Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Goe

9 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kékek beköszöntek a WTCC-be, megmutatták, hogyan kell ezt nagyban játszani, és hazamennek. Jöttek, "leuralták" a sportot, az idei bajnokságban sem tudja tartani velük a lépést, most mégis arról írnak hogy kiszállnak. Persze, ezt a szezont még végignyomják, de 2013-ban…..
Nascar hírek Quaker State 400 2012.07.01 22:48:00
Este a Hungaroringről hazaérkezve még a NASCAR kentucky-i futamát is megnézni, na az már őrültség! Viszont teljesen megérte, még így fáradtan is, nagyon jó kis futam volt. Folyamatos küzdelem a pozíciókért és szerencsére nagyobb baleset se volt, csak egy-két kisebb ami éppen…..
Érdekes fejlemény 2013-ra vonatkozóan, hogy Matt Kenseth, aki egyébként jelen pillanatban vezeti a Cup tabelláját, elhagyja eddigi csapatát, a Roush Fenway Racinget. Azt azért tudni kell, hogy ez az egyetlen csapat amelynél Kenseth valaha versenyzett, így meglehetősen fura lesz neki a…..
Nascar hírek Toyota/Save Mart 350 2012.06.25 23:56:00
  Elég békés volt a sonomai futam, meg is dőlt a legkevesebb sárga zászlók rekordja (ezen a futamon mindössze 2 volt), ennek ellenére izgalmas volt. Ambrose-nak sajnos nem sikerült az 1 millió dolláros győzelem, az élről rajtolás után egy darabig ugyan szépen haladt, de a 11.…..
Nascar hírek Pre-Sonoma hírek 2012.06.21 12:28:00
Különösen izgalmas futamnak ígérkezik a sonomai, Marcos Ambrose állítása szerint a pálya kanyargós, szűk és sok a magasságkülönbség, az autók viszont túl erősek (majdnem 900 lóerősek), túl nehezek és nem elég a fékerejük egy ilyen pályához. Ennek megfelelően az…..
Nascar hírek Na de mi is ez? 2012.06.20 19:57:00
  A versenyhétvége Természetesen a NASCAR sem csak annyiból áll, hogy kigurulnak a pályára és tolják neki. A többi pályaversenyhez hasonlóan ebben az esetben is vannak a versenyt megelőző események. Ami kicsit meglepőbb, hogy ez már a pályán kívül is elkezdődik. Egy NASCAR…..
Nascar hírek A NASCAR 2012.06.20 15:57:00
Olyan emberekkel akik nem 100%-ig autóbuzik nehéz megértetni, hogy miért jó néhány méterre állni egy saras úton száguldó autótól, miért jó megsüketülni egy forma autóversenyen vagy miért jó 3 órán keresztül üvöltő, 320-al köröző autókat nézni. Ez utóbbival, azaz a…..
 Sok a spekuláció arra vonatkozóan, hogy merre kell most továbblépnie a tömegfilm műfajának. Mert hogy tovább kell lépnie, az kétségtelen, ugyanis jelenleg nagy teljesítményű futóhomokban ácsorog. A konzolipar olyan bevételeket produkál az utóbbi években, nagyrészt…..
Netország A Google 2012.04.28 22:34:00
Na csapjunk a lecsóba! Kezdésnek a Google cuccokat szántam. Hogy miért? Mert IMÁDOM! Mármint, most komolyan egy csomó mindent megkeres (weboldalakat, képeket, tudományos cikkeket), vannak könyvei, a képeidet is megtartja, ért a térképekhez (sőt még a műholdfelvételekhez is),…..
Goe 2012.05.04 19:09:58
@Domain Admin: Ejha, erről nem is tudtam. Lehet, hogy néha nem is annyira a barátunk a Google, illetve inkább az aki kutakodik utánunk. :D
Mindenesetre az ilyeneket annyira nem szeretem és sok olyan dolog van a neten ami gyanús ebből a szempontból. (a közösségi oldalakat inkább nem is említem)
  Hadd szóljon! Előrebocsátom, most már leszakadok a Google témáról. Egy kis időre. ;-) A Google mindenki számára mint kereső ismert, ennek az általános részéről már volt is szó. Valószínűleg a képkeresőt se kell nagyon bemutatnom, beírjuk amit keresni akarunk, lehet…..
Hát ja. Na jó azért remélem valami értelmes fog kijönni a dologból. Végülis annyira nem érdektelen a téma, hiszen szinte lassan már a fűnyíráshoz is internet kell és kezd felnőni az a generáció amely már a Mount Everest csúcsán is wifi kapcsolatot fog keresni. Így talán…..