Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KITT

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egészen elképesztően monotematikus műsort hoztunk össze: csak autókról lesz szó. Gyors autókról. Az Égéstér 152. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
Radikálisan változtattunk és élvezzük. De ha mégsem jön be, akkor önkéntesen stúdióba vonulunk. Ami ezúttal egy BMW volt. Az Égéstér 151. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
Vajon Karotta elégedett a legújabb, rettenetes Renault-jával? Assur elmondja, mennyit csalnak a gyári fogyasztási adatok, és hogyan döntött rekordot egy Volvóval, Winkler pedig megkínálja Karottát a maratonisták szuperpempőjével. Az Égéstér 139. adásának…..
Európa a hétvégén választ. A választásnak nagy jelentősége van, talán nem is tudják sokan, mennyire; ugyanakkor az európai politikában és döntéshozatalban nem olyan egyszerű eligazodni, megalapozott döntést hozni. Ehhez nyújtunk most egy kis segítséget. Az EU-t rengeteg kritika éri bürokratikus és…..
KITT 2014.05.23 14:32:14
@ephart: Hiszen itthon nincs ilyen, ugye? Ha viszont van, akkor csak képmutatás, ha nem veszel róla tudomást. Ez csak olyan "EU-találmány"?! Jártál már Kanadában vagy az USA-ban? Vagy Távol-Keleten? Megnyugtatlak: a világon mindenhol létezik ez a jelenség, csak az a különbség, hogy pl. Putyin Oroszországában nincs meg a szabadságod, hogy nyíltan felvállald.
Jó hír viszont, hogy már a jobbikosok is olvasnak EU-témájú blogokat. Vagy legalábbis az LMP-szavazó pszeudo-jobbikosok. :-)