Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kockagolyó - a legjobb csúszógömb (törölt)

0 bejegyzést írt és 294 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vonulnak a melegek, hömpölyögnek az indulatok, szőrös, ápolatlan, altesti gondolatok feszülnek egymásnak. Ápolatlan gondolatok, előre gyártott ideák, tesco-gazdaságos koncepciók, végig nem küzdött szellemi selejt-termékek böffennek elő innen is, onnan is. Sokan állnak ki a…..
„Az egész ország érzi, egy olyan nagy munkában vagyunk, amit ha már belevágtunk, mindenképpen érdemes végigcsinálnunk. Ezért fontos, hogy Magyarországon ma nincsenek nagy kormányellenes megmozdulások” - mondta Orbán Viktor két hete. Bár maga az állítás is hazugság, most…..
Kockagolyó - a legjobb csúszógömb (törölt) 2012.12.12 08:19:46
@mojszipupi: Európa-Európa. Szerintem izrael és India irányába kellene kezdeni a kivándorlási hullámot, akkor lényegesen több dologra maradna pénze az adófizetőknek.
“Ha az egyetemisták kinyitnák a fülük, akkor megértenék, hogy mit akar a kormány.” (Hoffmann Rózsa) "A bankok a nyolcvanas években tovább éltették a kommunista rendszert.” (Szatmáry Kristóf) “Az energiaszektornak egyáltalán nem volna szabad profitot termelnie.” (Rogán…..
Kockagolyó - a legjobb csúszógömb (törölt) 2012.12.12 08:13:20
Örülünk, Vincent? Hitlerszag 2012.11.27 00:33:47
      Nagyanyám a nyolcéves fiával állt a szolnoki főpályaudvaron, várva, hogy a magyar állam, az ezeréves magyar királyság szorgos hivatalnokai, csendőrei és vasúti alkalmazottai bevagonírozzák.  Nem tudta, hogy mi történik, nem tudta, hogy erről az…..
Fospisztollyal lövöldözik a Szlovákiai Magyarok Kerekasztala, hatástalan nyilatkozatot ad ki, közben a szlovákiai magyar pártok mélyen kussolnak. A szlovákiai közvélemény szemében, lassan, de biztosan Vona Gábor-féle Jánosíkká válik Marian Kotleba. A magyar nacionalisták keresik…..
Kockagolyó - a legjobb csúszógömb (törölt) 2012.11.23 14:43:02
@Csehszlovák Kém: Anyád lopott, te tetves tót zsidó!
Felgyorsult világunkban pörögnek az események. Nem, sajnos nem a jólét vagy a gazdasági fellendülés közeleg rohamléptekkel, hanem kormányunk mutatja be vizuálisan, kitől van rettenetesen betojva éppen. Az IMF reklámkampány után ilyen hagyományféle lesz ez, Viktor mindig bemutatja…..
Megdöbbenéssel olvastam újfent az Urbanista blog elkeserítő visszaemlékezését a hagymázas Nagy-Magyarország-nosztalgia jegyében. Miért kell ez? Miért nem tudjuk a múltat már végre lezárni, miért kell folyton holmi Nagy-Magyarországról ábrándoznunk, amikor soha nem…..
Kockagolyó - a legjobb csúszógömb (törölt) 2012.11.13 21:56:48
@Viktus: Nana! Két háromszög már egy Dávid-csillag. Annál náczikabb meg már nem is kell, így jogos a rettegés.
 Egy Holly Solomon nevű arizonai nő szándékosan elütötte a férjét egy parkolóban, mert az nem szavazott a választáson, és így "hozzájárult" Obama győzelméhez. A férfi életveszélyes sérüléseket szenvedett, a nő tíz-tizenöt évet  fog ülni. Arizona tizenegy…..
Papcsák Ferenc nem bírta tovább a felé özönlő hála és szeretet megnyilvánulásait, és szakított a kék közösségi oldallal. De nem ő volt tegnap az egyetlen akinek elege lett. Fazekas Sándor vidékrontási miniszternek is lefogazott agyában a hajtáslánc, mert mi az, hogy ők itt…..
Kockagolyó - a legjobb csúszógömb (törölt) 2012.11.13 13:29:52
Az a baj, hogy az emberiség történetén végig húzódó és napjainkban is mindenhol érzékelhető jelenség kapcsán, a rohadék nácik, ócska módon „cigányozni” kezdenek. Az a baj. Bizony, a családtagok közötti szex nem a beteg romák specifikuma és fordítva, a jelenség létezik…..
Kockagolyó - a legjobb csúszógömb (törölt) 2012.11.05 12:38:35
Teadélután Testvérek között is 2012.11.01 03:15:55
Jeszenszky Géza, volt külügyminiszter, jelenlegi oslói nagykövet három évvel ezelőtti egyetemi jegyzetében alábbi mondatot vetette papírra: „azért van, hogy olyan sok roma szellemileg leépült, mert a roma kultúrában megengedett, hogy a testvérek vagy unokatestvérek házasodjanak,…..
Rogán Antal, Budapest V.  kerületének polgármesteréhez, egyben a Fidesz frakcióvezetőjéhez köthető, sokakban ellenérzést kiváltó szobor tegnap kissé módosult. Mint ismeretes, az 1920-as éveket idéző Rikkancs-szobor egy újságot tart a kezében, de nem az akkori újságok…..
Kockagolyó - a legjobb csúszógömb (törölt) 2012.10.31 15:20:27
Indul a Ferenciek terének átalakítása Gyalázat, erre bezzeg van pénz. Tényleg ez volt most a legfontosabb? Ebben a helyzetben? Amikor a hajléktalanóvodát lelkes civilek tartják fent, a tanárok, rendőrök pedig nemzetközi szinten is alulfizetettek? Én azt mondom: amíg ebben az…..
Amióta Bajnai belengette visszatérését, három fanyalgó álláspont váltakozik a fontosabb blogokban:1.) Bajnai nem visszatért, hanem végig jelen volt.2.) Bajnai nem válthatja le az elmúlt húsz évet, mert része annak, de még az elmúltnyolcnak is.3.) Csak Orbán leváltását célozni…..
Fekete napja volt Viktorunknak a tegnapi. Csak csodálkozik rá a világra, mint busmanok a szánkóra, hogy fakkjú vazze, mi van itt? Szabó Rebekát meg tudná fojtani egy nemzetiszínű zsinórtangával, az arca meg lángol a szavaktól amik Anikó asszony szájából indulva arculütésként…..
Kockagolyó - a legjobb csúszógömb (törölt) 2012.10.20 16:52:07
Biztos, hogy ezek - mármint a kormányzó párt - éppen bebetonozzák magukat? Már csak azért kérdem, mert nekem úgy tűnik, hogy nem „új” államot alapítanak, hanem őseink taktikáját követve lecsapnak, összeszedik, amit elbírnak, a többit lerombolják, majd távoznak. Ha jól…..
Kockagolyó - a legjobb csúszógömb (törölt) 2012.10.20 10:38:26
@belekotty: A fideszt? Vagy az mszp-t? Hirtelen nem is tudom, de majd a média megmondja :) Vagy az a "bazmeges" csapat?
- Mi újság otthon? - kérdezte a külhoni rokonság tegnap. - A feritélre ráesett egy pekidzs, most szorítja belőle a szuszt kifele, mint egyszeri Ángyán Jóska a földoligarchákból. De Kusza Szem ismét győzött, két és fél éves kemény küzdelem árán letaszította trónjáról az…..
Kockagolyó - a legjobb csúszógömb (törölt) 2012.10.18 09:57:17
Az Országházban nem lehetne fegyvereket osztogatni??

index.hu/tudomany/tortenelem/2012/10/17/megtudtuk_mit_adott_el_a_monarchia_legnagyobb_aruloja/

Bár az ott tevékenykedő hazaáruló férgek inkább egymást lőnék halomra: annyi gerincük sincs, mint egy csigának.
Az ír kormánynak még Matolcsy lázálmait is megszégyenítő ötlete támadt: mi lenne, ha a bankok elengednék az ügyfelek adósságának nagy részét? A szándék érthető: ezáltal az emberek felléleghezhetnének - pénzügyi értelemben -, az ingatlanpiac ismét működni kezdene, igaz,…..
Ez már a legalja, érzi az ember amikor a Jobbikosok akasztófát állítanak Debrecenben. Most érték el a mélypontot a farmerkabátos szakállmatyi után aki az uniós zászló égetésen a fenekét törölte a zászlódarabbal. (Sajnos eltűnt a netről a kép...) Minden okuk megvan a…..
Kockagolyó - a legjobb csúszógömb (törölt) 2012.10.08 11:35:01
@2345: Ne legyen illúzióid: most is ezek kormányoznak.
Kockagolyó - a legjobb csúszógömb (törölt) 2012.10.09 10:24:06
@2345: Kikhez jár referálni a cigány? Kiktől kapja az ukázt?
Kockagolyó - a legjobb csúszógömb (törölt) 2012.10.09 11:47:50
@2345: Pontosan ugyanoda. Van különbség?
A sok rettenetes hír közepette érkezett egy nagyszerű is. Jövőre, az István, a király harmincadik évfordulójára ismét bemutatják ezt a nemzeti kincset. A Boldizsár Miklós, Ezredforduló című drámája alapján írt rockoperát Alföldi Róbert viszi színre. Igen, az az Alföldi…..
Kockagolyó - a legjobb csúszógömb (törölt) 2012.10.08 01:55:39
@Alonee: Te fogyatékos vagy? Arról a köcsög rendőrről beszélek, aki majdnem kinyírt egy embert, aztán pár napra rá tévéshowban szerepelt.

Ejj!
Kockagolyó - a legjobb csúszógömb (törölt) 2012.10.09 10:31:34
@Alonee: Leghőbb vágyam egy primitív tahóval diskurálni, aki még büszke is rá, hogy mekkora segg. :)
  – A finanszírozás átalakítása nem tűr halasztást, ám ezzel kapcsolatban nem árt tisztázni néhány félreértést. Az államnak nem áll szándékában teljesen kivonulni a felsőoktatásból, józan ésszel elképzelhetetlen, hogy például a tanárképzésben ne nyújtson…..
Kockagolyó - a legjobb csúszógömb (törölt) 2012.10.07 10:11:40
@unionista: "a kérdés, hogy ennek a feudális lószarnak mi az alternatívája? több mszp, több szdsz, vagy micsoda."

Természetesen a Jobbik.
Nem egészen világos mit hallucinált a soproni Humanic személyzete, akik feljelentették a rendőrségen naiv ügyfél rendszámát, amikor azt hitték, hogy lopás történt. Mint kiderült, lopás nem történt, de a rendőrök addigra már naiv ügyfél anyjánál jártak: UPDATE: Apróbb…..
Kockagolyó - a legjobb csúszógömb (törölt) 2012.09.04 09:13:02
Kockagolyó - a legjobb csúszógömb (törölt) 2012.09.04 09:23:32
@batgirl: milyen típus? Nehogy olyat vegyek.
Kockagolyó - a legjobb csúszógömb (törölt) 2012.09.04 09:35:10
@batgirl: köszi az infot! Jó dolog amúgy, könnyű és elfér rajta az egész Szabó Ervin könyvtár :)
azbeszt A hősök kora 2012.09.03 17:16:07
Napok óta mást se hallni/olvasni országszerte, hogy milyen szépen sikerült beletenyerelni egy mocsokos kis háborúcskába. A kormány persze mosakszik, a lóláb pedig kilógik, de minderről már mindenki lerágott mindent, amit csak lehet, még a nagynyomású, ipari csontozó se tudna több…..
Kockagolyó - a legjobb csúszógömb (törölt) 2012.09.03 21:58:14
@Könnyen elkaptuk, uram!: Gyomorforgató és szánalmas, hogy egyes politikai körök előnyt próbálnak kovácsolni ebből a semmitmondó és teljesen érdektelen ügyből.
Szerencsére az értelmes gondolkodó ember nem törődik a liberális csőcselék primitív röfögésével.
Kockagolyó - a legjobb csúszógömb (törölt) 2012.09.03 22:02:37
@Könnyen elkaptuk, uram!: Vírusok, háborúk, természeti csapások. A természet fenntartja a kényes egyensúlyt.
Fékeveszett agresszió hömpölyög keresztül országunkon. Az örmény őrület megfertőzte a szentimentális lelkeket, az egyházakat, a sajtót, a bloggereket, de még a kormányt is. A teljes magyar közélet a jereváni szemfényvesztés bűvkörébe zuhant. Senki nincs, aki rákérdezne: mi…..