Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bandi-v

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Idén nyáron több száz rendkívül forgalmas területen álló fának a kivágását tervezte meg a Főváros és Újbuda vezetése kart karba öltve, boldog egyetértésben. Szerencsésebb esetben legalább engedélyt kértek a pusztításhoz, de Őrmezőn a hivatal számára elég volt a…..
Bandi-v 2014.08.06 18:26:47
@sanche: Épp ma volt egy megbeszélés ez ügyben és elhangzott, hogy az út melletti fák nagyon az út felé dőlnek a Fehérvári és a Tétényi közötti szakasz északi oldalán, tehét ha a középső fasor marad, akkor a szélsők miatt nem fér el az űrszelvény.

Nagyon úgy néz ki, hogy a középső fákat be kell áldozni, a szép, kis és közepes egyedeket át lehet ültetni. A Tétényi és az Etele tér között viszont nagyobb hely van, ott áttervezéssel a középső kettős fasor szerintem megmenthető.
Bandi-v 2014.08.07 13:41:56
@Nick Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekbe: Arra a részre kezdeményeztük a pótlás jelentős részét, sajnos erről a tervezők maguktól semmilyen infót nem adtak, úgy kellett harapófogóval kihúzni belőlük...
Bandi-v 2014.08.07 20:48:54
@Nick Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekbe: Ja, bár ezek az újpalotai fák is elég elhanyagoltak; tömörödött talaj, sűrű ültetés... Én a cserjékkel vegyes facsoportok híve vagyok :)
Európa egyik legfigyelemreméltóbb teljesítménye a rasszizmus és az antiszemitizmus elleni küzdelemben következett be: amikor amatőr és hivatásos gyűlölködők e jelenségről beszélnek, szinte kivétel nélkül, múlt időben mondják: a németek elkövették a holokausztot. Európa a…..
Egy állampolgári levél. A szokványos gyalázkodósnál lényegesen több ötlet van benne, úgyhogy megosztom. Külön kiemelném a "hagyják abba, a magyar kormány, a magyar nép elleni hazug, rágalom hadjáratat! – de azonnal! mert ellenkező esetbe 3Ü5DÜ93b1…..