Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Stöckhardt Stefánia

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedvesaranyos nerpolgárból luxusprofittal rendelkező rohadékok lettünk kedves honfitársaim. Igen, mindannyian, nincs kivétel. Szeretett Vezetőnk és mágikus tekintetű félbolondja most látja elérkezettnek az időt, hogy a balfaszságukból adódó költségvetési hiányt a mi…..
Stöckhardt Stefánia 2012.04.21 15:57:02
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:

Abban igazad van, hogy nem vagyok nő. Én még csak lány vagyok, de már várom azt a magyar legényt, aki gyűrűt húz az ujjamra és asszonnyá tesz.

Való igaz, patrióta indulatom, mélyen átélt keresztény hitem, meleg humanizmusom, női kiszámíthatatlanságom, igehirdető tónusom, koromat jóval meghaladó műveltségem, metaforikus-allegorikus kifejezésmódom, sajátos történelemszemléletem, és még sok más tulajdonságom nem jellemző a velem egyidős lányokra.

De kívül-belül lány vagyok!
Stöckhardt Stefánia 2012.04.21 14:44:07
@glaci ph 5.5 álompolgár:

Szia faszfej!

Akár hiszed, akár nem, éppen egy 30 centis böllérkést élezek a tegnap vásárolt fenőrudammal. Meghámoználak vele mint az újkrumplit...
Stöckhardt Stefánia 2012.04.21 15:10:14
Kövér László nyilatkozott a HírTV Péntek8 című műsorában és ez az interjú már nálam is beütött.Ez a nyilatkozat szerintem minden magyar nyilatkozat közül a legundorítóbb, legvisszataszítóbb.Akár azt is mondhatta volna, hogy: „miénk a hatalom, mi vagyunk az istenek, ti…..
MarkóPista mi a fasz van veled mondd csak?Beteg vagy, vedd észre, remeg a lábad!Semmi okom nincs rá, hogy pezsgőt bontsak,Mer' amit látok meg amit hallok az gyalázat!(via)Egyszer volt, hol nem volt, a Wass Albert téren túl, de a rovásírás táblán innen, élt egyszer egy ellenzéki…..
Stöckhardt Stefánia 2012.04.20 08:04:57
@egyfejű:

Erdő Péter zsidó. Az apja kikeresztelkedett, eredeti családneve Wald.
Stöckhardt Stefánia 2012.04.20 08:17:00
@Penivaldes:

Tévedsz.

Nem vitatkozni jöttem. A szellemi párbajhoz tudniillik két egyenrangú, párbejképes fél szükséges.

Azért vagyok itt, hogy a tökéletest leginkább megközelítő érvelési technikámmal, páratlan műveltségemmel és választékos stílusommal apró szilánkokra törjem a liberálbolsevik világképeteket.