Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VillamosUgró

9 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Harcosok Klubja című filmet remélhetőleg már mindenki látta - akinek kihullottak már a tejfogai és nőttek helyükbe újak, amiket már 'csak' jól irányzott ökölcsapásokkal lehet kimozdítani a helyükről...- ebben az esetben itt lenne az ideje elolvasni a Chuck  Palahniuk …..
A korszak, amikor rengeteg szeretet és LSD gyűlt össze vizonylag kis területen  őt úgy hívják hogy Scott McKenzie... A többieket ismerjük!..
stabil lágyság Mr. Beanbostic 2007.11.21 19:49:00
Higany-rugany öccsém, higgany-ruggany... hát igen... respekt gumiarc!..
Háát......ehhez nincs mit hozzátenni...=/..
stabil lágyság Mi van...?? 2007.11.14 19:38:00
Először is R . I . P . a katasztrófa összes áldozaztának és részvét az összes hozzátartozónak((( kivéve ha sorozat gyilkosok vagy pedofilok vagy bármilyen más civilizációs típus hibával bíró egyének, mert akkor megérdemlik a szenvedést (no offence))).Amúgy ez a kép csak…..
És ő vajon mit reggelizhet...? ..
Tanmese a barátságról, a piáról és a 25 éves hawaii szervdonorokról... :) És arról, hogy hogyan kell szopatni egy újdonsült sztárt:(amúgy bírjuk a csávót) A filmet pedig mindenképp csekkoljátok!..
http://www.eyezmaze.com/eyezblog_en/blog/2006/12/grow_ver1.html#monsterAzért a Vanilla is nagyon durva... Meg a Pelpet.....
stabil lágyság Dawncatraz 2007.11.04 23:02:00
Al Capone is deadThe Rock was bigger than himNo one comes outWho once has got inAl Capone is deadAnd he always will beThat's itPeaceNiceReady flowEz így most már jó..
Kissé hamarabb érkeztem a megbeszélt félnégyes időpontnál, úgyhogy kényelmesen elüldögéltem a K-híddal szemben az árnyékban. Vettem egy sört, és magamban röhögve sajnáltam a csóri külföldieket, akik hatalmas táskákkal megpakolva próbáltak jegyhez jutni. Mint minden évben,…..
VillamosUgró 2007.11.04 22:42:34