Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ezek Mennek

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újlipótváros lakói (is) megütközve tapasztalják, hogy az Fkf. Zrt.  nem tesz eleget közszolgáltatási kötelezettségének. A városrész egész területét elborítják a csordultig telt szelektív gyűjtőedények, amelyeket a cég nem képes kiüríteni. De ez még nem minden: a kaotikus helyzetet még fokozni is…..
Ezek Mennek 2018.10.20 09:25:22
@agarik: Nem kukások, hanem szemetesek. Meglepődnél, hogy sokan milyen bizonyítvánnyal a zsebükben, és milyen előélettel dolgoznak ott. Te viszont egy primitív, egybites barom vagy, aki lenézi más munkáját.
A Gyurcsány Ferenc kedvenc háziblogja ölelt egy halálosat a közélet színpadára éppen csak fellépő Momentum Mozgalmon. „Kedves Momentum mozgalom! Van pár baráti tanácsunk, hogy ne legyen belőletek szalmaláng” - és ez még csak a cím. Azt tanácsolja az olimpiai népszavazásért küzdő ifjaknak a…..
Ezek Mennek 2017.01.21 08:00:02
@Zsoltbacsi: Mandula Viktor nevű áramkör (volt újságíró) terméke.
Az eladó már majdnem becsomagolta a szeletelt szalámit, amikor észrevette, hogy én észrevettem a szeletek közé diszkréten becsúsztatott szalámivéget. Nem reklamálok úton-útfélen, bár megkérhettem volna, hogy vegye ki a véget, hiszen rendszeresen bele lopják. Az már kimeríti a pimaszság kategóriáját,…..
Vastagbőr Önkormányzati sonka 2014.04.03 10:37:00
(fotó: gluekitrotor42) És nem photoshop ez a kép ... A Belvárosi Önkormányzat sajtóközleménye:"A Belvárosi Önkormányzat négy éve ajándékoz Húsvét előtt sonkát a kerületben élő rászorulóknak. A sonkát mindig megkapják a nyugdíjasok, a nagycsaládosok, a szociálisan…..
Ezek Mennek 2014.04.03 19:02:03
Maga a "sonka" az lapocka, a leghitványabb fajtából. A kicsivel több mint 2 kilós darabból kb. 80-90 deka zsír volt. Igen, megfőztük, mert nem akartuk lefagyasztani, és a szavatossága húsvét előtt lejárt volna. ezekmennek.info/ime-itt-rogan-kampanysonka/
A kártyát egyébként a mamám kapta, de nekünk adta. A "sonkán" kívül rendszeresen van krumpli osztás is. Tavasszal muskátlit, karácsony előtt fenyőfát osztogatnak. De ami mindent visz, az a fűtéstámogatás. November és április között 14 ezer forintot visz a postás minden nyugdíjasnak, nagycsaládosnak. Hát csoda, hogy a nyuggerek imádják a Tóni gyereket?
Ezek Mennek 2014.04.03 19:04:23
A XIII. kerületi önkormányzat a Jász utcában építi az ország, sőt a térség legnagyobb passzív társasházát, ahol a magyar kreativitás is megcsillan. Ottjártunk a bokrétaünnepségen és benéztünk egy majdnem kész mintalakásba is. Most pedig szépen sorra elmondom, mit is jelent…..
Ezek Mennek 2014.01.29 08:14:29
@Zubreczki Dávid: "a becsapott adófizetők"

Ezt kifejtenéd bővebben? A XIII kerületben nem fizetnek több adót, mint bárhol másutt. Viszont sehol nem épül, épült annyi önkormányzati, szociális bérlakás mint ott.A kerületnek a hitelállománya gyakorlatilag nulla. Viszont még mindig ingyenes a bölcsőde, van ingyen wifi meg mindenféle szociális juttatás.Mit kellett volna építeni? Szökőkutakat?
Mint falat kenyér, úgy hiányzott már a jobbos médiának egy jófajta MSZP-s botrány. A szobordöntés meg a bajai videó is csúcsra volt járatva, így készüljünk fel a mindenre ... Ugyanezek az emberek akadtak ki teljesen Kövér László "köteles" beszédén, a szemét szocik…..
Nem szokásom ennyire erősen fogalmazni, de ezúttal csak felvettem azt a hangnemet, amelyet az ötös számú FIDESZ-tagkönyv tulajdonosa engedett meg magának azokkal szemben, akik vitatni merészelték, hogy Putyin pincsijévé válni az évszázad üzlete. Már írásának a címe is…..
Ezek Mennek 2014.01.19 08:56:39
@vajdasagi: Really? Nézz már utána a tulajdonosi szerkezetnek! Nem nagy dolog, csupán pár kattintás.
A Népszava információi szerint Bajnai Gordon többek között Heller Ágnes, Konrád György, Parti Nagy Lajos és Závada Pál javaslatára döntött az ellenzéki megállapodás bővítésének szükségessége mellett. Szily László információ szerint viszont döbbenetes ezen kártékony…..
Ezek Mennek 2014.01.14 20:59:27
A Morning Show műsorvezetőjének saját bevallása szerint sem volt túl jó a reggele, a műsor elején valami zúgás miatt nem tudott koncentrálni az adásra, Vadon János és Rákóczi Ferenc társaságában úgy két percen keresztül bosszankodott, majd ugyan folytatta a műsort, de csak…..
Török Zsolt kedd esti szereplése az Egyenes Beszédben pillanatok alatt klasszikussá vált. Ha valaki még nem látta volna, érdemes kiélvezni minden másodpercét: Az MSZP szóvivője azt állította, hogy nem az MSZP-től került a felvétel a hvg.hu-hoz. Ezzel szemben szerdán előbb a…..
Ezek Mennek 2013.10.31 09:48:26
@bbjnick: Nézz utána mikor regisztrálták és ki a domain tulajdonosa. De ezt is biztosan "meghekkelték" mint a tüntetést :-)
Ezek mennek mostanában Király! 2013.08.21 15:52:16
Mivel ma mindenhonnan csak István, a király kritikák ömlenek rám, nem bírom ki, én is megírom a saját véleményemet. Már csak azért is, mert szemben a számos fanyalgóval, nekem tényleg tetszett. Sőt, jobban tetszett, mint sok, az utóbbi időben színpadra vitt, az eredetit másoló…..
Érdekesen alakul az Ózdi vízkorlátozásos eset. Az önkormányzat múlthéten a legnagyobb melegben több kutat leszerelt, többnél pedig korlátozta a vízhozamot. Az önkormányzat szerint nem is a helyiekkel van gond, hanem "egyes kiskerttulajdonosok autóval, utánfutóval és 50-60 literes…..
Ezek Mennek 2013.08.05 21:56:51
@komplikato: Nem "kussol" az önkormányzat az 1,4 milliárdról. El kell olvasni az oldalukat. A "svájci" projekt kezdése 2013 befejezése 2015. Majd 2015-ben kérdezheti a füves-ember, hogy hol van a pénz. De addig ez csak szánalmas lufi, amit az egységsugarú júzerek be is szopnak. Mint ahogy te is leírod, anélkül, hogy utána néznél.
Folytatódik a telefonkönyves átverések evolúciója. A legújabb trend már nem a kamuszerződés vagy a számlának látszó tárgy, hanem a kamu lemondólevél! Péterék sem hitték el, amit kaptak. Az alig fél éve alakult cég szerint lejárt az 1 éves meg sem rendelt szerződésük, amit…..
2013, Magyarország. Sok tekintetben régóta a Balkán és Nyugat-Európa között lebegünk. Ez nem feltétlenül rossz, kevesebb a véres leszámolás, cserébe vannak erejüket fitogtatni próbáló különböző figurák, akik azért mégsem mernek már annyira odalépni. Ilyen figura N. Imre,…..
Ezek Mennek 2013.03.19 21:32:46
A Fásy Birodalom visszavág! A mulatós műfaj kopaszodó királya durva gyomrost vitt be a napokban a hazai médiaiparnak: a Nóta tévén indította újra az ATV-ről száműzött könnyűzenei celebgyárát, a Fásy Szupersztár Tehetségkutatót. A hétfőn és szerdán este 8-kor…..
Ezek Mennek 2013.03.05 17:05:42
Lehet, hogy csak emiatt a szomorú, színtelen és szagtalan január és február miatt vagyok hisztisebb a kelleténél, de rám tőrt a pesszimizmus. Nagyapám mondogatta mindig, mindenki azt kapja, amit érdemel. De én ezt nem érdemeltem. Én jó ember voltam egész életemben, fizettem az…..
Bemutatkoztam; Kubatov elröhögte magát, kérte Bayer számát, én meg elküldtem neki sms-ben. Szerintem nem kéne arról értekezni, hogy mekkora tehetség a Zsolt és milyen kár érte; nem nagy tehetség, és nem kár érte. Bayer középszerű és félművelt Szabó Dezső-epigon,…..
Ezek Mennek 2013.01.09 20:20:37
Na. Hát ha engem valamivel jól fel lehet pipásítani, akkor az a zsidózás, cigányozás, buzizás.... És nem azért tudok feldühödni, mert személyesen érintett vagyok (bár az első kettőről ki tudja, a családfámat csak üknagymamáig tudom visszavezetni), hanem mert a butaság az, ami…..
Ezek Mennek 2012.12.02 14:01:20
@Magyarnaba: "A cikkből sugárzó világlátás egyszerű, mint a fakocka, semmilyen szinten nem "übereli" a Novák Előd jelenséget."

Valahogy így...
Debreczeni József a végére járt az igazságnak – kiderítette, mi is történt 2006 őszén a budapesti utcákon. S ha már kiderítette, nem tartotta meg magának, könyvet írt belőle. A bemutatón pedig újra összejöttek a régi demokraták, elmerengeni a magyar demokráciának, a…..
Ezek Mennek 2012.11.28 22:42:26
Az Egészségügyi Államtitkárság komoly munkát végez. Csak kapkodom a fejem, ahogy záporoznak az átalakításokról szóló sajtóhírek, az újabbnál újabb salátatörvények. A bajom mindössze annyi, hogy az egész egy akkora káosz, amekkorát drágalátos Molnár Lajos idején se…..