Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zuppe

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogy mi a kastély, azt épp olyan nehéz meghatározni, mint hogy mi a régi.  Kicsit önkényesen fektettem le a szabályokat: háború előtti, különálló épületeket kerestem saját parkkal, melyek egyetlen családnak épültek. Kirostáltam a városi palotákat és villákat, a…..
zuppe 2014.04.02 10:40:39
@Nick Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekbe:

Azért az örökösödési és/vagy vagyonadót ne vedd már egy kalap alá az államosítással. Ugyanígy a kommunizmus és a demokrácia közé se tegyél már egyenlőségjelet.
zuppe 2014.04.03 23:22:40
@Nick Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekbe:

A stílusodat nem minősítem, megszoktam már a hozzád hasonló nézeteket képviselőktől.

Ami a témát illeti, tedd hozzá, hogy mettől meddig volt a 80%-os örökösödési adó, milyen összeghatár felett kellett fizetni, és mennyien fizették be ténylegesen, ahelyett, hogy elkerülték volna különböző legális és kevésbé legális módszerekkel. Utána ígérem, megköszönöm neked, Keleti Bölcs!

A cikkre visszatérve: ha olyan jó ötletnek tartod továbbra is az államosítást, akkor lécci holnap szolgáltasd be magánvagyonod 100, vagy akár csak 80%-át az államnak, jobb előbb, mint később (vagy soha). Igazán nem kérek sokat, apróság, nem? Nehogy ezen kezdj el kekeckedni!
Röviden: sehogy. Mondom hosszabban.  A Sketch mindenekelőtt egy nagyon jó szoftver azoknak, akik alapvetően a Photoshopot eddig is interfésztervezésre használták. Amikor néhány hónapja letöltöttem a Sketcht, az első benyomásom az volt, hogy ez egy olyan grafikus szoftver, ami…..
zuppe 2013.03.26 11:03:54
Nem olvastam a törvény szövegét, hiszen még hatályba sem lépett, de a hír így szól: Az új szabályozás szerint a pártok kampányidőszakban a sajtóban csak a közmédiában és a nyomtatott lapokban hirdethetnek, kereskedelmi tévékben és internetes lapokban…..
 Mi az esélye annak, hogy Orbán Viktor péntek 13-án igazat mond? ..
zuppe 2012.04.15 17:40:00
@Dömper Ármánd: Ellenségek? Max. ellenfelek. Semmi bajom azzal a százezer emberrel...
Örülünk, Vincent? Egy kis séta 2012.04.12 13:04:00
Július hetedikén délután munkaszüneti nap lesz, tessék egy kis sétát tenni. Megmondom azt is, hogy merre. Városliget – Andrássy út – Alkotmány utca. Igen, ez a Meleg Méltóság Menet tervezett időpontja és útvonala, és pillanatnyilag ugyan az a hivatalos álláspont,…..
Papírpénzből tapéta Németországban Forrás: cnbc.com KOMMENTÁR Már nem csak hazai, hanem külföldi elemzők is félreverték a harangokat: Magyarországon egyre nagyobb az esélye az államcsődnek. Korábbi nemzetközi példákból kiindulva igyekszünk…..
zuppe 2012.01.13 19:49:15
@M. Péter: Izlandon 2 ev csokkenes utan tavaly mar tobb mint 2%-kal nott a GDP, Argentinaban valoban 15%-kal csokkent, ja, hoppa, azota evente 8-9%-kal nott? 9 even at? Igy mar mindjart mas...
Régi időket idézett föl bennem kormányunk legfrissebb ötlete: tüntetés az ellenzék ellen. Orbán Viktor és kormánya úgy küzd az Operás tüntetés kísértő rémével, mint a tb protkóra szoruló fogatlan apóka a szalonnabőrrel, megrágásra és lenyelésre képtelenül. Annyira…..
Kivételesen nem egy konkrét termék, hanem az áruház "családbarát" intézkedéseit kihasználó nem vásárló vendégekkel szemben emelte fel a billentyűzetét Magnus Heron. Szerinte el kellene gondolkodnia az IKEA-nak, hogy mennyiben járul hozzá a kulturált bútorvásárláshoz, hogy a…..
Vastagbőr Suli kettes portás 2011.07.29 11:33:00
Az Amerikai Egyesült Államok, mint a demokratikus nyugati világ vezető hatalma időről időre megnézi, hol, merre hogyan állnak a demokráciával a nagyvilágban. Nos, az egyensúlyok és fékek 200 éve működő rendszerében valószínűleg egy kicsit furcsának találhatják a magyar…..
Tényleg mozgolódik valami a magyar Apple-nél, ha semmi mást, azt legalább elmondhatjuk, hogy ugyanúgy gerjeszti maga körül a pletykákat, mint a kaliforniai anyacég. Mondjuk az, hogy semmit sem tudunk a hazai iPhone-ról tipikus, annál nagyobb öröm, ha van valami hír. A mindig éppen…..
Először is nézzük meg együtt a (nagyon hosszú) videót, aztán majd jól le is írjuk, mit gondolunk a Google újabb nagy dobásáról... Az emailt máskor és másra találták fel, mint a csetet. Ám az online kommunikáció az elmúlt években olyannyira életünk részévé vált, hogy…..
8ker Indulás! 2008.11.26 14:50:00
 Sziasztok!Tervem szerint ez a blog a nyolcadik kerület - vagy ahogy ismerik a "nyócker" - dolgaival, ügyeivel, gondjaival, problémáival, örömeivel és bánataival foglalkozik, szigorúan civil szemmel. Várom társszerzőimet -  kerületünkben elég sok író, és…..
Kedden délután Győrben jártam... Itt most el is akadtam egy pillanatra, hogy vajon melyik legyen az a momentum amit először megemlítek?! A vérben úszó kézfejem, a szar kávé, vagy az adventező tömeg? Nos maradjunk abban, hogy az események illetve az eseménytelenségek sorrendjében…..
Kőmanó PARADISKI - LA PLAGNE 2008.12.07 12:00:00
  Még egy Francia síterep, de erről már csak röviden sok képpel.13 tepülés pályarendszerét lehet használni egy kombinált bérlettel, ami természetesen csak felületesen lehetséges, egy átlagos 6 napos bérlettel.Az összekötött két pályarendszer együttesen, 141…..
Majd elpusztít valami fura mellfájás, úgyhogy extra röviden: kaptam pár fura ugróhivatkozást ismerősöktől, kattogtatni kezdtem, a végére meg kiderült, hogy az ex pestiestes Melis András és a volt palya.hu-s és iwiw-es Cseh Gábor indítottak a vadiúj, kinézetre semlegesen kellemes…..
zuppe 2008.11.25 09:54:40
Egyre inkább olyan érzésem van, hogy az iWiW a citrom a közösségi hálózatok között, azaz a magyar narancs. Kicsit sárgább, kicsit savanyúbb, nem mennek rajta a funkciók, alig lehet vele valamit csinálni, de legalább a mienk, hiszen ezen van fent mégis az összes ismerős, és a…..
Vagy három hónapja lehetett, hogy egy szépségkirálynő miatt borzadtunk el az átlagamerikai teljesen kilúgozott agyán, erre tessék, megint előkerült egy másik, aki ezúttal nem is Irakkal, hanem kis hazánkkal szórakozott egy kicsit. Csoda, hogy felvisított a bennünk lakó…..
zuppe 2007.11.28 15:28:21
"Szerintem mindannyian nézzünk mélyen magunka, vagy legalábbis próbáljuk meg az európai (!) országokat elhelyezni egy üres térképen (szóljon, aki elsőre 100%-ot ér el): www.sheppardsoftware.com/country_europe_G2_drag-drop.html"

Nekem:
100% avg. miles: 0, Time: 237 secs

A hangbemondás alapján klikkre (level 5) 98% lett.

De nem ez a lényeg, én térképbuzi vagyok, de én sem várom el egy átlagos amerikaitól, hogy tudja mi a rák az a Magyarország.

Sőt, egy átlag magyartól sem várhatom el sajnos, hogy tudja mi az a Macedónia mondjuk. Pedig nincs messze. És nem is tudja.

Hülyébbek vagyunk mint egy ötödikes, és sajnos semmivel sem vagyunk okosabbak, mint egy amerikai, sőt sőt sőt....
A pesti utcákon itt-ott hallani olyanokat, hogy az iWiW jövő héttől elindítja a közösségek támogatását. Ez valami olyasmit jelentene - a sarki fűszeres szerint -, hogy ezentúl az iWiW (nem csak eltűrné, de) kifejezetten támogatná a nem valós személyek adatlapjait. Valami olyasmit…..