Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rebus22

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor megtudtam, hogy Farkas Jenser Balázs nem csak hogy elindult a Megasztárban, hanem még tovább is jutott, igencsak megörültem. Szurkoltam neki, tettem mondjuk ezt úgy, hogy csak a selejtezőbeli produkcióját hallgattam meg, azóta semmit, de most kicsit megsértődtem rá. Farkas…..
Rebus22 2012.04.18 15:29:32
@Gamma Leonis: Ezen a kommenten nevettem és elborzadtam egyben. A 6-8-10 éves gyerek, vagy megvédi magát egyedül, (tud szólni a kedves tanár néninek, vagy tanár bácsinak) vagy kussol és hagyja magát. Érdekes elképzeléseid vannak itt a dolgokkal kapcsolatban. Lehet, hogy meglepődsz, de én nem tartom érthetőnek azt, hogy egy gyerekkorában csúfolt gyerek később visszamegy a suliba és halomra lövi az embereket. Sőt! Azzal az ötleteddel sem értek egyet, hogy a gyerekek kövessenek el "alattomos" tetteket a társaik ellenek. Álljanak ki magukért normálisan, vagy kussoljanak és tűrjenek!
A cikk jó, mindig imádtam az olyan irományokat, amiben volt osztálytársat szopatnak, annak ellenére, hogy szanaszét szívattak engem is, mert kurva ronda voltam. :)