Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rave_Ace

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Radikálisan változtattunk és élvezzük. De ha mégsem jön be, akkor önkéntesen stúdióba vonulunk. Ami ezúttal egy BMW volt. Az Égéstér 151. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
A dédapjuk kovácsként lovakat patkolt műhelyében, Hans-Jürgen és Christian egy sok millió eurós vállalat fejei, 170 alkalmazottal. Abték érdekes család, a hétvégi DTM-futamon lesz alkalmam közelről megismerni őket. A lovaskocsik alkonyán jó ütemérzékkel váltottak autóra, ma…..
Rave_Ace 2014.06.01 10:11:34
22
Mindennél súlyosabb tiprás van, amióta a Hangyász megérkezett az OMG és Lajcsi kezei közé. Mivel bő három hét van hátra a hivatalos debütálásig, és az érdemi összeszerelés el sem kezdődött, Lajos éjszakába nyúló munkanapokon át szabja, alakítja és fényezi az új…..
Az idén 48 éves német, Markus Östreich nem mai gyerek. Versenyzői karrierje egészen 1969-ig nyúlik vissza, ekkor lett először kategóriabajnok a német gokart-bajnokságban. 1984-től Formula Fordban indul, futamgyőzelmei mellett hatodik lett az EB-n. Egy évvel később Formula 2000-ben…..
Nem sok köze van a ralihoz a mostani anyagnak, de mégis kitesszük. A kapcsolat legfeljebb annyi, hogy autók olyan helyen mennek, amit általában közlekedésre használnak, és a nézők portugálralis módon veszik körül az elsuhanó autókat. Hogy kerül hát a csizma az aztalra?…..
A ralisport főszereplőit bemutató sorozatunk folytatódik. Ma egy a ralifannél is fanatikusabb embertípusról lesz szó. A szerelő az untermannja a történetnek. Nagy terhek pihennek a vállán, és ezek a terhek nem látszanak a szemében. Lehet, hogy az autósport szerelmese, de az is…..
Még ki sem hűlt hűséges Mazdám motorja a garázsban, mikor már ezerrel töltöttem le a képeket, videókat az idei év talán legrövidebb sajtóeseményéről. Rövidnek rövid volt ugyan, de szerencsére a szervezők nem estek abba a hibába, hogy unalmas PR-rizsával, kimutatásokkal,…..
  Elmész levizsgáztatni az autódat, és azon veszed észre magad, hogy kivonták a forgalomból, mehetsz haza gyalog, a kocsi meg tréleren? Lúzer vagy. Nem baj, nem lesztek sokan. Vélemények azonos című írásunkról...
Pár óra múlva, éjfélkor a nemzet számottevő hányadának gyásza mellett befejezi sugárzását a Sláger és a Danubius, majd néhány másodperc múlva újra feltámadnak a frekvenciák, és megkezdi adását a két új rádió, a Neo FM és a Class FM. De vajon milyen számmal búcsúznak…..
Tegnapi beharangozó posztunk kérdése következik:Tudvalevő, hogy Csikós és Bende részt vettek életük kirándulásán, Angliában. Négy nap alatt a crova-készlet Pege Aladárja, a szerkesztőségi patina őrzője, Csikós, 4141 fotót készített. Igen, annyit. Tippelje meg, hány bájtot…..
Rave_Ace 2009.10.09 15:07:42
Depeche Mode @ Puskás Ferenc Stadion 2009.06.23. Izgatottan indult a reggel az intézetben. Korán keltettek, kapkodás, sietés, ki kellett érnem a repülőtérre. A MALÉV Bratislava felől érkező pozsonyi járata néhány perccel dél előtt, pontban fél 11-kor szállt le, fedélzetén a…..
Belsőség Imádott szemellenzőink 2008.09.10 03:21:00
  Elhiszem én, hogy a kedves autóvásárló feje zúg a sok információtól. Pláne hogy azok gyakran ellent is mondanak egymásnak. Ha fáradságos is, de azért létezik jó módszer a tájékozódásra. Csak a sztereotípiákat felejtsék el, azokra hallgatni felér a legsötétebb…..
Belsőség Nyereményjáték 7. 2008.04.24 03:00:00
A CE Rallynak köszönhetően nem csak felbecsülhetetlenül informatív és egyben lehengerlően szórakoztató posztjaim olvasása révén profitálhattok. Tudósításunk szponzora, a BFGoodrich, páratlan (háromszor három) ajándékait is hazaviheti az, aki a naponta feltett kérdésekre…..
Rave_Ace 2008.04.24 17:02:42
Belsőség Baleset 2008.04.22 14:47:00
  A mai első gyorson cserélt kereket a 207-es rajtszámú Mitsubishin a japán Hiroshi Masuoka navigátora, Pascal Maimon, amikor a spanyol Carlos Sainz autójával áthajtott Volkswagenjével a lábán. A komoly sérülés ellenére a csapat befejezte a kerékcserét és a gyorsot is,…..
Rave_Ace 2008.04.22 16:14:49
Belsőség Matricáznak 2008.04.19 11:27:00
Itt vagyok a Hősök terén, tart a gépátvétel és az autók matricázása. Az eső sajnos csepereg, de addig sem volt túl nagy tülekedés, amíg nem. Így egyelőre tumultus nincs, bár az autók közelébe csak engedéllyel lehet bemenni. Azért van itt a környéken bőven versenyautó,…..
Belsőség Nyereményjáték 2. 2008.04.19 03:00:00
A CE Rallynak köszönhetően nem csak felbecsülhetetlenül informatív és egyben lehengerlően szórakoztató posztjaim olvasása révén profitálhattok. Tudósításunk szponzora, a BFGoodrich, páratlan (háromszor három) ajándékait is hazaviheti az, aki a naponta feltett kérdésekre…..
Belsőség Robby nyomában 2008.04.17 17:07:00
Mint korábban említettem, egy zenekar hangolt a színpadon a fő esemény, - ha nem tévedek – Charlie koncert előtt. Tömegről még mindig nem beszélhetünk, egy pillanatra azért átmeneti sűrűsödés történt Robby Gordon fekete Hummerjének megérkezésekor. Az előző posztot…..
Belsőség Szintén zenész? 2008.04.17 22:28:00
Elérkezett a pillanat, felfedem, hogy kivel készítettem interjút délután Szegeden. A zene már egyszer előkerült a dakaros beszámolókban és valószínűleg még elő is fog, hiszen szoros a kötődésem a témához. Ez okozta, hogy interjúnk egyik alanyát hirtelen nem tudtam hová…..
Homáron többször szerepelt, autózz! kolléga pedig ha minden igaz egy pénztárost is kirúgatott már a hirhedt büdaörsi Agip-kútról, bár ez Péter levele után már korántsem olyan biztos. Ő ugyanis azt tapasztalta, hogy a fáradtan rosszul visszaadó kollégák köszönik, jól…..
MedIQ DNS a hálószobában 2007.11.20 18:40:00
A személyre szabott genetika vívmányait máris meglovagolják bizonyos cégek. Ezek közé tartozik a DNA11, mely a következő, szokatlan szolgáltatást kínálja. Megrendeljük a csomagukat, mely tartalmaz egy csövet, amibe a szájnyálkahártyánkból kell kis mintát adnunk és…..
Bigyóblog Csokifeles 2007.11.03 19:51:00
Ideális partykellék. A csokiból készült felespoharakba öntjük az italokat, megisszuk, majd a poharat is megesszük. A Fireboxnál kapható 11,4 euróért. Via Gizmodiva ..
Rave_Ace 2007.11.05 00:01:28