Regisztráció Blogot indítok
Adatok
butarobokuty

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon jó hírrel szolgálhatunk! Sikeresen terjed a házi videóklipkészítés. Igazán akkor éreznénk magunkat a legjobban, ha nem csak tátognának az előadók hanem énekelnének is. De nem vagyunk telhetetlenek, ezúttal megelégszünk ezzel a fiatalemberrel is mert sok videója…..
butarobokuty 2008.01.28 13:48:59
Valószínüleg az év karácsonyi ajánlata. A maci ajándék. Vibrátor annak aki szeretné kipróbálni. Péniszgyűrű ,hogy izgalmasabbá tudd tenni az új vibrátorod.Esetleg a hosszabb szeretkezések kedvéért. Toll pihe ,hogy a kényeztetést sem hanyagold. Ja, van ott még…..
Felfedezetlen területre tévedtünk a populáris zene világában! A Holland Bearforce1 nevű hobbi csapat idősödő olyanokból áll, és már két videóklipjük is van. Az elemzést nem is erőltetjük, mert elégge rangon aluli lenne. Kényelmesen lökjétek hátra magatokat a…..
Subba A 16 parancsolat 2007.11.12 12:25:00
Avagy az interneti hálozat ószövetsége, mely köttetik a felhasználó és a teremtő között, á nem.   Shvoong communications limited (itten – "a Shvoong" vagy "mi"),az izraeli torvények szerint alapult, ö a tulajdonosa és az irányitoja az interneti…..
butarobokuty 2007.11.12 13:01:52
Subba Rántotthús 2007.11.07 10:20:00
A legritkább esetekben jut az ember eszébe olyasmi amit a következő oldalon láthattok. El tudjátok képzelni, hogy mondjuk buliban a csaj akit épp fel akarsz szedni, egy bébi ráját rejt a bugyijában? Simán van rá esély! Nagyon nem szálltunk el a formát…..
Gót lányok cigizgetnek és gyújtogatnak. Technósuttyók galambokat baszogatnak. ..