Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HamVas

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mit tehet a jelentkező, ha egy nem egyértelműen megfogalmazott feltétel miatt nem veszik fel egy felsőoktatási intézménybe? Pereskedhet, panaszkodhat, talán igazat is adnak neki valamilyen fórumon. A Zugügyvéd szerint mindez hiába, a küzdelem nem sok gyakorlati haszonnal kecsegtet.…..
comment:com Frei eladó 2006.11.08 00:09:00
Na jó nem eladó, csak elárverezik jótékonysági céllal. Frei árából egy csángóföldi falut segítenek meg, szóval a cél nemes, így minden eszköz megengedett, még egy élő ember áruba bocsátása is. Aki a legtöbbet ígéri, az együtt vacsorázhat Frei Tamással, és ez két…..
Miközben a Tv2 és még a Nemzeti Sport is arról beszél, hogy Rácz Félix egyszerűen megunta az ökölvívást, és ezentúl inkább csak a feszített víztükrű medence szélén szivarozgatna, mert hát oda a lelkesedés, meg nem lehet már bírni ezt a nagy hajtást, nos eközben a…..
Mit tehet egy köztisztviselő, ha a jegyző minduntalan az orra alá dörgöli a politikai hovatartozását? Vagy visszaszól, és kirúgják, vagy hallgat és csendben szív. Az ügy különösen a közelgő választások fényében érdekes. Tisztelt Zugügyvéd! Egy önkormányzatnál…..