhoz, mint a francia Glamour, a brit Harper’s Bazaar és az olasz ELLE. Utóbbiról kicsit bővebben is szeretnénk mesélni,…..
tapasz13 2012.10.21 15:01:08
Újabb igen hatásos performanszt adott elő tegnap a Vezér, le a kalappal a kommunikációs hazugsággyár működése előtt. A mindig erős, dinamikus, tévedhetetlenséget sugárzó ember bilin ücsörgő bölcsisként tűnt fel a brüsszeli sajtótájékoztatón és szinte összetörten…..
tapasz13 2012.10.21 11:31:39
@The brain: Ne légy hülye-ha mi elmennénk a magatok forma éhen hal itthon.A magatok forma vezér dicsőitésből szeretne megélni.Kisszerűek vagytok.
Viszonylag nagy sikert ért el tegnap labdarúgó válogatottunk Törökország legyőzésével. Jól is játszottak a srácok, a törökök meg csak kapkodták a fejüket, ahogyan az élő adást nézve én is. Mi a retkes fenéért közvetített úgy az MTVA, hogy egy utolsó…..
Kettős Mérce Több, mint gyanús 2012.08.28 17:02:00
Hazatért Szíriából az a három férfi, akik nyaralásukat töltötték a polgárháborús országban, ahol az elmúlt félévben közel 40 ezer ember halt meg, és több százezren menekültek el. A volt rendőröket a felkelők rabolták el és engedték később szabadon. A sztori nagyon…..
tapasz13 2012.08.28 21:15:03
@herut: Nyilván két nap múlva tele lesz a világsajtó az igazsággal.A diktatúra támogatása miatt majd kicsit meg köpködnek bennünket.Hazai viszonyainkat tekintve,testvér ország.
Talán ideje lenne szembenézni azzal, hogy egy testvérgyilkos szadista fenevadat emlegetünk szentként. István király politikai teljesítménye vitathatatlan, hiszen felismerte, hogy ha a bármily farizeus egyházi hatalom oldalára áll, vagyis Kelet (Bizánc) helyet Nyugatot (Róma)…..
Az idei hatalmas siker után Gerendai Károly már jövőre is megkötötte a szerződést: a Közgép 2013-ban még az ideinél is többet, 23 tonna port szállít majd a fesztiválra. A fesztivál szervezői a tavalyi pozitív külföldi visszajelzések miatt döntöttek úgy, hogy idén is…..
Mekkora bálvány, előtte az állvány, fogja a mikrofonját. Gajdol a drága, az alsónadrágja összecsokizva rég. Nagyon léha, valami lé ha néha lecsúszik a torkán, Elmebajával úgy ragad magával, mint a legpusztítóbb orkán. (via) Te, Viktor, ez a hét lassan nekem…..
tapasz13 2012.07.29 20:55:30
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Látszat demokrácia van-egyre homályosabb a látszata.Olyan ez mint a szex.Kinek milyen az igénye? Nekem hiányos és sérült a demokrácia.
Egyszerűen nem jutott eszembe másik cím. Egy másik kedvenc blogomon, a Varánuszon Fabius kolléga napok óta könyörög, hogy valaki vagy cserélje ki a Duracelleket a Fényességesben, vagy kösse vissza a fülébe Habonyárpit, mert lassan ki fog törni a forradalom. A Fényességes…..
  A Magyar Hírlapban jelent meg ma a következő "álláspont", Apáti Miklós tollából.     "Ráadásul az is megtörténhet, hogy hétfőre kiderül: nem magányos gyilkos volt az elkövető, s ez megint egy bizonyos, önmagában gyáva, piti rassz képviselőjének elkövetési…..
tapasz13 2012.07.22 16:01:32
@Kettes: Mielőtt megmondanád a "frankót"jusson eszedbe hogy a lehetséges válaszok egyikében maga Orbán Viktor is érdekelt egy vonó huzásnyit.
tapasz13 2012.07.22 17:51:44
@jotunder: Egy nyiltan rasszista ,antiszemita kormány esetében miért kéne elnézőnek lenni?Nyiltan zsidóznak a parlamentben, a jobbik a fidesz pártlaboratóriuma .Mindent mindig árok ásásra, kút mérgezésre használnak.Miért kéne azt ami igaz csak jól neveltségem okán el hallgatni???Nem a nagymamákkal van a baj.
Coca-Cola gyártósort avatott fel a miniszterelnök. Orbán Viktornak ez egy fontos esemény volt. Itt meg lehetett mutatni, hogy nem minden multi ellen kell fellépni, hogy a multi értéket is képviselhet, nem ősellenség, pénzt hozhat az országba, munkahelyeket teremthet, és akkor az…..
tapasz13 2012.07.22 16:09:36
@szanalmas: Hát ez tetszik!-Az élet megtanulandó nagy igazságai ilyen egyszerűek.
Egy neve elhallgatását kérő rendőrkutya, elárulta blogunk munkatársainak, hogy a hétvégi melegfelvonulás során az ellentüntetőkkel szemben valóban aránytalanul jártak el a Pride-ot biztosító rendőrök. A kutya-őrmester állítása szerint mindenki bátran elhiheti a kiszivárgott…..
tapasz13 2012.07.10 20:39:39
@anonymand: Ráadásul a Zagyva Gyulának kimondottan jól állna a szájkosár.Öltözteti, fotogénebb lenne tőle.Olyan igazi "vérmagyar"
A kutya is hibázott- gyereket meg hülyét az okos nagy kutya kikerüli.