Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KQRNEL

28 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szép napra ébred Mike, leszámítva, hogy az asszony féltékenységét úgy kell csillapítania, hogy azzal a csajjal kell leszerveznie egy páros randit, akinek a szájpadlását az előző este térképezte fel. Remek ötlet drágám – mondja hősünk, és vágtat is be az irodába. Nagy nap…..
Egy jótékonysági fogadáson vagyunk, ahol mindenki bazsalyog a nyílt sznobizmustól. Legfőképpen persze Louis az, aki nem tudja fékezni magát, neki is esik a pincérnek, hogy még egyszer ne merészeljen olyan pezsgőt tolni az ő úri pofája elé, amiről nem tudja, hogy Franciaország…..
hogyvolt Suits 1x09 – Undefeated 2012.10.02 15:00:00
Kenny Verdasco egyike azon kétszáz embernek, akik az Apple Creek-i középiskolában tanultak/dolgoztak, és most mind rákos megbetegedéssel küszködnek. Velük, illetve az ő kártérítési perével foglalkozik a Pearson-Hardman ügyvédi iroda. Ezekért a megbetegedésekért az Emerson…..
Öltönyék visszatértek, és a dumájuk halálosabb, mint valaha. Építkezésen kezdünk, ahol zavaros asztalosmunka folyik, s ennek a romantikus kis zaját töri meg Harvey és Jessica, mikor bemosolyogják magukat a projektmenedzserhez. Nagy jópofizás közepette, az orra alá szúrják a…..
A Short of the Week készítette ezt a látványos kis infografikát arról, hogyan tűntek el az eredeti alkotások Hollywoodból az elmúlt 30 évben. Az 1981, 1991, 2001 és 2011-es évek tíz legjobban kereső filmje közül kékkel jelölték a teljesen eredeti forgatókönyveket, szürkével…..
KQRNEL 2012.09.20 23:12:01
@Elanor_:

Mélységesen egyetértek.

Hozzáteszem, hogy az üzleti részt mesterfokra vitték a amcsik, de a művészethez nem értenek továbbra sem. Nem feltétlenül az írókra és a rendezőkre értem, hanem kollektíve a nép képtelen befogadni azt.
Dan Brown is egy retardált fóka stílusában írja a könyveit, hiszen a fő közönsége totál idióta.

Amíg a filmek összbevételének 1/3-1/2 részét képezi a "domestic", addig ez a színvonal marad. Lényeg, hogy pörögjön a kóla meg az AWH-MAH-GAD.. :D
A legjobbak következnek. Ismétlem, a legjobbak. Nem az ilyen ótvar szarok, hogy egy szürke kedd estén Jason Statham nagy szarba kerül, aztán valahogy mégis megoldja, hanem igazán jókra. Radikálisan kiteljesedőkre, megrázóan szívbemarkolókra gondolok, olyan vérbeli képsorokra, ami…..
Hotelbiznisz. Az egyik leginkább cápákkal terhelt ágazat, ahol mindig résen kell lenni. Ki más is lenne a 12 országban 30 hotelt tulajdonló fickó ügyvédje, mint Harvey fuckin Specter. A mókus próbál feltűnés nélkül operálni, de Harvey vágja, hogy éppen az egyik konkurensével…..
Láttál már egy ismerősödre kísértetiesen hasonlító arcot az utcán? Na ugye. Nincs ez másként Halivúdban sem, csak az éppenhogy egy kis belterjes közösség. Ami gyanús, az gyanús.  - Nem ő az az izé... tudod, a Jedi-ből? - Nem, az a másik. Hogy a két ember közti…..
Avagy, 60 fölött ingyenes a kondibérlet. Kultusz, szenvedély, lőpor és tesztoszteron. Ezek szülték ezt a fenevadat, amelyben történetet csak azért nem leltünk, mert nem is kerestünk. Olyan ez a film, mint a hentesnél a sült kolbász. Akad aki rá sem bír nézni, vannak olyanok…..
Új ügyünk van bezony! Egy Gabby Stone nevű szőke csaj egyszercsak gondolt egyet és 20 millióval többet nyert egy tőzsdei manőverrel. Mivel ez szemet szúrt az Igazságügyi Minisztériumnak is, így bennfentes kereskedés gyanújával börtönbüntetés elé néz a kishölgy. Harvey és…..
hogyvolt Suits 1x05 – Bail Out 2012.08.28 12:00:00
Egy olcsó reklámmal nyitunk, Mike a délelőtti hatodik redbullját szürcsölve nézi, ahogyan mindenki körülötte énekli a harvadi diákok hivatalos theme songját, ő meg csak mered ki a nyakkendője mögül, és próbálja előadni, hogy az egyetemen Eddára tanult mindvégig. Mielőtt még…..
Este van, mit csinál ilyenkor egy jó New York-i ügyvéd? Bent rohad az irodában. A mai este sem különb, ám meló helyett most egy ki mit tudot veretnek a Harvardról, ahol Pocokképű zsűrizik. Akkor csatlakozunk be, amikor már csak Mike és egy random dúsbeg vetélytásocska marad.…..
Avagy, a lecke fel van adva. Cristopher Nolan jó szar helyzetbe hozta magát, mikor  2008-ban, a már alapból sikeres Batman Begins 21-ére ráhúzótt egy tök alsót, ezzel megteremtve az ultimét szuperhős mozit, a The Dark Knight-ot. Ezzel a vonallal új etalon került a piacra, hiszen a…..
Mire költik az 1000 dolláros órabérüket a legmenőbb ügyvédek? Öltönyre, zselére és sportkocsira. Harvey ia épp egy luxusautó szalonban bájolog az eladócsajjal. A nőn kívül egy Tesla Roadster Sportra is rávetette a szemét, s már épp kérné is a kulcsokat, mikor becsoszog egy…..
Mit csinál az ember, ha két teljes évét, valamint 20 millió dollárját egy műholdas telefon prototípusának elkészítésére költötte? Szól Harvey-nak, hogy a lehető legjobb ajánlatot tudja kihozni a potenciális vevőkből, mindezt úgy, hogy lehetőleg ne basszák át a palánkon. A…..
Nem ma volt, az előző filmkvíz [ KLIKK ] nehezebbre sikerült, mint az első, de hát ilyen az élet. A nyíl utáni kijelöléssel le lehet csekkolni a legutóbbi kilenc helyes megfejtést. →1 -Sebezhetetlen 2 -A tégla 3 -A tökéletes trükk 4 -Közönséges bűnözők 5 -A viharsziget 6…..
Avagy Spidey bemutatja, hogy miért is hagyták ki az Avengersből. Eltelt öt év, és a nézők arcára kiült rettenet, amit a legutolsó Raimi-film hagyott kezd elülni. A reboot előzetesei, képei, és marketingje által sugárzott frissesség bizony berántott mindenkit a mozikba, hogy…..
hogyvolt Suits - 1x01 - Pilot 2012.07.20 09:00:00
Egy sorozat öltönyben született ügyvédekről, akik sosem hátrálnak meg, ha lehetőségük adódik egy kis verbális faszméregetésre. A történet a jogi procedúrák – laikusok számára hihetetlenül unalmas - nyögvenyelős mivoltát szerencsére teljességgel mellőzi. Ezzel szemben…..
Mi volt ez - a moziban Prometheus 2012.06.22 11:00:00
Avagy, egy sztori a kíváncsi tudósokról, akik idegen bolygón úgy viselkednek, mint egy hétéves a napköziben, ha nincs felügyelet. Alapvetően a filmet, és a mögöttes víruskampányt először akkora átverésnek éreztem, mint anno a Szíj Melinda-táskát, de miután legyintettünk…..
Mi a hasonlóság egy idegen világba csöppenő nyugdíjas csoport, és két szökésben lévő 12 éves között?  Hiába töri magát halivúd, még mindig tud élményt adni egy robbantás, és rojtos szélű vicckönyvekből kiragadott egysorosaktól mentes film. Manapság a mozikban idegen…..
Ma megint elég tóparti volt az időjárás, úgyhogy jöhet az újabb ki mit tud! Mivel a legutóbbi elég jól ment mindenkinek, ideje nehezíteni. Kérdés, hogy sikerült-e. A múltheti megoldásokat megtaláljátok a kijelölés után: →1 -Memento 2 -Tango és…..
Mi volt ez - a moziban MIB³ 2012.05.28 09:30:00
Avagy a fekete ruhás időutazás nem csak 1969, hanem '97-be is. Talán az mindent el is mond a filmről, hogy a főcímdalát Pitbull jegyzi. A film végére afelől is kétségünk támad, hogy nem ő írta és rendezte is ezt a 98 percnyi, unalomba fulladó, copy-paste filmet. Oké, a…..
Na mi újság van a tóparton, tópartokon? Itt egy apró kis kvíz "az agytekervényeinknek a felvilágosíttására"! Hányat ismertek fel?   ..
Mi volt ez - a moziban The Dictator 2012.05.22 09:30:00
Avagy Cohen most nem zacskóba, hanem kötélről lógva csinálja.  Most akkor Sacha Baron Cohen megint megcsinálta, vagy inkább megint nem csinálta meg? A lényeg, hogy újfent kaptunk tőle egy frissen karcoló, 83 percbe sűrített tágított, status quo gyilkos poéncsokrot. Cohen…..
Cogan's Trade címre hallgatott, de átkeresztelték, így már Killing Them Softly a becses neve Andrew Dominik thrillerének. A főszerepben Brad Pitt, a maffia megoldóemberének a bőrébe bújik. Mikor a maffia által szervezett pókerjátszma nyereményét valaki lenyúlja neki kell…..