Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szabados Krisztián

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Trendlabor Vége a rongyrázásnak! 2012.09.18 09:32:00
A Mitsubishi autógyár überkreatív kampányt akart legújabb modellje, a 2013-as Outlander népszerűsítésére az USÁ-ban. Az autó egy városi terepjáró, amit relatíve olcsón adnak azoknak, akik nem akarnak flancolni, csilivili benzinzabálókkal mutogatni magukat, vagy nem akkora…..
Az elsők között kapott a Trendlabor meghívót a két YouTube-alapító, Chad Hurley és Steve Chen legújabb projektjének kipróbálására. A jelenleg zártkörű bétában tesztelt Zeen nem más, mint egy újabb content curation eszköz, amellyel szépen dizájnolt, színes, online magazint…..
Mindenki, aki szervezett már valamilyen, a szűk családi ebédnél nagyobb rendezvényt, tudja, hogy az egyik legnehezebb feladat a visszajelzések kezelése, a jelentkezők regisztrálása és folyamatos tájékoztatásuk a programmal vagy változásokkal kapcsolatban. De most már ez is…..
Az első rész itt olvasható. Promóció A startup ismertté tételét nem pusztán pr-rel vagy reklámmal lehet elérni. Vannak egyszerű, ingyenes eszközök, amelyekre kevés startup gondol. Az első és legfontosabb, hogy az új honlapra számos újságíró és blogger is ellátogat majd.…..
Másfél éve figyelem és követem a netes startup-okat. A bőség zavarával küszködöm: hetente átlagosan 40-50-ről értesülök csak az angol nyelvterületről. A számomra legérdekesebbeket ki is próbálom, és tapasztalataimat megosztom. 2011 januárja óta tehát kb. 3600 webes…..
Magyaroszág Facebook-függő lett. 3,9 millió honfitársunk regisztrált a közösségi oldalon, és ha levonjuk ebből a fake account-ok becsült számát, akkor is a teljes lakosság több mint egyharmada van fenn a Facebook-on, ami hatalmas szám. Zuckerberg médiájának dominanciáját semmi…..