Regisztráció Blogot indítok
Adatok
omaria

1 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Time magazin összeállítása arról, mire is van szüksége egy igazán "trendi" nőnek - szerencsére, a legtöbb termék igazi örök darab, ami soha nem megy ki a divatból, így, ha ezek megvannak, a többit már gyerekjáték beszerezni...1. Borítéktáska2. Ékszeres…..
A Piaget kaszinók inspirálta órakollekciója formáiban és értékében is a luxus kaszinók világát idézi. Nyaklánc és karóra formájában is kapható. Remek arra az esetre, ha kifogynánk a készpénzből, mert bedobva biztos tudjuk tartani vele a tétet. A kaszinók zsetonjai által…..
Frenetikus versenyünk első szereplője ki más is lehetne, mint Vezérünk? Csapjunk is a lecsóba bele oda.Ki ez, mi ez?: Mint várható volt, róla van a legnagyobb feldolgozható anyag. Szemezgessünk csak egy picit az önéletrajzából! Nála már ez is különleges, hiszen egyes…..
A szlovák reformdüh sem ismer határokat, istenről és emberről nem is beszélve. Hiába nincs náluk két éve viztidíj, még a halottaktól is próbálják beszedni a 140 forintot. Tavimajom leveléből kiderül, hogy magyarnak lenni akkor sem könnyű, ha az ember életét nem az…..
Fontos, bizony fontos dolog ez a költözés, extra.hu nem a legjobb blogos szempontból... Ha bejön az e hely, maradok!..
Inkognitó Ezt is megértem! 2007.11.25 13:31:00
Két napja vagyok iwiw-lakó' Még csak két napja! Más emberfia, javában költözik le róla, én meg csak most ... Nah mindegy, a kis örömöt a legkönnyebb elrontani...
MedIQ DNS a hálószobában 2007.11.20 18:40:00
A személyre szabott genetika vívmányait máris meglovagolják bizonyos cégek. Ezek közé tartozik a DNA11, mely a következő, szokatlan szolgáltatást kínálja. Megrendeljük a csomagukat, mely tartalmaz egy csövet, amibe a szájnyálkahártyánkból kell kis mintát adnunk és…..
Nemrég Dugódíj a Sugár parkolójában címmel írtunk arról, hogyan szívatják a moziba érkezőket a mélygarázsban. Megírtuk, azonnal le is égett a Flórián üzletközpont. Kíváncsian várjuk, ez után a poszt után elsöpri-e egy lávafolyam valamelyik plázát. Ezúttal Tamás…..