Regisztráció Blogot indítok
Adatok
P.I.D.

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az eheti levélcunami után ezennel hivatalosan is visszatérő rovattá nevezem ki a "régóta keresek egy játékot, mondjátok meg, melyik az, mert már nem bírok éjszakánként aludni" típusú levelek feldolgozását. A rovat neve a nem túl fantáziadús, de annál kifejezőbb…..
Holnaptól nem lesz kockagyár, az a helyzet. Rájöttem, hogy az elmúlt hetek félgőzön futását nem annyira tudom csinálni. Vagy teljesen, napi posztolással és nagy-nagy odafigyeléssel megy a cucc, vagy sehogy. Ehhez a normális ügymenethez viszont sajnos most sem erőm, sem kedvem, sem…..
P.I.D. 2012.06.09 20:18:23
@Rékocs: Útmutatóóó??? Megvan mit olvasok este! :D Vagy inkább most. Te amúgy tervezed a megvételét?
P.I.D. 2012.06.12 23:36:26
Néma csend és hullaszag (bár egy hulla fölött beszélgetünk)... Mindenki ennyire el van foglalva azzal a rengeteg újonnan induló bloggal?

@Rékocs: Az milyen dolog, hogy brick separatort adnak egy készlethez? Vagy az ilyen böhömnagy, böhömdrága cuccokhoz illik adni valami extrát? :D
P.I.D. 2012.09.03 05:23:19
@melee sc: Héééjj! Nem is olyan ronda! :P Meg amúgyis a tartalom nagyobb lényeg.
Bár a megjelenési "szabályokat" egybeszedő posztban igyekeztem megkímélni mindenkit a véleményemtől (leginkább, hogy a beszélgetés a maga útját járja), a repcsi kapcsán most mégiscsak elmondom mit is gondolok róluk. Mindenek előtt: egyáltalán nem gondolom azt, hogy a kisfiúk…..