Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gergo1000/2

7 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasónk kérdések hosszú sorát teszi fel a levele végén, teljes joggal. Az OTP ügyfeleként a babaváró hitel felvételéhez, időpontra érkezett családjával a fiók elé, ahol már 20-30 ember ácsorgott, maximum fél méterre egymástól. Messzebb senki nem mert menni, nehogy lemaradjon a bejutás…..
gergo1000/2 2020.04.15 08:24:40
@ebella2: örülj neki. Ennek 3 oka lehet.
-vagy nem intézel olyan dolgot, ami kicsit is problémás
-vagy elfogadod amit az ügyintéző mond, és észre se veszed, hogy átvágnak/megkárosítanak, mert nem jársz annyira utána a dolgoknak
-vagy Irtó mázlista vagy
gergo1000/2 2020.04.15 09:01:43
@ebella2: kösz nem vágyom rá. de azért látom te is úgy szeretsz beszélgetni, hogy a saját hülyeségedet hajtod, és figyelmen kívül hagyod a másik mondatait:) így jó élni. az ilyen egyszerű emberek mindig boldogabbak, komolyan mondom, hogy irigyellek.
gergo1000/2 2020.04.16 07:51:11
@ebella2: Ha neked 150 körüli az iq-d, akkor az vagy mínuszban van, vagy az otp ügyfélmenedzsere állította össze azt a tesztet, vagy az otp marketing osztályán dolgozol. Nem az a baj, hogy elmeséled a tapasztalatod, az meg különösen nem baj, hogy nem erősíted az én véleményem. Az a baj, hogy újra és újra elmeséled a történeted, nekem címezve válaszként, úgy hogy annak semmi köze az én állításaimhoz, se nem cáfolják, se nem erősítik az állításaimat.
Olvasónk egy nagyvárosi drogériában dolgozik biztonsági őrként, az utóbbi hetek pedig rendesen próbára tették az ő idegeit is. Amióta 9 és 12 között csak a 65 év felettiek vásárolhatnak náluk, ebben az időszakban a bejárat előtt balhézó 65 alattiak között kell rendet tennie, de a többi időpontban is…..
via GIPHY Olvasónk még azelőtt elindította a hitelkérelmét, hogy kiderült, december 31--ig nem kell fizetni a lakossági fogyasztási hitelek törlesztőrészleteit. Nem erre alapozott akkor, amikor a felvette a kapcsolatot a Cetelemmel és úgy tűnt, hogy nem is lesz gond a folyósítással. Jó adós, jó…..
gergo1000/2 2020.03.23 21:03:48
@juhaszvik1:
nem lehet, hogy te vagy a hülye, hanem biztos
László nem most kezdte: már hat éve fizet a saját bankszámlájáról egy olyan villanyszámlát, ami nem az ő nevén van. Ez eddig nem is okozott gondot, ám most az Elmű rosszul állított ki egy számlát, ezért vissza kéne utalnia a befizetett pénzt. És mint kiderült, ez nem megy egyszerűen, ráadásul a…..
gergo1000/2 2020.03.13 08:44:12
@ebella: jajj, akkor az elég nagy baj. nem vagyok nyelvtannáci, de azért egy író ne írja már nagybetűvel, hogy erzsébetvárosi. de azért itt még nem tart remélem a ner, szóval akkor vagy te író, amikor én ács
December elején írta meg az Index, hogy Óbuda Önkormányzata bekeményített és elvette a bérlőktől a kedvezményes parkolás lehetőségét. Vagyis az eddigi 2.540 Ft-os éves díj helyett a bérlőknek ezentúl 82.450 Ft-ot kell fizetni. Viktor ez ügyben erős levelet írt az Óbudai Parkolási Kft-nek, amire mi…..
gergo1000/2 2020.02.04 15:03:15
@promontor:
szerintem meg lehet igaza. persze jogászok különös állatfajok, ezért a logika mesze áll tőlük, ezért lehet jogilag nincs igaza. De erkölcsileg az egyenlő bánásmódnak azt kellene jelentenie, hogy semmi a tárgyhoz nem kapcsolódó tulajdonság miatt ne lehessen bárkit megkülönböztetni. Márpedig, ha a lakcím, és az ideiglenes lakcím közötti különbséget nézzük, annak semmi köze a parkoláshoz. Parkolás szempontjából a kettőnek meg kellene egyeznie. Persze ez csak erkölcs, nem jog.
akcím alatt a lakóhelyet és a tartózkodási helyet kell érteni.

"A lakóhely (korábban: állandó lakóhely, vagy állandó lakcím) annak a lakásnak a címe, amelyben a polgár él. A lakcímbejelentés szempontjából lakásnak az az egy vagy több lakóhelyiségből álló épület vagy épületrész tekintendő, amelyet a polgár életvitelszerűen otthonául használ, továbbá az a helyiség, ahol valaki szükségből lakik, vagy megszáll. A személyiadat- és lakcímnyilvántartás hatálya alá tartozó, külföldön élő magyar állampolgár lakóhelye annak a külföldi lakásnak a címe, amelyet a polgár otthonául megjelöl.

A tartózkodási hely (korábban: ideiglenes lakóhely, vagy ideiglenes lakcím) annak a lakásnak a címe, ahol a lakóhelye végleges elhagyásának szándéka nélkül a polgár 3 hónapot meghaladóan tartózkodik (pl. kollégium, stb.). "
via GIPHY Vannak aprónak tűnő problémák, amik eltörpülni látszanak a globális felmelegedés, a környezeti katasztrófák, vagy a rozsdás metrókocsik mellett, de valójában érdemes odafigyelni rájuk. Ezek a kis gondok ugyanis néha nagy kérdéseket feszegetnek. Itt van például Judit és Bref története.…..
via GIPHY Ismeritek azt az ősrégi, ám soha meg nem unható oldalt, ahol bármilyen videó alá bekeverhető a Benny Hill Show klasszikus témája? Na, ez a Benny Hillifier jutott eszembe erről a Praktikeres áruátvételről, bár ez már önmagában, zene nélkül is olyan, mint egy közepes bohózat.…..
Aki szeretett volna mostanában bármilyen szakmunkát elvégeztetni a ház körül, az biztosan tele van ilyen történettel. Aki meg nem, az sok ilyet hallott. Szobafestő ígérgetés lvl egymillió, hónapok óta a kanapén alvó, mégis igen kitartó lakástulajdonossal. Történetem egy budapesti, mindössze 42…..
gergo1000/2 2019.08.13 08:24:32
@Xezs7: Mikor csináltad?
gergo1000/2 2019.08.13 20:26:36
@Xezs7: értem. tehát úgy okoskodsz, hogy 4 éve újítottál fel. Felvilágosítalak, hogy 3 éve kezdődött a mostani tragédia, és kb most van a tetőpontján. legalábbis reméljük. szóval semmit nem tudsz a mostani helyzetről. az én 3 éve hibátlan szakim még mindig nem ért ide, miközben tavaly decemberre ígérte. Pedig becsülettel kifizettem anno, semmilyen vitánk nem volt. pont ma hívott fel, hogy tudja tudja.. de nem férek most bele..de jön majd.
gergo1000/2 2019.08.14 07:42:58
@Xezs7:
www.ksh.hu/docs/hun/xstadat/xstadat_eves/i_qse003.html
amúgy valóban 2017 inkább a nagyon látványos kezdés.
A Praktiker, a szállító és a fuvarozó között valahogy elkallódott olvasónk három megrendelt terméke, majd ebből hosszas könyörgés után kettő mégis előkerült. De hol lehet a harmadik? Rendeltem 3 terméket a webáruházon keresztül, amihez házhoz szállítást is kértem. A termékeket és a szállítást is…..
gergo1000/2 2019.07.25 09:33:38
@Nick-son:
" illetve csak normálisan kommunikáljon az ügyfélszolgálatosokkal, mert ők csak nyomorult alkalmazottak csekélyke bérért, arról nem tehetnek ha rossz rendszerben dolgoznak."
A fenét nem tehetnek róla. ők tartják fent.
Számlacsomag-váltás egy bankban? Ugye, hogy nem hangzik ördöngősségnek? Nem is kéne, hogy az legyen. Olvasónknak mégis ritka kalandosra sikeredett, amin mi szerencsére nem érintett félként elég jól szórakozhatunk. Kedves Homár! Nem egy egetverő történetről van szó, nem is biztos, hogy az oldalra…..
Sanyi szerencsére nem épp hetekig nyaralt, vagy dobta ki olvasatlanul a cetlit, ami az ajtajában várta. Egyébként feltörte volna a végrehajtó anélkül, hogy ellenőrzi a tulajdoni viszonyokat? Kérdéseinket feltettük volna a végrehajtó cégnek is, hogy mégis ilyen esetben mi a…..
gergo1000/2 2019.07.03 19:18:08
Egészen szokatlan ügyet dobott ki mára a Homár postaládája, aminek kapcsán megtudhatjuk, hogy tényleg létezik örökrózsa, nem csak a minden családban létező Karcsi bácsi viccel ezzel minden egyes alkalommal a mama nippes vitrinjében kiállított porcelánrózsa-gyűjteményre bökve.…..
Hosszú töprengés után teszem közzé a javaslatomat az amúgy fölösleges és elbaltázott Galvani híd forgalmának elvezetésére a Ferencváros és Wekerle közötti Kiserdő letarolása nélkül. Ha engem is megkérdeznének, ez a híd valószínűleg sosem épülne meg, helyette a sokkal jobb városszerkezeti helyen…..
A világ legbiztonságosabb autóinak listáit általában nem a járművek megbízható működése, hanem a töréstesztek eredményei illetve mostanában egyre inkább a balesetelkerülő-rendszerek hatékonysági vizsgálatai alapján állítják össze. Ettől függetlenül persze egy ezeken a rangsorokon rendre előkelő…..
gergo1000/2 2019.02.23 22:06:00
@Sipos Hajnalka:
rendőrségnél tettek feljelentést gondatlan veszélyeztetés okán?
persze mindent megtesznek majd, hogy ne kelljen vizsgálni semmit, de sok kör után hátha lesz egy nem volvos szakértői vélemény,. Ami ha kicsit is nektek ad igazat, akkor felhasználható a polgári perben. Ez ingyen van, csak sok meló
gergo1000/2 2019.02.23 22:08:11
@Sipos Hajnalka: persze ismeretlen tettes ellen kell, nehogy hamis vád legyen belőle.
A pénzügyek irtó fontosak, mégis sokszor olyan tájékozatlanul bolyongunk a területen, mint Varga István a Fidesz médiapolitikájában. Pedig nagyon is van vesztenivalónk, amitől csak az olvasás és a tájékozódás ment meg minket.  Témandító tesztkérdésünk:  Kedves Homár! Kíváncsi lennék a…..
Zoltán nem az első, aki arra panaszkodik, hogy repülőjegy-vásárlásnál a fizetésig simán eljutott, csak visszaigazolást nem kapott, a szituról viszont utólag kiderült, hogy pont így néz ki egy érvénytelen foglalást. Panaszával futott a Wizz Airhez, majd a Fogyasztóvédelmi Hatósághoz, de sehol sem…..
Ez valami mozgalom lehet? Vagy egyszerűen olvasónk peches módon többször is rosszul tájékoztatott buszvezetőkbe futott? A honlap - legalább is a Menetrendi változások szeptember 1-jétől című hirdetmény - alapján elég egyértelmű a helyzet: "Budapest – Jászberény – Jászszentandrás és a Budapest –…..
gergo1000/2 2017.10.03 09:12:46
@CID......: Én arra szavazok, hogy te vagy funkcionális analfabéta
A mandiner.blog.hu első posztja, Turul kollégától   Emlékeznek még 2006 nyárelőjére? Még az őszödi beszéd kiszivárgása előtt, de a második szocialista-eszdéeszes parlamenti választási győzelem után voltunk. Gyurcsány épp a topon, a jobboldal épp heveny fejvakarásban. Nem tegnap volt. Tizenegy éve…..
gergo1000/2 2017.06.13 13:59:02
Próbáltuk rendezetlenül, próbáltuk kitett szabályzattal, próbáltuk tiltással, beszélgetéssel, nem ment. A posztok alatti társalgás nagy része megreked az értéktelen, semmirevaló, időrabló személyeskedés szintjén, a becsületsértéstől a rágalmazásig van itt minden. Hát jó, akkor mostantól…..
gergo1000/2 2016.01.25 20:26:05
@sixx: nem lehetne a posztok moderálásával kezdeni?
gergo1000/2 2016.01.25 20:27:32
@samcro:
"Ahogy írták, tényleg a címlapos cikkek vonzzák a legtöbb trollt, goto 2. bekezdés. Sok látogató, a nagy számok törvénye alapján több tahó."
A többi posztot senki se olvassa. Szerinted hány törzsolvasója van ennek a blognak? kommentek száma alapján 10-re tippelnék.
gergo1000/2 2016.01.25 21:25:51
@sixx: akkor mennyi a hivatalos statisztikák szerint?
Az MTVA legendás hírű sajtóosztálya, ahol új magaslatokra helyezték (vagy mélységekbe tolták, kinek, hogy) a trollkodást (erről itt bővebben) nem az egyetlen olyan részlege az Állami (Nemi) Szervnek, ami az arroganciát kimaxolva reagál egy-egy kritikus megjegyzése - a belső…..
Mit is csinálnak a nők egy párkapcsolatban? Biztos sok válasz eszébe jut, talán még kellemesek is, de azért segítünk: egy idő után elviselhetetlenek lesznek, mindenért veszekednek, azaz elsárkányosodnak. Tegnap este a Duna Worldön ugyanis nem más szerepelt feladványként Gundel…..
Arról írtunk ma az Indexen, hogy via.hu néven indulhat a kormány közmédián kívüli terjeszkedése, a cikkbe pedig beletettük keretesként azt az értesülésünket is, hogy a teljesen megújuló köztévénél tucatjával vették fel a gyakornokokat, akik konkrétan a folyosón dolgoznak,…..
gergo1000/2 2015.02.12 09:09:02
@jolaca: tehát, ha más hazudik, az feljogosít, hogy én is hazudjak? hát..te se vagy az erkölcsösség mintája
Egy évig terjedő szabadságvesztéssel lesz büntethető, aki mások becsületének csorbítására hamis, hamisított vagy valótlan tartalmú hang-, illetve képfelvételt készít. Aki elérhetővé teszi, két évig, aki pedig nagy nyilvánosság előtt vagy jelentős érdeksérelmet okozva…..