Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SAN-Guy

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
SAN-Guy 2016.09.22 09:46:05
@.Gordon Gekko.: ha Ahmedka tud normálisan európai értékek szerint élni, és Mohamed jó magyar nyelvtudással és jó szakami felkészültséggel tanít, akkor nem baj. Ha ezek nincsenek meg, akkor gáz...
#1 KITT a Knight Rider-ből. A Knight Rider a a 80-as évek vitathatatlanul egyik legismertebb és legnépszerűbb sorozata. De ez elsősorban talán nem  David Hasselhoff színészi játékának köszönhető. Sokkal inkább a sorozatban szereplő társának, a Knight Industries által létrehozott intelligens és jól…..
Taps srácok, de tényleg. Sikerült az egyik nem elkurvult, nemzetközi szinten is híres fesztivált aláásani!! És nekem ne jöjjön senki a drogokkal, mert nyilván itt sem ez az igazi indok: "A szervezők szerint a sárbogárdi rendőrkapitány a május 6-án elindított engedélyeztetési…..
SAN-Guy 2013.08.06 09:22:40
@Xezs: hali. szerintem senki nem mondja, hogy nincs drog a fesztiválon, hogy arányaiban nincs több, mint egy sima diszkóban, Szigeten, Balatonsoundon, stb. És hogy drogosok vannak ott... biztos vannak erősebb droghasználók is, de én dumáltam ott jópár emberrel, és voltak köztük ügyvédek, vállalatigazgatók, menedzserek ugyanúgy, mint sima alkalmazottak, fizikai munkások, stb. Lehet, hogy egész évben nem nyom semmi drogot, csak elmegy egy pár napra egy ilyen fesztiválra egyszer egy évben és kicsit lazul, örül, hogy kiszakad a városból, a mindennapos mókuskerékből és kicsit jól érzi magát. Nem árt senkinek, költi a pénzét a fesztiválon, a környező településeken (mert általában be lehet vinni minden kaja-piát, amit persze a sarki CBAban fog megvenni).

Szerintem ez még jobb, mint aki hétvégente lemegy a diszkóba és bekap egy tablettát, vagy lepiálja magát a sárga földig... de ez az én szerény véleményem