Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cisz

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokszor és sokat csevegtünk már azon, miért leszünk hűtlenek, legyen szó férfiakról vagy nőkről. És megnéztük azt is, milyen a női hűtlenség forgatókönyve - hiszen nekünk a jelek szerint még az is van, a férfiak képesek ezt script nélkül is végrehajtani. Kérdeztem már a…..
Előfordult már, hogy olyan vádak értek, miszerint én a hűtlenség-szeretőtartás témakörében nem nagyon foglalkozom a negatívumokkal. Akkor most jöjjön az abszolút negatívum: a destruktív szerető. Igaz, én ilyet személyesen nem ismerek, de már hallottam, olvastam hasonlóról,…..
Cisz 2012.06.01 20:43:03
@neoteny: @Sand Lover: Ez a film egy FÉRFI SZERELMÉRŐL szólt, arról, hogy igenis van ilyen, minden józan észt figyelmen kívül hagyó érzelem.
Cisz 2012.06.01 20:50:55
@TBal: "De amúgy a fájdalomérzés nem kötelező, azt az ember eldöntheti, hogy akarja-e, hogy fájjon."
De jó lenne, ha így lenne!!! De sajnos akár tudatosak vagyunk, akár nem, a megcsalatás tudata mindig fájni fog. A "nyitott házasság" szerintem (azon a példán keresztül, amit láttam), a kapcsolat vége felé szokott felmerülni.
Cisz 2012.06.01 20:57:18
@skarlát betű:"féltékeny, birtokló ember nagyon sokszor többet szenved és megkeseríti mindenki életét maga körül, míg a megengedő, poligámiára inkább hajló vagy egyszerűen csak megértő sokkal élhetőbb életet képes kialakítani. " Hát, ezzel senki sem vitatkozhat, annyira igaz (és kicsit közhelyszerű). De én úgy tapasztaltam, hogy ahol szeretet van, ott van féltés (féltékenység) is. Lehet, nem sexuális vonatkozásban.