Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mr. Vissarionovich (törölt)

0 bejegyzést írt és 130 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
sorok között Ülj le Feri, egyes 2012.05.01 12:25:00
Őszintén szólva egyre jobban szórakoztat a nagy magyar szakdolgozat-háború, és kíváncsian várom, hogy ki lesz a következő bukó. Balegyenes-Jobbhorog. A helyzet viszonylag egyértelműnek tűnik. A KISZ-es megbizatása miatt elfoglalt Gyurcsány Ferencnek nem volt ideje holmi…..
Mr. Vissarionovich (törölt) 2012.05.02 11:54:59
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:

"gyurcsany ferenc buntetlen eloeletu"
még. de nem bűntelen.

" sem a fittelina ugyben, sem mas ugyekben nem sikerult ellene jogeros birosagi hatarozatot krealni "

jah, mert valszeg hivatali hatalmával visszaélve elintézte, hogy adig szarakodjanak az ügyészségen, amíg elévült.
Mr. Vissarionovich (törölt) 2012.05.02 12:03:07
@ex Dr Kormányzó Dr.: meglehet, hogy a kurva anyádtól. attól a halszemű hernyótalpastól.
Mr. Vissarionovich (törölt) 2012.05.02 12:18:58
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
sipikém, én soha nem voltam, és nem is leszek fideszes, de már elszívtad az agyad az origón, így nem emlékszel :D

hazudok? rágalmazol? innentől neked kell bizonyítanod, hogy én hazudok, tehát gyurcsány ártatlan. gyurcsány is pont ezt bukta be a rágalmazási pereiben :)

lehet, hogy büntetőjogilag már nem lehetett megfogni, mert elévült, de mégis igaz, mert nem marasztalták el rágalmazásért azokat, akik ezt állították :)

olyasmi mint OJ ügye :)

" sarokbaszoritott patkannya valtatok"
te láttad gyurcsány tegnapi előadását? :D

"es egyre konnyebb lesz felszamolni benneteket a demokratikus eroknek es a nemzetkozi rendori szerveknek:-)"

ez már akut :D

"mutas egy jogeros biroi hatarozatot, amely kimondja, hogy adocsalo."

nesze:
"Másodfokon is pert vesztett a mai napon Gyurcsány Ferenc a Magyar Nemzettel szemben a Fővárosi Ítélőtábla jogerős döntése értelmében.

Mint ismeretes, a kormányfő két tavaly szeptemberi, a Fittelina Kft.-ről írt cikk miatt perelte be a lapot. Állítása szerint a lap az említett írásokban személyére vonatkozóan valótlan állításokat tett közzé, illetve valós tényeket hamis színben tüntetett fel.

Az első fokon eljáró Fővárosi Bíróság már 2005. december 8-án megállapította, hogy a Magyar Nemzet a becsatolt iratok alapján megfelelően tudta bizonyítani a cikkekben tett megállapításait, a Fővárosi Ítélőtábla ezt a döntést hagyta helyben."

ez kimondja, hoyg adócsaló, csak nem büntetőjogilag marasztalja el, mert az már elévült :D
Gyurcsány Ferenc plágium-ügybe keveredett. Jelenleg – a Schmitt-üggyel ellentétben – nincs tényszerű bizonyíték sem arra, hogy a volt kormányfő másolta volna szakdolgozatát, miként arra sem, hogy ártatlan az ellene felhozott vádakban. Az persze nem kérdés, hogy vannak…..
Mr. Vissarionovich (törölt) 2012.05.02 11:50:04
@notib: már nem is kell, hiszen vannak közvetett bizonyítékok, amik mind 1 irányba mutatnak. innen gyurcsányinak kell előszednie legalább 1 olyan közvetett bizonyítékot, ami ezeket cáfolja.

ham már közvetlen nincs, mert azokat még idejében eltüntette, arra számítva, hogy így megakadályozhatja a bizonyítást:)
Mr. Vissarionovich (törölt) 2012.05.02 12:05:24
@SemBoga: hány gyurcsány/gyurcsányi nevű 30-50 közötti férfi él Magyarországon, aki olyan kapcsoaltokkal, hatalommal rendelkezik, hogy el tudja intézni, hogy "ne legyen szar a papírokkal"

egy darab, és az fletkovics. nincs több. ha jó öreg gyurcsány mondjuk kovács, vagy szabó lenne, akkor nem lenne elég ennyi, de mivel ilyen ritka a neve, ezért az :)
Mr. Vissarionovich (törölt) 2012.05.02 12:14:07
@Velence19: mert az. ismerjük ezeket a sajtópereket. hazudott a hírTv, mert nem fekete aktatáskában lopta a pénzt xy MSZP-s, hanem sötétkékben :)

@kpetya: kit érdekel a perpillanat egy 2003-2004-es ügyben?
Napok óta kereng egy videó a neten: a hozzáfűzött szöveg szerint Juhász Oszkár gyermeke magyarázza saját rajzát, amelyen gárdisták gyilkolnak cigányokat. Az emberek lelkesen osztogatják, kommentálják, sőt még az Index címlapjára is kivergődött egy lagymatag poszt erejéig. Aki…..
Mr. Vissarionovich (törölt) 2012.05.02 11:32:35
@excopp: " tudom, hogy vitatni fogod, de sztem egyszerűbb a romákat kulturálisan integrálni, mint az előző pontban tárgyalt eredményt elérni"

ezt nem kell vitatni, mert ez egyszerűen lehetetlen. soha, senkinek nem sikerült. nem csakitt, sehol máshol a világon.

vannak cigányok, akik saját erejükből ki tudnak ebből emelkedni, aztán egyből ugyanolyan cigánygyűlölők lesznek, mint minden normális ember.

volt olyan cigány osztálytársam, aki 92ben részese volt a hírhedt 40tagú szkinhedpernek.
aztán az egyik telepi cigány szkinhed befenyítette a zsidó haveromat, mert malcolm x feliratú cuccban volt :)

" hogy legalább a nemzet fennmaradásához szükséges 210 gyermek/100 család képletnek megfelelő demográfiai tevékenységet fejtsen ki?"
tehát a cigány azért szarik 8 gyereket, mert a magyar keveset? demagóg hazugság.

"azokat a megoldási módokat pedig, amelyek emberhez méltatlan véget vizionálnak kisebbségi (vagy többségi) csoportnak,"
a természet embertelen lenne?

"meg kell fontolni, hogy ilyen kifejezéseket mint polgárháború, népirtás, terror mikor, hol és hányszor ejtünk ki a szánkon..."
és a véleményszabadság?
Mr. Vissarionovich (törölt) 2012.05.02 11:51:56
@teemur: mit vársz? hiteles volt az, amikor Tom büdöszsidó Lantos betanította a kuvaiti nagykövet lányát, hogy hazudja azt egy bizottsági meghallgatáson, hogy ő egy ápoló kuvaitból,és látta, hogy csecsemőket dobálnak ki inkubátorokból iraki katonák.

vagy a minap indexen és népszabin is hiteles volt az a videó, hogy szíriai katonák nyakig beásott élő embert végleg betemetnek stb stb.

zsidó trükk az egész.
Mr. Vissarionovich (törölt) 2012.05.02 11:57:14
@excopp: "- nem mindent lehet (kell), amit szabad..."

judeodemagógia

"ha adott olyan társadalmi közeg, amely ezzel ellentétes tendenciát követ, akkor azt érdemes felkarolni, bármit is gondolsz..."

apád faszát, azt...

a kártevőket sem irtani kell, ha elszaporodnak, hanem felkarolni őket, igaz? :D

láthatod, hova vezet, ha felkarolják őket...
inkább az angol, francia nyugati modellt választom,ha lehet.
Három napig olvasgattam a bloggerek véleményét, mit szólnak a Hír TV állításához. Elfogadják-e a Fidesz-közeli televízió "bizonyítékait" a Gyurcsány-féle szakdolgozatról? Látom, hogy sokan készen vannak az ítélettel, ezért én csak néhány kérdést vetnék…..
Mr. Vissarionovich (törölt) 2012.05.01 23:22:41
@diesel12:
kutya nem fél gyurcsánytól te másik szar.

a szartól nem fél az ember, hanem undorodik. nem azért húzom le a szaromat a WC-n, mert félek tőle, hanem mert a fekáliának ott a helye.

gyurcsány egy szardarab, el kell tűnnie a történelem pöcegödrébe végre...
A tegnapi Célpont adás után 99%-ig bebizonyosodott Gyurcsány Ferenc szakdolgozata plágium. Jelenleg az lenne meglepetés, ha kiderülne nem az. Természetesen mivel Gyurcsány Ferenc szakdolgozata rejtélyesen eltűnt, soha nem fog kiderülni az igazság, de aszerint, amit most tudunk, már…..
Mr. Vissarionovich (törölt) 2012.04.30 15:12:43
@tetovaoda: neked bizony a kurvaanyád
A múltkor sokan nehezményezték, hogy a régi képekhez rögtön a helyszínt is közöltem, ezért most időt hagyok a találgatásra, melyik hol készült. A puszta megfejtésen túl ezúttal is örülnék a személyes emlékeknek, sztoriknak, melyek az itt ábrázolt helyekkel, villamosokkal,…..
Mr. Vissarionovich (törölt) 2012.04.30 14:45:51
Mr. Vissarionovich (törölt) 2012.04.30 14:57:31
@Hamster: azt vmikor a 80-as évek második felében túrhatták le, mert szomszédék akkor kaptak a kisfaludyban lakást, és akkor költöztek oda.
Az eladósodott európai országok kormányainak nem csupán a visszafizethetetlen hiteleik miatt kell aggódniuk, a zivataros gazdasági körülmények között érkező leminősítések további fejfájást okozhatnak az országok vezetőinek, és az eurozónának egyaránt.Az euróválság…..
Mr. Vissarionovich (törölt) 2012.04.28 11:23:49
@misc: te egy igazi beteg állat vagy, ha azt hiszed bárki nyithat ilyet.
még európának sem engedték, aztán azt mondták, hogy nincs rá szaros 300millió euró.

a hitelminősítők amerikai fegyverek.
Mr. Vissarionovich (törölt) 2012.04.28 12:19:46
@Pszt!: " korruptak, és biztos zsidó kézben vannak"
és tényleg.

tudod vagy ausztria nem lehet AAA, vagy mi nem lehetünk bóvlik.
A Formula-1 világbajnoki cím nélküli legendája, Sir Stirling Moss úgy gondolja, a biztonsági fejlesztéseknek köszönhetően a modern F1 sokat veszített az izgalomból. Moss az 50-es években versenyzett a száguldó cirkuszban, amikor a halálos baleset hozzátartozott a versenyekhez. A…..
Meg vagyok döbbenve, össze vagyok zavarodva. Mégis igaz lenne? Korunk antiszemitizmusa mégiscsak valamiféle zsidó vircsaft lenne, ahogyan azt a szélsőjobb elborultabb berkeiben terjesztik? Bayer Zsolt penetráns cikkeit ezek szerint az önök tanácsára írja? Kap-e sorvezetőt? Azt a…..
Talán már a kedves Olvasó is észrevette, hogy amint megbukik valamivel a Fidesz, azonnal előjönnek valami gyurcsányozással. Szerencsétlen Orbán még mindig azt hiszi, hogy ha tévévitás lealázójának nevét odakeverik valamihez, akkor visszatér a 2010-es szavazóinak másik fele.Mivel…..
Mr. Vissarionovich (törölt) 2012.04.27 16:04:55
@nósumifan: minek állt keresztbe te szar? mintha a kormánynak többsége lett volna...
Mr. Vissarionovich (törölt) 2012.04.27 16:07:53
@_zulu_: "Tudod azért akinek pár misit sepertek le a számlájáról, az nem egészen így éli meg."

pedig az is egészen nyugodtan élje meg így.
az a pénz soha nem volt az övé, hiába volt a számláján. se a manyup rednszerben, se az államian nem vmi szabadon felhasználható magántulajdon az.

akinek pár misi volt a számláján, közvetve ő károsította meg a költségvetést a legjobban.

de micsoda jó logika: adjuk oda a nyugdíjbefizetések egy részét pár zsidónak, hagy működésiköltségezze meg tőzsdézze el egy részét, majd az a hülye állam pótolja azt hitelből.

aztán ha csődbe menne véletlen, akkor a pár misis rázná a legjobban az öklét, hogy az állam azonnal álljon jót a befizetéseiért.
„Elveimmel nem fér össze önöket bármiről tájékoztatni” – fakadt ki Dávid Ibolya ex-MDF-es guru a Hír Tv kamerája előtt. Az a kérdés készítette ki, hogy vajon igaz-e: a jövőben a Demokratikus Koalíció soraiban kíván politizálni. Persze nem mellékes, hogy hol és mikor…..
Mr. Vissarionovich (törölt) 2012.04.26 12:15:56
@nósumifan: tehát érdemi válaszra képtelen vagy, mert a kommentekből az érdemi részt ki sem tudod hámozni. mi a krvaanjádért nem mész inkább engribördözni te kcsög?
Mr. Vissarionovich (törölt) 2012.04.26 15:26:14
@Ylim: "Az UD Zrt-ről a lehallgatások során bizonyítékok születtek, miszerint megbízás alapján, törvénytelen módszerekkel gyűjtenek információkat személyekről, cégekről."

hazudj még ilyeneket, hátha téged is beperelnek és nyernek :D

"miszerint megbízás alapján"
szerinted mi alapján működnek a magánynomozó cégek?

"törvénytelen módszerekkel"
erre vmi forrás? ja, hogy rágalmaztál? :D

"gyűjtenek információkat személyekről, cégekről."
ez a dolguk. erre alakultak törvényesen, a fent említett tevékenységnek még TEÁOR száma is van b@szod :DD

most akkor van terhelő ebolára, vagy sem?
Mr. Vissarionovich (törölt) 2012.04.26 15:39:17
@room_101: húú, még van a magadfajta állatból? hajráebola, igaz? :D
Ghostwriter Ahol a part szakad 2012.04.25 19:42:00
No, akkor kezdődjék a tánc – tárgyal velünk az EU, és az IMF. A jobbik énem azt mondja: ennek örülni kell. Egyértelmű: minden magyar érdeke, hogy legyen tárgyalás, helyreálljon a forint árfolyama, satöbbi. A most már elkerülhetetlen megszorítások miatt így is mindnyájan…..
Mr. Vissarionovich (törölt) 2012.04.26 12:10:03
@R Daneel Olivaw: pont ez az osztrák-magyar bankos összefonódás mutat rá az igazi hazugságra.

a minap megerősítették az osztrák AAA besorolást.
na most valami nem stimmel: állandóan mást sem hallani, mint a sírást, hogy az osztrák bankoknak milyen fokú a kitettsége Magyarországon, és egy magyar csőd micsoda csapást jelentene az osztrák gazdaságra nézve, a bankadó máris negatívan érinti őket stb stb stb.

na most vagy az osztrákok nem lehetnek AAA, vagy mi nem lehetünk bóvlik. nem kérdés, hogy melyik az igazság.

bóvliba sorolásunk egyszerű politikai nyomságyakorlás. semmilyen alapja nincs és nem is volt. kőkemény terror.

berlin szerint szó nincs arról, hogy az amerikai politika nyomásgyakorlásra használná a minősítőket.
www.spiegel.de/international/europe/0,1518,809353,00.html
ha jalta és nürnberg után berlin szerint szó nincs erről, akkor tudhatjuk, hogy az ellenkezője igaz.

de nem lesz európai minősítő sem, mert egész európában nem találtak 300millió eurót erre a célra :)

az EU a világ legnagyobb gazdasága, mi a faszért vagyunk, akarunk kiszolgáltatva lenni a 2. USA-nak?
vagy jalta miatt nem lehet saját EU-s minősítő?

valaki komolyan gondolja, hogy az amerikai doktrínában nincs benne az, hogy a monetáris világot uraló 3 minősítő mind amerikai?
tuljdonképpen mi a baj az euróval? mitől van válságban?adósság miatt? ne vicceljünk. az USA adóssága mekkora?

teljesen egyértelmű, hogy mivel a heller-konrád-kohn bandita féle ajvékolsá nem volt elég arra, hogy a kormányt 'helyes' irányba tereljék, és azonnal meghátráljon, ezért jöttek a keméynebb eszközök: teljesen alaptalanul, minden indok és precedens nélkül 1-2 hónap alatt, olykor több szintet ugorva olyan szintre raktak, ahol a legtöbb alapnak pl a szabályzata tiltja, hogy vegyen a kötvényeinkből.

sokba volt nekik gyurcsány, mire eladósította az országot, hogy ezzel 'szorosabbra' fogják a gyeplőt. 80% felett már lehet diktálni, 50%nál azért korlátozottabb a dolog.

de hol volt az EU, amikor MSZPSZDSZ 54ről 82re tornázta fel? miért nem szólt a maastrichti 60%-nál, hogy akkor most elég. óó aztán az IMF-fel még adtak is 30milliárdocskát. ezzel biztosították be, hogy ha majd orbán tényleg 2/3-t nyerne, mint ahogy történt is, biztosításk maguknak a jogot a játékszabályot meghatározására.

nem véletlen kell azt a 30milliárdot idéntől törleszteni. 530milliárd Ft idén a törlesztője a gyurcsány megmentésére adott hitelnek. 53e/fő, jó mi? de a geci zorbán megszorít. nem tudott 2 év alatt kánaánt teremteni a kontárja. van pofája gyurcsányra hivatkozni.

aztán amikor nem tetszett a rendszer hilariéknak, amire koszlobár hellerek meg konrádok még ajvékoltak is, akkor jött az, hogy hiába csökkentettél te itt 4%pontnyi adósságot, forint megy a levesbe. 267Ft volt tavaly júliusban. érdekes azelőtt senki nem kontározta matolcsyt :D
piacról akarsz te itt hitelt olcsóért, hoyg szabadulj tőlünk? lófaszt. nem vehetik a kötvényeidet, mert irreális hozama lesz, aminél még mi is jóval olcsóbbak leszünk.

de mi csak úgy adunk, ha ezt meg ezt meg ezt teszed...
Varánusz Kövér: ide köpjetek! 2012.04.22 05:20:00
Ki gondolta volna, hogy a SkiccPali ügy ekkora lenyelhetetlen békát jelent a nemzeti együttműködőknek. Küszködnek vele, mint apóka a szalonnabőrrel, a feje még kint van, ám a lábujjaival már a hánytatópontot birizgálja a ner nyelőcsövében. Csoda, ha az inger hatására…..
Mr. Vissarionovich (törölt) 2012.04.22 14:23:49
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: milyen spicli te szerencsétlen...
kevered a göncz patkánnyal meg a konráddal.
Csurka úgy 20 éve kiállt a nyilvánosság elé: ő bizony aláírta a nyilatkozatot, mert addig nem hagyták abba a verését, de ott az aktájában: együttműködésre nem hajlandó, ideológiailag nem alkalmas az ügynöki munkára.

bezzeg a patkány lapján annyi van, hogy 89 végén kiemeltek 100 oldalt, annak meg nyoma veszett :D

azzal dicsekedett, hogy a hatalom az 50-es években vele(is) fordítatta az angol nyelvű szigorúan bizalmas anyagokat a sittek. mert a rendszer ellenségének biztos megmutatják ezeket, főlegha utána élve kiengedik :D
nem, nem volt megbízható ügynök, véletlenül sem :)

de az is mindent elmond az 56-os besúgókról, hogy milyen oldalra álltak 89 után.

de hát Cserni bíró óta tudjuk, hogy az igazsággal is lehet rágalmazni :D de akkor független volt az igazságszolgáltatás :DDD
Mr. Vissarionovich (törölt) 2012.04.22 14:25:31
@gebsi42: " a jobb érzésűek szemében"
és ott gyurcsány a hős :D

@Secnir: az ki? :D enrico soha nem voltam
Mr. Vissarionovich (törölt) 2012.04.22 14:30:33
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: pár koszos zsidó nem a fél világ :) akkor sem, ha az ő nevükben lépnek fel.

meg miaz, hogy nem arra kapott felhatalmazást? a mindenkori kormánynak kötelessége az ország szuverenitásának, integritásának a biztosítása.

ha valakik szándékosan adósítanak el -a hatalmukat, és az erőfölényt kihasználva - hogy poltikai igényeket támaszthassanak, ez ellen fel kell lépni :) nem kell erre külön felhatalmazás, ez alapvető kötelesség.

"Rendkívül elkeserítő, hogy lassan a fél világ ellenünk fordul,"
aki ilyet leír, aki ezt beszopja, azzal nem is szabad folalkozni.
én mindig elolvasom a külföldi lapokban megejelenő MSZPSZDSZ cikkek alatt a kommenteket, és kb pár hazai zsidó helyeselése mellett a külföldi kommentelők nem értik mi a baj ezzel, nekik is egy ilyen zorbán kéne :))
biztonságos? A wannabe diktátor 2012.04.22 01:20:00
Üdvözlöm önöket. Én egy amolyan "tollforgató terrorista vagyok" csak azért, mert nem tetszett, hogy a Hazám legfőbb közjogi méltósága egy tanulatlan bunkó, csaló, aki a doktori címét csalással szerezte meg és ezt hazug módon mindaddig tagadta (őt is megilleti az ártatlanság…..
Mr. Vissarionovich (törölt) 2012.04.22 10:40:00
@mahet: " a fiatal liberális értelmiség már most is ezrével menekül az országból."
összesen nem vagytok annyian köcsögök.

a fiatalok között már évek óta a Jobbik és a Fidesz vezet fej-fej mellett, a nyikhaj kis buzi zsidók sehol nincsenek.
minél előbb mentek, annál jobb lesz nekünk.

az egész LMP-t vigyétek magatokkal tetvedékek.
Mr. Vissarionovich (törölt) 2012.04.22 12:13:29
@makacs szennyeződés: a hvg nem MSZP-s, hanem SZDSZ-es. szar zsidó hazaárulók szennylapja.
Ki kell vezetni a különadókat, de a helyük egy kibaszott nagy lyuk lesz a költségvetésben (idén 150 milliárd, 2013 400 milliárd), így ahelyett, hogy csökkentenék a kiadásokat, új adókon ötletelnek Matolcsyék. Csodálkozom,hogy a jövedékiadó-emelés még nem került szóba, ezt a…..
Hát elérkezett. Itt van, nem is lehetett másra számítani. Most, hogy a közszolgálati média fő funkcióit tekintve gyakorlatilag megszűnt létezni, a kereskedelmi televíziózás és rádiózás így vagy úgy zsebben, már csak egyetlen "platformot" kell valahogy kiiktatni, a…..
Mr. Vissarionovich (törölt) 2012.04.20 16:35:19
@csárli hárper (már nem dr.): fideszes a zsidókurvaanyád :D
de ő is csak véletlen :D
Mr. Vissarionovich (törölt) 2012.04.20 16:42:17
@röhögő: "Az a pénz az MNB devizatartalékában van, te nagyon hülye!"

aham, ott :D
amihez nem lehet hozzányúlni, mert tőlünk független :D

izé, az 530milliárdot mégis mire kell törleszteni akkor te geci?
anyád járókeretére?
hány lélegeztetőgépet lehetne venni apádnak belőle?
Mr. Vissarionovich (törölt) 2012.04.20 16:45:01
@nápolyi maszti: oszt miért is kell nekünk IMF? mert a drága szövetségeseink minen indok nélkül azt mondták - te mától bóvli vagy, kötvényeidet az alapok nem jegyezhetik, vagy visszakuncsorogsz hozzánk és elfogadod az adósrabszolgaságot, vagy elintézem, hogy a saját polgáraid egyenek meg...

sok mocskos kis hazaáruló gyurcsanyista...

"Vagy az elemzést "
milyen elemzést? a zsidó kurva károgására gondolsz?

mi lesz a gigabukta után? jön gyurcsány, egyből nem leszünk bóvlik :D és majd szépen 120%-os adósságot csinálhat :D
A San Franciscói öbölben fekvő Alcatraz-t 1775-ben spanyol hajósok fedezték fel az öböllel együtt. A felfedező Juan Manuel de Ayala “La Isla de los Alcatraces”, Pelikánok szigetének nevezte el.   1846-ban itt épült a nyugati part első világítótornya a Lighthouse Rock,…..
Mr. Vissarionovich (törölt) 2012.04.20 13:00:03
@Ronald: amúgy Bódinak hívják, mocsok gyurcsanyista :D szakértelméről nem tudok nyilatkozni. az origón tenyészik amúgy csucsicsóka néven :D
A nyolcvanas évek elején, amikor nálunk szárba szökkent a játékkultúra, főleg a Spectrum- és a C64-programok mentén haladtak a dolgok, japán játékok elég ritkán jutottak el hozzánk akkoriban. Persze egy-két szerencsés akadt, ezek többnyire valamilyen sikeres konverziónak…..
Mr. Vissarionovich (törölt) 2012.04.20 12:00:55
@don brada: zombi bizony csucsicsóka, azért lettél gyurcsanyista, igaz Bódi? :D
na húzzál vissza az origóra :)

@kozi001: rendőr szomszéd gyereke is kisírta magának a c64-et miután nálunk látta és játszott párszor. egy igazi elmebeteg állat volt a zsernyák.
mikor hazaért bécsből az ajándék c64-gyel, jól elverte a gyerekét.

miért? mert a srác felírta a papírra a következőket
-alapgép
-datasette
-joystick
-turbo

és ugye turbót nem árultak bécsben, csak néztek a hülye rendőrre és kiröhögték. cserébe hazaérve jól elverte a gyereket :)
Mr. Vissarionovich (törölt) 2012.04.20 12:32:59
@kozi001: volt pc-re is oil imperium
Naiv ügyfélnek túlcsordult a toleranciabufferje, úgyhogy az első bekezdés után minden irányba elküldte a Digi Kft-t, amiért azok képtelenek csekket küldeni, csak a 200 forintos késedelmi díjról sikerül általában. Ahogy Sixx szokta mondani, csúnya szavak, +18, satöbbi. A…..
Mr. Vissarionovich (törölt) 2012.04.19 20:17:35
@homér: nálatok a taptaharcsai mobilpostán maximum. ott is csak a fogatlan, halszemű anyád csinálja meg...
Mr. Vissarionovich (törölt) 2012.04.19 22:50:06
@homér: budapesten bazdmeg. ide neked vízum kell, de minek jönnél, már egy nagyobbacska betonplaccon is szédülsz te geci. előbb volt rotációs kapád, mint simsonod.

tudod itt nálunk ilyen holmi műemlék épületben üzemel a posta, oszt van vagy 14 ablak, de lehet, hogy 20. oszt ilyen folyamatszervezők dolgoznak azon, hogy mikor melyik fajtábú mennyi legyen éppen nyitva. ilyen gép ad egy sorszámot, oszt majd a kijelzőn mutatják melyik ablakhoz kell tódulnod barom.

de majd az idegenvezetőd megmutatja.

amúgy a 'leveles ablaknál' ha akarnál se tudnál pénzt feladni, a pénzesnél meg baszhatnád a leveleded, mint otthon anyádat a farakáson.
Mr. Vissarionovich (törölt) 2012.04.19 23:28:03
@taka2: te nekem a 27%os áfa mellett ne fekete jövedelmezzél nekem.
itt már tényleg csak a cigány nem adózik, mert az lop, tehát az áfát is elcsalja.
  „Bemászok ablakon, kimászok kulcslyukon, Előttem tágul az akadály, Figaro remekül viszi az ügyeket, Figarót veheted, hívhatod, viheted, A munka szépen megy a kezében, Ő megcsinálja, te meg csak állj! Mert előtte tágul az akadály!” Gioacchino Rossini/Cesare…..
Mr. Vissarionovich (törölt) 2012.04.19 12:03:40
@nósumifan:
ezt a stílust érdemlitek te csírageci
leszarom, hogy mit gondolsz a fideszdroidokról, te hazaáruló. még azok is jobbak nálad :)
Mr. Vissarionovich (törölt) 2012.04.19 12:05:50
@citrix: "Hogy a "nép" mit nyer?Egy igazi diktátort,emberöltőnyi nyomort,értéktelen forintot,pult alatti kereskedelmet,hiánygazdaságot,árpádsávos nyilasokat,útlevél kell minden határátlépéshez,a jogállam teljes elvesztését.De lesz sok-sok stadion és focista,a kedves vezető személyes hobbija minden pénzt megér.Volt már ilyen,van mire emlékezni.Jó lesz újra átélni,kedves fideszhívők?"

hujujujujuj rettegjünk :D
a bérrettegők visszatérnek :D
Mr. Vissarionovich (törölt) 2012.04.19 12:16:09
@Madnezz: milyen mindenki? szó nincs itt mindenkiről. pár köcsögről van csak szó, csak épp ők vannak hatalmi pozícióban.

tudod, az hogy az amerikai külügyminiszter mit mond, az nem jelenti azt, hogy 330millió amerikai is azt mondja.

miért minket? mert mi el akartuk vágni a drágán felépített köldökzsinórt. nagyon sokba volt nekik, hogy a maszop-szadesszel 80% fölé vigyék az eladósodottságunkat, és harmadrangú országnak felvegyenek az EU-ba.

de amíg a sok hülye szerint az EU-s pénzügy abból áll, hogy mi mennyit fizetünk be, ők mennyit támogatást adnak, addig miről beszélünk?
amíg tömegek fordulnának inkább a saját országuk ellen, mert tudatlanok és vakok.

én soha em szavaztam a fideszre, de ha most vasárnap lenne a választás, csakis rájuk szavaznék. még akkor is, ha petykó sztoritól, shitpalitól és más dolgoktól a bicska nyílik a zsebemben.

olyami ez, mint amikor csan-kaj sek meg mao együtt harcoltak :)

Magyarországon 2/3-dal nyert egy nem az ő politikájukat kiszolgáló párt.
ez veszélyes rájuk nézve.
bőven elég, ha az EU-ban van egy piszlicsáré ország, amelyiket nem lehet majd politikailag irányítani egy kis monetáris fenyítéssel, hanem a végén még élni akar azzal a jogával, ami papíron őt megilleti. még a végén egy bolhafing Magyarország keresztbe tehet a nagy eurokommün elképzeléseknek.
aztán az ő példájából okulva előállnak mások is ezzel.

a magyar választók és Orbánék is beleköptek a levesbe, ezért mi. és mi EU-ba vagyunk.

ezért vicces, hogy niger és csád kap lovettát, mi meg nem.

ezért vicces, hogy a mindenki szerint már rég menthetetlen görögökbe már 200milliárdot öntöttek, de mi nem kaphatunk.

és ha a piacról próbáljuk meg finanszíroni magunkat, akkor alánk vágnak politikailag. teljesen nyilvánvaló, hogy a leminősítéseknek semmi alapja nem volt.
amikor gyurcsányék 30milliárdot kaptak a csőd elkerülésére, akkor nem volt ilyen szar a besorolásunk.