Regisztráció Blogot indítok
Adatok
thomas87

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vastagbőr Mi az Alaptörvény? 2013.03.11 09:31:00
Mi az Alaptörvény? "Az Alkotmány az állam alaptörvénye, a legmagasabb szintű jogi norma, amely tartalmazza az állam felépítésével és működésével kapcsolatos legfontosabb szabályokat. Az Alkotmány a legmagasabb szintű norma Magyarországon, így nem lehet olyan jogszabályt…..
thomas87 2013.03.11 20:15:27
@Jani haverja: Ezt eléggé félreértelmezted.Nem azt mondtam,hogy húzzon ki minden nem magyar az országból.Nem érdekel,hogy mennyire vagy magyar származású,de azért jó lenne ha a magyar népnek magyar VEZETŐI lennének és a zsidók nem szólnának bele ha beszeretném vinni egy meccsre a nemzeti zászlót.De ha szerinted az helyes hogy leöntik a Horthy-szobrot vagy a Gyurcsány azt mondja,hogy el lehet húzni,akkor ne haragudj.
Még egy szóra.Nem attól vagy magyar,hogy visszavezeted a családfád az Árpád-házik hanem hogy mennyire vagy ember és mit teszel a magyar közösségér,nemzetér..Ezt a középkor beszólásod nem értem.Szerintem nem mondtam,hogy menjünk vissza a "barlangba" .:-)
thomas87 2013.03.11 20:38:03
@Jani haverja:1./ Amúgy látom itt mindenki nagyon okos.Nem bántás ként mondom,távol álljon tőlem.De ha a politikai szinten megragadsz azzal nem mész semmire.Szerintem ők csak bábok.A pénzemberek bábjai.Én úgy gondolom,hogy mikor Orbán hatalomra került megváltoztathatta volna az országot.Állt mögötte annyi ember,hogy beintsen az EU-nak vagy mint Svájcban kibocsájthatott volna egy másik pénznemet ami csak a magyar gazdaságban forog.Drábik János nagyon jól beszél erről a témáról.Ha van kedved és még nem láttad nézd meg,fenn van a Youtube-n.Persze ennek lehetnek drasztikus következményei is,de szerintem nem rosszabb mint egy életen át napról napra gürcölni.persze ha egyáltalán el tudsz helyezkedni.
2./"Látom mindenki mindent tud."Egymás értelmi szintjét jellemzik,okoskodnak.beleköttök a helyesírásba.Mondjuk a helyesírás engem is zavar ha már nagyon durva. Arról.hogy mit lehetne tenni senki nem beszél.
De mi a megoldás szerinted?Kíváncsi lennék a véleményedre,hogy te hogy látod.
Az építő jellegű hozzászólások érdekelnek,főleg ha olyat mondanak amit még nem tudok,illetve ha valaki más szemszögből látja a dolgokat mint én.
Hiszen az ember élete végéig tanul.