Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Atii

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez itt kérem szépen a majdnem tökéletes Eurovíziós produkció, teljesen besorolhatatlan metálnak látszó izé, amit főleg akusztikus hangszereken, plusz egy elengedhetetlen villanygitáron ad elő a szegény ember Slipknotjának tűnő, zenekar. A YouTube kommentelők egyike szerint ilyen a…..
Mi mindig jókat derülünk, amikor egy bulvárlap a pornózó valóságshow-hős és a hatlábú pakisztáni csodatehén közé beékel egy-egy társadalmi igazságtalanságot. De valószínűleg Ecseri Zoltánnak nem lesz kedve a nevetéshez. A lap Sok szülőt magára hagynak a gyerekei címmel…..
A miniszter tegnap irreálisan magas ponthatárokat húzott meg a 16 diszkriminált szakon. Utánanéztünk a 2011-es pontszámoknak és a bekerülési arányoknak, mivel a miniszter elhangzott ígérete szerint a szakmai érvek nélkül diszkriminált 16 szakon a pontszámok…..
Atii 2013.01.23 12:41:01
@Orszag: 500 sehogysme jön ki, még 95%-os eredménnyel sem. Ha felvételi tárgyad 95%-os akkor már alapból veszítettél 5 pontot. Ebből 2-vel tizet. Ha duplázol akkor 20-at. Ha nem duplázol akkor a matek így is lehúzza és gondolom a többit sem írtad meg 100%-ra, így tehát mindkét esetben 480 alatt van. De nem ez a lényeg hanem a régi rendszer ponthatárai alacsonyabbak voltak mint a most tervezetté. Ennyi.
Atii 2013.01.23 12:46:52
@Orszag: Már túl vagyok rajta, le is jártam az államilag támogatott féléveimet úgyhogy ez engem nem érint. :) Ráadásul matek, fizika volt a felvételi tárgyam ami 81%-on volt. De nézd meg a 2007-es, 2008-as felvételi ponthatárokat az alapján lehet látni kb. , a régi rendszer pontszáma mennyi az új rendszerben.
Én a bme infót tudom régibe 120 volt, újba 366. Első esetben ez 83%-os eredményt jelentett, a második esetben 76%-ot.
Az ATV kamerája véletlenül rögzítette az esetet, sőt azt, ahogy maga Ferenczi mondja: „A mieink dobtak fejbe.” Az eset azért pikáns, mert a szélsőjobboldali média, és maga a sértett is körbehaknizta a médiát, ki nem mondva - illetve a szélsőjobboldali portálokon kimondva -…..
Most, hogy a Kuruc Infón is elindult a karrierem, és kikiáltottak a cigány bűnözés első számú reklámarcának, úgy döntöttem foglalkozom egy kicsit a magyarországi romakérdéssel... Mielőtt belevágnék, szeretném megköszönni a Kuruc Infó szerkesztőségének, hogy a korrektség…..
Atii 2012.07.19 09:48:05
@Tony Almeida:
Lehet keresni még olyan gyilkosságokat ahol nem romák voltak az elkövetők, de ami a lényeg hogy a rcigánybűnözés nagyrészt nem gyilkosságokban merül ki, az esetekeg 99%-ában lopás vagy esetleg utcai verekedés amiért elítélik. És tudod miért jobb a cigánybűnöző mint pl. az arab? Mert az arabnál lőfegyver is van általában.
Atii 2012.07.19 10:04:59
@SemBoga:
Na igen, de ha majdnem 50 év szocializmus alatt nem sikerült rászoktatni őket a munkára hosszútávon (hogy később maguktól is tudjnak munkát vállalni a versenyszférában) akkor mit várunk el pár év napi 4-6 órás közmunkától? Ettől nem fognak visszaintegrálódni a munkapiacra.
Tegnap hazafelé jövet a mesterképzéses felvételik esélyét latolgattuk két hallgatótársammal, amikor is egyikük felvetette, úgyse lehet itt még sokat tudni, ha a Corvinust végül beolvasztják más egyetemekbe, itt még elég nagy felfordulás lesz. "Hülye vagy? Ez már rég…..
Atii 2012.04.21 14:10:58
@babhun: szerintem a BME közgáz karában, azért van potenciál. Mondjuk még le van maradva picit a többi kartól számonkérésbe, de ez inkább a társadalomtudományi részekre igaz. Bár hallottam valakit aki ELTE kommunkiáción szín ötös volt végig aztán jött BME Msc-re és meglepődött, hogy megbukott a zh-kon. Viszont gazdasági tárgyakat tartanak minden szakon, tehát célszerű egy gazdasági kart is fenttartani.
Atii 2012.04.21 14:13:06
@Madnezz: mert baromi sokat esett a színvonal az utóbbi években. Másik meg természetesen a szokásos spórolás, ha már ugysincs annyi államilag finanszírozott hely akkor minek tartsanak fent egy külön egyetemet? A gazdasági képzés meg ugyis perifériára esik a fidesz kormány alatt (sajnos).
Atii 2012.04.21 14:24:03
@gigacherry: Egyet értek veled ez máshol is így van. Egyetemen nem sok fideszesről hallani. Viszont ami a Corvinus mostani szintjét illeti, nem sokat jót lehet mondani.
Van egy olyan ismerősőm aki marketinges corvinuson, ismerettségből bejutott egy nemzetközi céghez és 1 hónap után ki akarták rúgni onnan. Lehet hogy jó képzés azoknak akiknek van valamilyen ismerettségük, de az átlag diáknak már nem annyira biztos az a meggazdagodás.