Regisztráció Blogot indítok
Adatok
taka2

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Eurostat december elején publikálta a 2014-es mediánbéreket bemutató listáját, amely alapján ismét bebizonyosodott, hogy a magyar bérek jócskán le vannak maradva a nyugat-európai bérekhez viszonyítva. De még a hasonló fejlettségű országok között sem állunk túl jól, a…..
taka2 2016.12.22 20:12:37
@dunántúli gyerek: spanyolország
  Az ügyészi szervezet mai gyűlésén a kormányfő megtartotta 2030-ig tartó programbeszédét. Elmondása szerint az európai gondolkodásban még nem történt meg - de meg fog történni - a váltás a szociális jólét korszakából a rend korszakába. Nyugaton a politikai elit a gazdasági sikereket tekinti…..
Mindig is az volt a közvélekedés Magyarországon, hogy a pedagógus tanítson, az orvos gyógyítson, a nővér ürítse az ágytálat, a melós dolgozzon, a fodrász vágja le az ember haját, kivéve, ha nincs neki, a takarítónő takarítson, a diák tanuljon, a nyugdíjas kártyázzon. És fogják be a szájukat. Ez a…..
taka2 2016.04.20 21:52:02
Néha az a benyomásom, hogy Sallai R. Benedek nevében az R. a Rambót jelenti. A tagbaszakadt biogazdálkodó úgy száll szembe a Fidesz mezőgazdasági politikájával, mint az afgán pampán pompás paripán vágtató Stallone a szovjet harci helikopterrel. A minap meg is kérdezte tőle az…..
taka2 2015.08.23 15:05:02
@maxval bircaman megbízott szerkesztő:

Muhaha : hanyatló nyugat :)
Emlékszel amikor ugyanezt mondták ?
Csak a többieknek: az un. kommunisták is ezt hangoztatták.

Maxval Te nem változol.
Az Egyenlítő blog napokban megjelent, halálbüntetéssel foglalkozó írása felé nagy érdeklődést tanúsítottatok, így elkerülhetetlennek éreztem egy válogatást összeállítani a ti véleményeitekből, amelyet a blogon tettetek közzé. Egy megosztó vita kerekedett a téma körül,…..
“Egy generáció, és eltűnik a vallás” - ígéri Lawrence M. Krauss, és ezt komolyan is gondolja. Az amerikai fizikus, akihez képest még jó barátja, Richard Dawkins is tépelődő idealista, nem elégszik meg azzal, hogy ateistaként egyszerűen tagadja Isten létezését, 21. századi…..
IDDQD A 100 gigabájtos játék 2015.03.13 18:09:14
Azt hiszem, bocsánatot kell kérnem a Dead Rising 3 patchétől, amire tavaly úgy kiakadtam, amiért 13 gigabájtos bírt lenni. A Star Citizennek ugyanis ezt egy teljes nagyságrenddel sikerült überelnie. Jó, ezúttal nem patchről, hanem a teljes játékról (illetve annak klienséről) van…..
taka2 2015.03.14 20:50:04
Igen súlyos lehet a slamasztika a kormány házatáján, hiszen emberemlékezet óta első alkalommal járja Orbán Viktor az országot ilyen hevesen: a propaganda-járatában az első komoly megálló a Blikk szerkesztősége volt a múlt hét folyamán, ahol nagyjából másfél órát töltött…..
Belsőség Heti merítés 2014.10.19 09:01:19
Teljesen jó, aki szidja valami széthajtott romot fogott ki... Elöljáróban annyit, hogy imádtam mikor megvettem és még ma is akárhányszor ránézek csak mosolyogni tudok, annyira gyönyörű és jó autó. Hűséges, megbízható társ Amikor eladtam, olyan érzésem volt, mintha…..
Lehet, hogy ez kicsit eltér az álláskeresői témától, lehet, hogy nem, hiszen az álláskeresők többsége is segítendőnek tekinthető. A tevékenységem révén az átlagosnál több nehéz élethelyzetű emberrel találkozom, és próbálok is segíteni. Így mindig feldühít, ha a…..
Megkezdődött az új tanév. Írhatnánk a tankönyvmizériáról, a lekapcsolt digitális naplóról, az iskolák állapotáról, a pedagógusok helyzetéről, vagy akár az összes közoktatási intézmény vízfejű uráról, a KLIK-ről (Klebesberg Intézményfenntartó Központ). De nem…..
Nem volt kérdés, hogy felállítják. Elvégre "nekünk" ne mondja meg senkise, milyen emlékművet állítsunk. Se itthoniak se idegenek ne pofázzanak bele, hogy Orbán Viktor hogy emlékezzen a történelemre. Slussz. Úgy emlékszik ő ahogy neki, meg a mögötte álló jobboldalnak tetszik…..
taka2 2014.07.21 20:49:02
A jobboldali pártmédia, élén a Magyar Nemzettel, már annyi mindent leleplezett az elmúlt négy évben, már annyiféle fajta titkos és kevésbé titkos felvétel a birtokába került, hogy a legújabb lepel lerántása a Fidesz egyetlen komolyan vett ellenfeléről legfeljebb mosolyt csalni…..
A farsang a karácsonyi ünnepkör végétől, vízkereszttől a húsvéti ünnepkor kezdetéig, hamvazószerdáig tart. Ahhoz, hogy igazán megértsük a farsangi mulatságok kialakulásának okát, el kell képzelnünk azt, hogy az emberek nagyon sokáig nem voltak biztosak benne, hogy a hosszú,…..
taka2 2014.01.26 15:11:34
Német oktatási oldalakat olvasgatva bukkantam rá a német diákhitel programra. A téma azonnal megragadott tekintve, hogy a magyar diák itthon egyre inkább foglalkozni kénytelen a témával a szűkülő állami férőhelyek miatt. Érdekes volt látni, hogy a német hitel program, mennyiben…..
  Én is unom már ezt a devizahitel-dolgot, annyit írtam most róla, de a beérkezett kommentekből kirajzolódott előttem a tévhitek egy meglepően szövevényes hálózata, sőt, még egy olyan elképesztő múltbeli történés is, amitől ez az egész egy ilyen összetett ezoterikus…..
Tisztelt Szakértők!   Csak reménykedni merek,hogy jól értelmeztem és itt válaszokat kaphatok a kérdéseimre.Ha nem akkor elnézést a zavarásért. Több mint tíz éve dolgozom jelenlegi munkahelyemen.Kis túlzással azt mondhatom,hogy volt idő amikor jobban szerettem a munkahelyen…..
Olyan kis naiv voltam lánykoromban a házasságot illetően. Nem, azt azért nem hittem, hogy az oltártól aztán tényleg mindenki holtomidlagholtomiglan, de valahogy úgy gondoltam, hogy akinek ez nem jön be, az elválik. Ehhez az is hozzájárult, hogy a mi jó kis konzervatív köreinkben,…..
taka2 2013.04.27 00:28:30
@BlogElla: Tőzsdézned kéne , kiválóan beállítanád a stop-loss-okat.
Kuka..
Nem vagy genyó szerintem, max. ilyen vagy.
Ezzel együtt fognak elfogadni Téged...
vagy nem.
taka2 2013.04.27 00:38:57
@Patrick Bateman: +1 Neked, jól írsz (szerintem)

De gondolod mindenki azzal van elfoglalva hogy tegyen szert egy pasira/csajra?
Privát üzenetek? Neki? Minek?
Leírta hogy nem kell Neki szex.
Aki értelmes az nem próbálkozik.
Na de csak azért, hogy mint leírta gonoszságból
szívassa meg a közeledőket?
Aki ezt nem fogja fel... annak kár a tanács
Ez volt 2010 októberében: A Medián közvélemény-kutatása szerint évek óta nem volt ilyen magas azok aránya, akik szerint jó irányban haladnak az ország dolgai. A felmérés szerint 47 százalék szerint jó irányba mennek az ország dolgai, 39 százalék azonban továbbra is…..