Regisztráció Blogot indítok
Adatok
plüss arctámadó

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érdekes, hogy amikor külföldi munkavállalásról van szó, általában a fiatalokról beszélnek, holott egyre többen keresik a megélhetést 50 felett is a határokon túl. Ilyen mai szerzőnk, Öregszárcsa is, aki megtapasztalt már egyet s mást, több országban is dolgozott, nem egyszer…..
plüss arctámadó 2012.11.21 14:09:31
@tildy:): azokrol beszelek akik soha nem kerulnek ki a tomegszallasrol, hiaba van vegzettseguk ( ha van), vagy otthoni tapasztalatuk. Nyilvan ha mas korokben mozogsz, nem talalkozol ezzel az egyebkent meglehetosen szeles reteggel.
plüss arctámadó 2012.11.21 14:11:28
@váj mí: legalabb addig sem kell prostikkal meg stricikkel egy levegot szivnom
plüss arctámadó 2012.11.21 14:20:33
@tildy:): azok akik kijonnek, nagyreszt nem felsofoku angollal es IT-s vegzettseggel jonnek ki, szoval a te tapasztalataid nem tudom mennyire tukrozik a valosagot. Legtobben nem ennyire osszeszedetten mennek kulfoldre munkat vallalni.
Régen voltam ilyen nehéz helyzetben egy poszt felvezetésekor, hiszen mit is mondhatnék egy olyan levél elé, melyet Zoltántól kaptam, és melyben elbúcsúzik a külföldre költöző lányától? Talán csak a számomra legfontosabb gondolatot idézném: „ne feledd a lényeget: a haza…..
London nagyon kemény, óriási a verseny, de ha van megfelelő tapasztalatod, és több nyelvet is beszélsz, akkor simán boldogulhatsz – állítja mai szerzőnk, aki nem muszájból költözött a brit fővárosba, hanem az egyszerűbb, izgalmasabb, változatosabb, kiegyensúlyozottabb…..
„A magány a legrosszabb. Mert a magánnyal jön a honvágy, az elkeseredés és a feladás, ha nem sikerül minden elsőre, márpedig nem szokott" - írja Tünde mai posztunkban. Egy írás nem csak fiataloknak arról, milyen az, amikor öt náció (magyar, lengyel, pakisztán, indiai, román)…..
Ki is valójában Fehér Puzsér? Miért jött el? Mit képvisel? Mit tanulhat tőle a ma embere? Megannyi kérdés, mely joggal foglalkoztatja a közvéleményt. Alapos néprajzi kutatás után megkísérlem tehát összefoglalni a Fehér Puzsér eljövetele és rövid földi szolgálata kapcsán…..
plüss arctámadó 2012.05.16 15:49:12
@Tomi from Space: áááá hogy kicsesztél most vele hogy kisbetűvel írtad a nevét, most biztosan otthon ül, és emiatt sirdogál. Olyan szánalmas ez a komment, hogy újra és újra el kell hogy olvassam, mert egyszerűen nem hiszem el, hogy ilyen szintű pitiánerség egyáltalán létezik. Sztem a kommentemre adott válaszod is olyan szinten lesz majd sujtó, hogy kivetődök tőle a sztratoszférába. (:D)
Az operett már száz éve is hazug volt minden elemében. Egy soha nem létezett világban hamis problémák mentén mézeskalács emberek cukorszirupban tocsogó szemetet énekelnek. Thália szentélye: a színház, az önmagát komolyan vevő, teremtő kultúra elleni alattomos támadás volt ez…..
plüss arctámadó 2012.04.22 09:50:39
@musicus: ez a csinalj jobbat a legirritalobb legostobabb legkozhelyesebb marhasag amivel a kritikai ertekeleseket szoktak illetni. az meg hogy a mufajnak tortenete, multja stb van, nem valtoztat semmin. Minden izlestelensegnek megvan a maga kultur-es muveszettortenete. na es
Azért lehet nehéz egy ilyen verseny produkcióinak elbírálása számos zsűritag számára, mert az almát kell összevetni a friss tavaszi szellő leheletével. Így aztán én soha semmit nem a többi produkcióhoz hasonlítok, hanem a mindenható ízlésméteren, az értékelés tízes…..