Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Adam_from_the_time

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Plazma, a tizenkilenc éves MC hirtelen robbant be a köztudatba. Meglehetősen szélsőséges hangulatú nyilvános megítélése során mindeddig kizárólag a trágársága vetődött fel szempont gyanánt. Senkinek se jutott eszébe értékelni azt, hogy egy olyan közegben, ahol bárkit…..
Adam_from_the_time 2012.04.21 07:56:06
Egyet értek Nikkel blog hozzászólóval, aki szerint a trágárság csak akkor ostoba, ha céltalan, ugyanakkor az ifjú művészpalánta nyelvezete tökéletesen passzol a mondanivalóhoz, és a vehemenciához. Ez az élő adáshoz szerintem kevés lett volna, viszont Plazma bizonyította a párbajon, hogy káromkodás nélkül is képes értéket alkotni. A párbaj során előadott "ments meg!" meggyőzött arról, hogy a srácnak van keresni valója az élő adásban. teljesen egyetértek Puzsér úrral abban, hogy szellemes, jól helyretett szóvirágokkal és rímekkel ajándékozott meg minket, már a "Baszni tudsz" című szösszenet alkalmával. A nóta egyetlen komoly hibáját (az élő adásban kevéssé elfogadható nyelvezetet) lecserélte, és nem vesztett értékéből a produkció. Bevallom őszintén, nem néztem végig a műsor összes adását, mert az ilyen műsorokat csak a celebgyártás egy újabb műhelyének tartom, de mikor ismerősöm megmutatta, szavaival élve, ezt az "alpári csitrit", én azóta figyelemmel követtem az úgynevezett munkásságát, illetve a reakciókat. Elsőként kiemelném, hogy Plazma mind szöveggel, mind előadásmóddal leiskolázta a tanárurat, kiérdemelve a továbbjutást. kissé sablonszagú, de élévezhető és következetes szöveggel állt ki, ellentétben a másik MC egyedi, de számomra nevetségesnek és összecsapottnak ható lírájával. Ezt a párbajt azonban mind az általam "vizsgált" mikrotársadalom (baráti kör, ismerősök), mind az internetes videómegosztó-, és/vagy poénoldalak látogatói következetesen a szőnyeg alá söprik, kizárólag az első megjelenéskor produkált alpáriságát domborítva ki, ami lássuk be, nem megfelelő megítélése 19 éves, éppen hogy fiatal felnőtt barátunknak, aki nem tett mást, mint a dühét véste papírra és adta elő, megjegyezném, nem is akárhogyan.
Én mélységesen egyetértek Puzsér úrral, aki szerint kell egy ilyen MC a magyar mainstream zenének az elkorcsosult rokkerek és a nyálas papírMC-k mellett. Aki nem értene egyet, örömmel fogadom érveit egy minőségi vita kedvéért komment, illetve egyeztetés után akár E-mail formájában.
Elnézést a hosszúra sikerült iromány miatt.
Tisztelettel:
Adam_from_the_Time