Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jayville

0 bejegyzést írt és 65 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ami engem illet, már jóval a koncert előtt komoly összeget tettem volna arra, hogy a bölcs és jóindulatú kritikusok ehhez hasonló véleményekkel halmozzák majd el Marilyn Manson fellépését. Csak be kellett üzemelni a fikagenerátort, élesíteni a lehúzászati főhajtóművet, aztán…..
Jayville 2009.07.20 00:20:22
A nyár első Placebo koncertje egy álom volt. Első sor, pont Briannel szemben, tizenöt szuper dal…Hradec Kralové replüterén valóban elszálltam. Még csak szenvedni sem kellett érte, hiszen bár délután egy körül már foglaltam magamnak  a helyet, a várakozás elviselhető…..
Nahát, mit látok, mikor megnyitom az Index-et? Egy csinos kis cikket az ágyi poloskákról. Meg arról, hogy milyen baromi nehéz irtani. Áldom az eget, amiért nem hurcoltam haza Londonból egyet sem. Amúgy lehet, hogy elsiklottam volna a cikk felett, ha nem lett volna ott illusztrációként…..
Jayville 2009.06.02 16:26:13
Törülközőnap 2009. (Deák téri hepaj)  ..
Jayville 2009.06.02 16:25:03
(Az előzményekhez kattints IDE! Eljött hát a nagy nap, amit a kelleténél korábbi ébredéssel kezdtünk, mivel még nem tudtuk, mennyi időbe telik majd, amíg későbbi nagy szerelmem, a 189-es busz elszállít minket a Millenium Hotelhez. Ha azt mondanám, nem féltem őrülten, akkor…..
Kíváncsi vagyok, olvasóim közül emlékszik-e még valaki Corinna Fugate-re és az ő rejtélyes eltűnésére. Nos, emberek, több, mint egy év után előkerült, méghozzá Rose Mercury néven, teljesen megújulva. Elmondása szerint a múlt esztendőt Angliában töltötte, és ellátogatott…..
Az első hét különös hangulatban telt, amolyan kezdeti bizonytalanság vett rajtunk erőt, legfőképpen azzal kapcsolatban, hogy valóban ott akarunk-e lenni, ahol éppen vagyunk, illetve azt akarjuk-e tenni, amit eredetileg terveztünk. Mikor már kezünkben voltak a munkavállaláshoz…..
Jayville 2009.05.12 02:28:26
 Sziasztok!  Igaz mi már küldtünk Csinikénkről füles képet, de a mai napon kis kirándulásunkon két tündéri boxer barátunkkal elkaptunk egy fotót, amelyet szeretnénk megosztani vizslás társainkkal.  Nézzétek meg és ha érdemlegesnek tartjátok, használjátok…..
Jayville 2008.12.07 22:23:44
VizslaFül 53. Sziszi 2008.11.27 09:09:19
Sziasztok!Szisziről küldenék néhány képet, aki mostanság elég komisz 6 hónapos kislány vizsla.Sajnos a minap a plüssnyuszi esett áldozatául, de a labdát mindig készségesen visszahozza. A lábtörlőket sem kedveli, általában minden mozdíthatót szeret ellopni és elszaladni vele…..
VizslaFül 39. Peggy 2008.08.02 09:46:41
Sziasztok!Peggy vagyok, 4 hónapos kislány,de már most is sokszor csak Nyuszifülnek hívnak a fülecskéim miatt.Puszi minden vizsinek!!              ..
Jayville 2008.11.27 12:57:17
"Július 9-én, londoni idő szerint fél 1 körül landoltunk a lutoni repülőtéren, ahol még éppen elviselhető mértékű szerencsétlenkedést követően megtaláltuk a GPL* által küldött sofőrt, aki elvitt bennünket az említett cég irodájába. Az eső zuhogott, marha hideg volt, én…..
Jayville 2008.11.07 21:47:04
Igen, igen! Itt egy újabb életjel! A dal kissé egysíkú, de ez a hang minden negatívumot feledtet.:-))) Juhuhúúúú! *A félreértések elkerülése végett Brian nem a piros ruhás, hanem a másik. Azok az idők már elmúltak.:-)..
Jayville 2008.11.07 21:42:36
Újabb bizonyíték, hogy a Valentin-nap valójában a szakításról és nem a szerelemről szól, mert hiába van a történetben gyönyőrű rózsa (végre nem szekfű, meg sárga orchidea), az is csak a hazudozás eszköze.   Sziasztok! Gondoltam én is megirom történetem, bár…..
A szakítósblogon rendkívül sok történet kezdődik internetes ismerkedéssel, ami roppant veszélyes műfaj, nem győzzük hangsúyozni. Hogy miért? Ezért. A megdöbbentő levélről mi is tudjuk, hogy nem tartozik a szakítósblog legszorosabban értelmezett témái közé, de tanulságként…..
A múltkori spanyoltörténetünk szerzője elgondolkodott az életén és a párkapcsolatain, majd megírta még egy szerelmét nekünk. Köszöntsük tapssal, hurrával, nagy-nagy hejehujával! Sziasztok! Én írtam a Luis-féle hm... értekezést; örülök, hogy kikerült, a kommenteknek…..
Amennyiben azt gondolod, hogy kegyetlen veled a sors, esetleg valaki kibaszott veled, vagy csak egyszerűen nem érted a világot, bátran indítsd el az alábbi videót. A világ tele van geci emberekkel, ráadásul minden ilyen gecinek általában van kamerája is. Ezt ünnepeljük most a teljesen…..
Sose mesélj viccet ismeretlen parókás emberek között!!! Egyáltalán, semmit se, ne beszélj hozzájuk, és ne mutogass rájuk! Tanácsolhatnánk mást is, de mára elég lesz ennyi életbölcsesség. ..
Az elméletalkotó fiúknál nincs jobb, főleg, ha szerelmi életük megmagyarázására használják fel a különböző teóriáikat. Mission: a magyar nyelvünkből elüdözni egy időre a tűz szerelem-metaforaként történő használatát. Csak a vicc kedvéért, hogy mit tudunk kezdeni…..
Jayville 2008.02.08 00:34:08
majompásztor:

Nem értek veled egyet mindenben.
Lehet, hogy a dán nők mások, mint a magyarok, jó oké.
De ne haragudj már, egyetlen éjszakából, ahol a két fél közt szexuális kapcsolat jön létre, abból ugyan mégis mit lehet lemérni?
Most komolyan ez ma minden kapcsolat megmérettetése?
Ettől függ hogyan tovább?
Mert ha igen, akkor az elég szánalmas!
Szerintem abból még semmit sem lehet lemérni (legalábbis nem hosszútávra szóló következtetéseket).
Szóval ezzel a gondolattal nem értek egyet.

Szerintem azért ilyen elcseszett a mai magyar fiatalság erkölcsi értékrendje, mert
a korlátokat vagy a szülők szabják, vagy a vallás vagy saját maguk.
Első esetben egy tutyimutyi pöcs lesz az illető, aki általában döntésképtelen, második esetben cölibátusba vonul avagy ál-kurvul, harmadik esetben pedig, mire rájöhetne hogy mi jó neki avagy mi nem teljesen kicsinálja magát (ahogy te fogalmazol "kitombolja magát").

Egyébként meg szinte minden a hazugságot sugallja ma, nem hiába van erkölcsi, anyagi deficit ebben az országban és ez kihat a kapcsolatokra is.

Ahogy idősödik az ember egyre több bogara lesz, egyre több elméletet gyárt magának a nőkről és a férfiakról, fajtájukról, viselkedésükről és egyre kevésbé hajlandó a kompromisszumokra, pedig elméletileg addigra kellene tudni mi az amit akarok és mi az amit nem.
De ahogy látom, ma már ez sincs meg.
Mának élés, korlátok nélküliség, sírás-rívás, önhitegetés...

Mellesleg ez a "kegyet gyakorol" a nő dolog abból fakad, hogy valahol valamikor tisztelték a nőket de mára már nincs ilyen és ez a megnyilvánulás még azt a dolgot szeretné visszahozni hogy ne gondoljanak senkit könnyen kaphatónak.
Ma ez más értelmet nyert: szűzkurvaság, hülyepicsaság, szórakozás a férfiemberrel...

Nagyon nehéz elítélnem Lacit, mivel druszám. Viszont tegnap szerepeltünk a Fókuszban, amit djZone feltett a youtube-ra. Mindenki szerencséjére csak a ránk vonatkozó részt, mert Gianni és Horváth Évi nem sok érdekeset mondtak. A két megkérdezett szakértőből pedig sikerült…..
Sziasztok! Gondoltam én is megosztom Veletek életem legbénább szakítós dumáját.Nem részletezem hosszan a kapcsolatot. A lényeg, hogy 27 évesen végre szerelembe estem sok-sok próbálkozás után. A fiú már az elején tudatta velem, hogy Krisna szimpatizáns de mivel nem akart…..
Jayville 2008.02.07 13:34:13
Egy erős filozófiai bevezetővel leírt szerelemi történettől nem várunk mást, csak Heideggert, de azt itt nem kapunk, mivel levélírónk a filozófia alapjaival kezdi: születés, halál, anál, muhaha.A Jankkovics-Szemadám szimbólumkönyv szerint is a tűz a szerelem régi metaforája,…..
Éjjel a Super Bowlon senki nem szakított - jelentem. Ezzel az infóval talán sikerül valamit helyrehoznom a reggeli baki miatt. Verespálné finom stílusban üvöltözött velem, amikor én még mindig a Giants győzelme miatt sírtam. Ha valakit érdekel Verespálné artikulátlan üvöltése,…..
Jayville 2008.02.07 12:49:21
Mivel Lackónak sajnos úgy látszik minden törlődött az agyából, hiába lenne ő az ügyeletes a héten, már megint nekem kell rendbe hoznom azt, amit ő eltolt. Cserében elmesélem, hogy a 39. Magyar Filmszemle ismét rádöbbentett arra, hogyan lehet fejleszteni a szakítósblogot: Tilla…..
És akkor most kezdjünk új, nagyszabású projektbe :a webkettő szellemében segítsük egymást, gyűjtünk össze minél több egysoros lekoptató dumát, hogy mindig kéznél legyen valami, ha nem jut éppen eszünkbe, hogy pontosan mi is nem tetszik a partnerben. helló!  olvastam, az…..