Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aaszpazia

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Puzsér: Ideje, hogy végre azt megillető terjedelemben és szakértelemmel értekezzünk civilizációnk egyik legsúlyosabb problémájáról, a férfienergián élősködő társadalmi mételyről: a szűzkurváról. A szűzkurva nem pénzt akar, mint egy tisztességes prosti. Nem is faszt,…..
ZSŰRITAG BLOG No copy/paste! 2012.05.30 06:30:00
Elegem van abból, hogy az eredetiség, a hozzáadott érték, az autonóm művész vagy az egyediség fogalmai lassan szitokszóvá válnak azok körében, akik a hazai tömegkultúra stratégiai pontjain terpeszkednek. Elegem van abból, hogy a szolgai másolásnak, az angolszász…..
Aaszpazia 2012.06.03 19:30:26
@Bettidoktornő: Nem az zavar, hogy egyezik a véleményed, hanem hogy ugyanazokat a szófordulatokat, sajátos kifejezéseket használod.
Szerintem nagyon sok ember magára ismert Puzsérban (bizonyára ezért ilyen népszerű), mégis átjön mondataikból a saját egyéniségük. Pl. szerintem Szily Nóra is nagyon sok mindenben hasonlóan gondolkodik mint Puzsér, de nem hallani tőle "puzséri esszenciákat" puffogtatni, ill. megvan neki a sajátja.
 Quantum XXL, Szirota Jennifer, Mészáros János Elek. Ha ez egy parlamenti választás lenne alacsony részvétellel és agresszív nyugdíjas hordákkal az urnák előtt, akkor MJE vélhetően zárójelbe rakná az orbáni kétharmadot, és valahol 70-80% környékén állna be a…..
Aaszpazia 2012.06.03 10:59:23
@Monte Christo cselédje: Ez pontosan így történt szerintem is.
Már-már Dörner György színpadára kívánkozik az a sajátosan magyar sorstragédia, ahogy Negyela Bernadett és az Immigrants után a prügyi duó is a legjobb produkciója után kellett, hogy távozzon.      A prügyieknek még csak koncepciójuk sem volt arról, hogy mit akarnak…..
10. helyezés: Előnytelen külső Az állatvilágban általában a hím kelt a külsejével feltűnést. A hímek páváskodnak, a kakasok színes, tarka tollakat viselnek, vagy bonyolult násztáncot járnak. Nálunk ezt a nő teszi, ami jól mutatja, ki a „hím” a szó szociális…..
10. helyezés: nincs kéró, ahová felviheti a nőt Ezt a problémát mindenki ismeri, kivéve az újazdag kölyköket, akiknek már kamaszkorukban lakást tolnak a seggük alá. Bosszantó, amikor csak azért marad el a kielégülés, mert nincs egy nyomorult hely. Mintha a…..
Aaszpazia 2012.05.18 21:51:34
Ki is valójában Fehér Puzsér? Miért jött el? Mit képvisel? Mit tanulhat tőle a ma embere? Megannyi kérdés, mely joggal foglalkoztatja a közvéleményt. Alapos néprajzi kutatás után megkísérlem tehát összefoglalni a Fehér Puzsér eljövetele és rövid földi szolgálata kapcsán…..
Az Immigrants kiesése számos okból fáj nekem. Egyrészt azért, mert a rockzene méltatlanul alul van reprezentálva a mainstream médiában. Miközben ez a legnépszerűbb hazai műfaj, amit bizonyít, hogy stadionokat töltenek meg a rockkoncertek, a Viva TV meg a kereskedelmi rádiók…..
Aaszpazia 2012.05.13 00:13:59
@bonifac: Bosszú a "megzabolázásra".
www.youtube.com/watch?v=I5EvWZ4Tydw..
Aaszpazia 2012.05.09 02:55:59
@a_tom: Azért ne essünk már át a ló másik oldalára! A büntetőjog csak a legsúlyosabb jogsértésekre, legutolsó eszközként legitim. Csak ott kellene alkalmazni, ahol más társadalmi kontroll nem bizonyul elégségesnek. A jogi eszközök ész nélkül való előtérbe helyezése elvezethet a büntetés túlértékeléséhez, ami olyan téves megközelítést eredményez majd, amely a büntetés alkalmazásától várja végül a különböző etikai, társadalmi problémák megoldását is.
 Libamáj, kaviár, zsenge fürjhús finom mártásokkal bolondítva. Desszert  gyanánt banánhajó csillagszóróval és színes cukorreszelékkel. Mértékletes zabálás, utána pedig mértéktelen mennyiségű pezsgő és rövid. Alulöltözött pincérlányok, félhomály,…..
Azért lehet nehéz egy ilyen verseny produkcióinak elbírálása számos zsűritag számára, mert az almát kell összevetni a friss tavaszi szellő leheletével. Így aztán én soha semmit nem a többi produkcióhoz hasonlítok, hanem a mindenható ízlésméteren, az értékelés tízes…..