Regisztráció Blogot indítok
Adatok
frankchi

26 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1001sztori ... 2019.07.19 23:07:38
mindig lásd magad előtt az utat ne tudd ne tudjad hova vezet hisz soha se az eszed mivel a levegőt veszed leszend belőle és általa élete álma áloma eleme eleje veleje meg alja annak talaja mint fának a talapja eljövend még a napja  ..
1001sztori türelempróba 2019.07.19 22:56:52
ne menj a jégre ha tóba belehajtóka kalap gallér s a nyakkendő mig minden esendő van hogy kell esernyő tepernyő tereprejtő kell mi kelendő válasz megfejtő nevet nem felejtő fejtő bokáig széltő hosszantig szóba bosszantik ajtó vagy karóka róla vagy valóra türelem    ..
1001sztori na ez az az óra 2019.07.19 22:27:29
úgy rúgott mint a luger a becher beüt öt öt felül mint a lóra  na ez az az óra?   eljött a vég ez volt a lét a hullád nyalja az út szélét láttak már hasonló félét   nem jut el a diszkóba mert már előtte kiüti a kóma na ez az óra?   belemar mint a hóba marad belőle hébe hóba csak ébren…..
1001sztori ... 2019.07.19 21:14:53
újra gurult a kerék fogyott az út alattam tegnap elhagytam ma miattam és holnap is elittam elittam mind megittam nem hivtam  amikor még birtam amikor kerek volt az ég a talpam alatt a két szék között a végső véglet addig élet amig éled és örökkévaló a lélek   tényleg és ténleg de…..
1001sztori időtlen örömök 2019.07.19 21:07:03
azok a pillanatok amikor boldog vagyok amikor nincs bennem bántás nincs bennem már más  ..
1001sztori boltutak 2019.01.13 23:51:53
amikor egy árus rámsózott egy hamis gyémántot, azóta én lettem kódus féloldalas, hódolatas hódol a tas, van ami hass, mint az ezer elfelejtett kocsma, a sarkon a pincében a tetőn a kiülőben és a felülőben, italok együltőben, fapadon vagy fonotton, domboldalban völgyben és ellátó lelátón hol város…..
1001sztori holtutak 2019.01.13 23:18:24
mikor már hajnal is dobna ki magából, nem talál meg az ágy magától és messze vagy a mától, ne érjen rossz kedv, ne legyél levert mert a tegnap levert, mint ilyenkor a kevert...   hisz tudod miből lesz csere és mennyi a tréfa smennyi nem terefere mi megy elevenbe buborékossal fölöntve mert az…..
1001sztori mindig volt 2019.01.07 23:48:01
mindig volt másnap pofon nem mindig csak másnak amikor az utolsó jön el nem mondja el előtte senki mert olyan előre nem látnak az utolsók elsőkké válnak az utak elválnak mint a fecskék felszállnak mindig volt olyan amilyen még nem volt fal is amitől megállnak igaz és álnok álmok és való, e…..
1001sztori azajó 2019.01.07 22:57:30
az a jó jojojo ha nem úszik el a hajó ...nem kaján szó ha kajol, hanem ajándék ajkán s hajol ... az a jó jojojo a jó ha könnyen jön a szájra, nem kell mondani állj rá ... rajta van, aj má .. fain a fajra, feró kész minden bajra, nemre korra most van a mikorra ... sohasevolt de majd ma, tét nélkül…..
1001sztori első gondolatok 2019.01.07 21:47:44
amikor azt a csajt megláttam: csak nem fogok beleszeretni. amikor azt a csajt: ez a csaj kell nekem, én ezt a csajt ezer éve már láttam. amikor majkát: ebből a srácból lesz valaki.  ..
farkasdon lámpaoszlop ford granada, deáki fürdő kanyar bmw320, komárom citroen(?) ami ottmaradt évekig a parkolóban, ahol dzsakomó hagyta? amikor aszonda meghalunk, mondom mehet... a kukát elkapta, kicsit megkapartatta itt-ott és úgy lépett rá oda neki ahogy agyilag nem volt ott, de azért a…..
részeg éjszaka három a kompánia, tükröződő utak, nem égő villanyok, nem váltó sofőr, fejben kacskaringo kormányon bogarasan lassú töfékelő visszaúton megjelenő jard, nem veszi be a kanyart hiába villognak, gázba oda lépj, nemfog a fék, parkolóba hanyatt iszkiri skoerc..
1001sztori a nulltadik 2018.12.31 19:23:36
a harmadik nevető változat, a sírvavigadós virubőgős kalap szart jólfogdmegnesze a semmit, majd ha kérek olyan tükörképet ne nézzek má oda én kérek elnézést csak ne legyen má olyan jó napom hogy akkor lássam belülről hogy akkor fessen körbe hogy akkor lássam a fülem hogy akkor vágjak szijt a…..
1001sztori az a másodperc 2018.12.31 19:08:49
előbb a szív szól és csak aztán az ész..
nem hordtam órát soha, nem volt rajtam bilincs, nyakkendőt utálom a kendőt komálom és volt álmom sok is csak csakis csikis nem csak cikis ott voltam időre ha késtem szóltam, nem volt olyan hogy nem voltam ha elindultam láthattál már hultan de én még mindig itt vagyok erő egészség még…..
sziget, múlt század. cigisdobozban elesdé, cigisdoboz kukában. kuka a kukasoron a szigeten. mi a kukákban. az eset jó véget ért, elesdé a szánkban. a világ sd-ben, hangok hd-ben. tapintás szuperérzékben, vagy ahogy mondták, zuper. azoknak az éjszakáknak volt egyfajta ize is, savasnak mondanák s…..
e világról ki igazi volt e világon. madár, varjú. fekete szem, felejthetetlen félmosoly és az a lenézés, azt senki se tudta utánozni.  egy azok közül, akikből nincs másik az egy aki kiállt értem, aki verekedett volna értem, egy aki nem hagy az útszélen, amikor én szétütöm a fejem, mert részegen…..
1001sztori legrosszabb nap skicc 2018.12.28 22:13:04
legrosszabb napból sok van.  rossz volt az a nap is, amikor megtudtam, hogy egy haveromat elvitték, meg az is, amikor megtudtam, hogy nyolc évet kapott. rossz volt az is, amikor a csajom az utcán vette a port, vagy amikor felismertem az újvári államáson a pikósokat. vagy csak már úgy néztem rájuk.…..
1001sztori a legjobb nap 2018.12.28 21:37:41
nem volt semmi különös. csak mezőben ülve hallgattuk a Ladánybene27-et, csak ő meg én. esni kezdett. Hajnal meghúzta a sörét, azt mondta, akkor kell inni, ha jólesik. azt hiszem az nem akkor volt amikor elesdé is volt, azok is jó napok voltak, de hogy ez a legjobb, azt akkor tudtam amikor…..
1001sztori a csowkszüzességem 2018.12.28 21:30:47
a legszebb lány a gimiben, az angol órán mögöttem a leghátsó sorban, hangja mint legkellemesb balzsam lédús ajkain egy betontalpnak dőlve egy halk éjszakán, miközben a diszkó benti hangjai szűrődtek ki a fák alá, egy másik diszkóból gyalog haza haza deákin keresztül után, sután bután, asse tudtam…..
esőben nem túl okos nyomni a pedált, vagy eső után  ha csúszik az út és csúszik a gumi akkor úszik az autó és nem megállitható és ha nem az a perc hanem egy másik, mint a rulettgolyó vagy a kavicságy vagy a tábla  mint pereden vagy farkasdon, vagy csak szilveszterkor (?) a galántai úton vagy…..
volt 18 körül olyan késztetésem, hogy belehajtsak a szembejövő kamionba, de nem sokszor volt az életemben hogy súgtak Sopron felé 2016-ban ne lépjek a gázra mert most nem jó egy kanyarban előzött előttem szemben egy kamion. úgyhogy elértem a hegyre, az öt vagy hatórás de idegesitöen hosszú…..
ahova bementem gézt keresni a kezemre, mert leégettem és aztán ott hűtöttem valami lavór vizben mintha emlékeznék hogy volt ott egy tükör, vagy a mosdóban jártam, ja az lehetett azokon a hegyi utakon megismételhetetelen, az nem olyan mint a cseh partok felé hi he tetlen vagy a keleti végek felé…..
szól a dzsezz éltem ezt értem ezt nem vetem meg a szeszt és elvétem a nezt amikor üt az bekezd   az aszfalt sima, az ég alja még mindig messze szemed szememre és ő vágja ütemre  csalva mosolyt számra   ᛩʍ⊺ᛩᛩ⊪ᚷ϶⊺..