Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Susy

75 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma már egyszer írtam, de eltűnt az egész....Szóval mire beértem, már megint össze voltam esve.Még el is szunyókáltam. Most nem csinálok ebből bűntudatot. Örülök, hogy egyáltalán be tudok jönni. Úgysincs itt senki, nem arról szól, hogy itt pezsegni kell. Nem is tudom, mit…..
Szombat, vasárnap egész jó volt. Kitakarítottam a lakást, és utána Szombaton kinn voltam Csömörön, Krisztiék aranyosak voltak, vigasztaltak, és arra akarnak rávenni, hogy hagyjam ott Pomázt, van benne valami, de  nagyon sok mindent kell ahhoz még megcsinálni, hogy eladhatók…..
Ma egész jó kedvűen keltem, s reménykedtem, hogy jobb lesz a nap, de délelőtt már megint leblokkoltam, a Selvából néztek egy tálaló szekrényt, meg egy kétajtóst, s annyira ügyetlen voltam, hogy az borzalom. Marcsi csak jövő héten tud valakit,  Szentendrén is csak október…..
Továbbra is nyugtalanít a közérzetem. Este beraktam egy adagot mosni, majd rögtön lefeküdtem. Aludni jól aludtam, de hogy el ne késsek a templomból, már 3/4 5 kor  felkeltem, nyugodtan készültem, kiteregettem a ruhát, megreggeliztem, elraktam az elmosogatott edényeket, szép…..
A három szabadnapot igyekeztem hasznosan és jól eltölteni. Szerdán főztem levest, meg spenótot, bevásároltam, porszívóztam, Krisztinek bementem és bevittem az ajándékot, könyvutalványt meg virágot.Sajnos elsírtam magam, meséltem erről a furcsa érzésről, ami most van…..
Na, megint itt vagyok, de még mindig nem jól.....Szombaton Attila születésnapjára mentem, egész jól sikerült.Egyrészt én csak  1/4 9-re értem oda, s így már volt aki elment, nem kellett annyi ismeretlennel foglalkozni. Az ajándék kuka nagy siker volt, tényleg lehet neki…..
Még mindig nem érzem magam tökéletesen...Úgy érzem, minden amiben otthon éreztem  régebben magam, elvész, nem tudom követni a változásokat, nem vagyok biztos magamban, a legegyszerűbb dologban is bizonytalan lettem. Mintha hirtelen meghülyültem volna......Tulajdonképpen…..
Ez a lakóautók Hiltonja, hiszen faberakások, külön fürdőszoba, meg franciaágy, Ferraris kinézet. Ha van 55 000 dollárod, akkor mindenképpen vedd meg. De még én is gondolkozom, hogy eladom a lakásom, veszek egy ilyet és beköltözöm. Paganini ..
Ahárom szabadnap érdekes módon zajlott. 2 órát ültem a doktornőnél, szerencsére a cukrom nem változott, a koleszterinem teljesen jó, viszont a doktornő még a vérnyomásomat sem nézte meg /?/ Furcsán éreztem magam. Bevásároltam, majd lemondtam Jutkával a találkozót. Úgy…..
Ahogy elterveztem, szombat-vasárnap Balatonkenesére mentem Katához, aki  Rózsival együtt egy nagyon régi barátság, még amikor nagyon fiatal voltam, s ez lelkileg meg is maradt, valamikor tavasszal már találkoztunk., s most újra. A két nap alatt megint a 100 %-os  tisztaság,…..
Gondolom - ha valaki olvas - láthatta, hogy eléggé magam alatt vagyok. Na, ma reggel összefutottam Zsuzsival, akivel az egyik neves lakberendezési újság kapcsán ismerjük egymást, s mellesleg lányait is taníitottam általánosban, Szentendrén. Ide jött ki a Maxi vezetőségéhez, s…..
Hát augusztus 28 van, s ahhelyett, hogy örvendeznék a szabadság örömei miatt, megint végtelen szomorúság van bennem. Tulajdonképpen akár jó is lehetett volna, ha úgy vesszük, hiszen 3 napot Balatonon voltam Juciékkal - igaz a Balatont csak az ablakból láttam. 3 napot a gyerekekkel…..
Vasárnap 3/4 2 körül van, és elmélkedem....Tegnap iszonyú rossz nap volt, de miért is????Tulajdonképpen semmi rossz nem történt, csak a banki átutalás nem ment és nagyon zabos voltam a Cib bankra., meg megint nem sokan jöttek be, és nem vettek semmit Most várhatom a hétfőt,…..
Tegnapi nagy búbánatomra jól hatott a kiadós  alvás, meg a bőgés, ma megint egész normális hangulatban vagyok. Még tegnap a takarító csajtól kaptam ajándékba egy csomó gombát, felét Jutkának adtam, a másik felét még este megcsináltam gombapörköltnek. /Remélem, nem…..
Kezdjük az elején: Pénteken hajnalban, de már későn /!!!/ 1/2 5-kor ébredtem, úgyhogy gyors mosdás után, smink nélkül rohantam elérni a Hévet. Szerencse, hogy még csütörtök este munka után megvettem a jegyet, s a bőröndbe mindent  bepakoltam, s az öltözékemet is…..
Döbbenten vettem a tegnapi  információt, hogy a második világháborús bombát ma este/?????/ akarják hatástalanítani, és 16.000 embert kellett "evakuálni"... Rémes, hogy 63 év után még mindig találni ilyesmit....Vajon minek köszönhető, hogy nem vették eddig…..
Szóval reggel mondtam, hogy majd  jelentkezem, hát most, 1/2 6-kor jutottam oda, hogy kajáljak - legalább jobban esett a kaszinótojás, meg a saláta, s már vacsoráznom sem kell. Megint adtam ajánlatot konyhára, megrajzoltam a tegnapiakat, elküldtem az e-mail címekre, adtam…..
Tegnap megint 1/2 11-re értem haza, mert egy régebben már kétszer ittjárt házaspár jött be 1/2 8 kor, s aktuálissá vált a konyhatervezés. Naná, hogy megint megcsináltam mindent, persze 1/2 9-kor tudtam csak hazaindulni...Bárcsak megvennék!!!!!!! Ha a héten még lenne 3…..
Lám-lám, ma reggel már imádkoztam az égiekhez, hogy történjen már valami, mert megbolondulok....Erre dél körül bejött egy kedves hölgy a nagylányával,és 10 perc alatt eldöntötte, hogy rendel egy köralakú fotelt 324.000.-Ft-ért. Na most ez végülis semmi, de mégis úgy…..
Hétfő-kedd zéró látogatottság. Egy emberkének csináltam konyhatervet, de tuti, hogy nem veszik meg, azt érzi az ember....Szerdán takarítottam,  vasaltam, főztem egy kis resztelt májat csirkéből, ki se nagyon dugtam az arcom otthonról mert szakadt az eső. Barátnőm felhívott,…..
Na, megint itt a hétfő.....Szombaton egész délelőtt vasaltam, majd hajfestés, készülődés az eskövőre. Végülis felvettem a kalapom, persze mindenki azon csámcsogott, hogy úgy nézek ki mint az "amerikai nagynéni", de nem érdekel , én jól éreztem benne magam és kész. A…..
Tegnap este rámtört a szorgalom, kimosattam Julcsával /mosógépem neve/ 2 adagot, egy fehéret és egy színeset. Éjjel 2-kor teregettem, mert ki akartam olvasni a könyvet. Meg is történt, csak éppen 1/2 3-tól 1/2 6 ig azért nem olyan sok ennyi alvás....Végre legalább néhány…..
Micsoda őrült időjárás.....Hétfőn elmentem a fülészetre, mert úgy vettem észre, hogy nagyon rosszul hallok, s barátnőm is arról beszélt, hogy nagyon hangosan beszélek...Természetesen szarrá áztam, a nadrágom és kabátom oldala az esernyő védelme mellett is csurom víz volt, de…..
Ma sem tolonganak hosszú, tömött sorban a vásárlók.....Így van időm, tegnapi  agymenésemet leírni: Itt a házban  van egy 45éves csaj, kedves, barátságos, jópofa és tud élni.....Nem egy szépség, de ápolt, jó ízléssel öltözködik, szoláriumosan barna, ápolt…..
Az elmúlt 3 nap végső mérlege végülis pozitív - mihez képest?????Szerdán elhatároztam, hogy lenyírom a sövényt, ameddig csak tudom. Reggel 8 tól délután 5 ig dolgoztam. Bár a sövény nem az enyém, hanem a két szomszédomé, de egyik sem foglalkozik vele, ami az én kertemet teszi…..