Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PC Plum

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van az úgy, hogy az embernek kicsúszik a száján ez-az, tegnap mutattunk egy videót a BBC-n káromkodó stábtagról, de korábban is volt kismillió példa arra, hogy az élő adás veszélyes mesterség a tévékre nézve, mert soha nem lehet tudni, kinek, mikor borul el az agya hirtelen és…..
Naiv ügyfél hiába kérte, hogy a csomagját óvatosan kezeljék, mert törékeny. Cserébe megállapították, hogy nem is kérte, úgyhogy kártérítést sem fizet a Posta: Kb. egy hónapja küldtek nekem egy mikrohullámú sütőt. A szállítás lebonyolítására az MPL Vaterafutár…..
PC Plum 2012.08.14 09:09:54
A fránya gyári számok miatt naiv ügyfél nem egészen azt kapta az Aquától, amit rendelt. Minthogy a kiválasztott videokártya nem volt elérhető, az arra leginkább hasonlító modellből küldtek egyet, hátha jó lesz: 2012.07.20-adikán az AQUA Electromax internetes boltjából…..
PC Plum 2012.08.10 11:02:53
PC Plum 2012.08.10 12:04:35
@Kellemes Zérókomponista: "Természetesen felajánlották a kártya cseréjét és a pénz visszafizetését mint opciót, én az előbbit választottam". Ez azt hiszem felülírja a beszerzési kérdést, bitosan választott egy másik típust.
Megújult a közmédia arculata, a dolgozók is már megkapták a kis tollat, jegyzettömböt az új logókkal. Az új arculat sokaknak nem tetszett, néhányaknak igen, ez utóbbit bizonyítja is (önmagának) az MTVA néhány nézői levéllel. Ugyanakkor az új logók és imázsfilmek – vagy…..
Határátkelő Ez egy ördögi kör 2012.08.03 06:52:00
Sokat hallunk a spanyol válságról (is), de kívülről nézve azt talán kevéssé látjuk, mit is jelent mindez az ottani hétköznapokban. Így aztán szerintem bátran nevezhetjük hiánypótlónak spanyol országfelelősünk, Roxi írását, aki éppen ezt foglalja össze. És még az is…..
PC Plum 2012.08.03 12:31:51
@Zombinyussz: A két tévét a folyosóra valamelyik orvos valamelyik EÜ szolgáltató cége szerelte fel, hogy azon a gyógyszergyártók reklámja menjen folyamatosan.
Subba Ákos 2012.08.01 17:02:52
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ..
Ezzel a címmel elég jól sikerült Orbán Viktor eheti beszédeit összetömöríteni. Biztos megegyeztek Matolcsyval, hogy amíg "Tündérmese" Gyuri nyaral, addig Orbán helyette is nyomja a hülyeséget, gondolom majd fordítva is így lesz. (Eddig tökéletesen teljesítette a feladatot…..
Vastagbőr Rablóból pandúr 2012.07.25 09:01:00
Itt van nekünk Simonka György, fideszes országgyűlési képviselő, Pusztaottlaka polgármestere.2010 óta képviselő, sikerült négyszer felszólalnia a Parlamentben (összesen 13 percet beszélt), és egyszer megkérdezte írásban, hogy "Mit kíván tenni a kormány a pénteki…..
Vastagbőr Őselemek az új logók 2012.07.24 15:35:00
Új arculatot és logókat adtak az MTVA csatornáinak:"Egy innovatív megoldással valamennyi nézőnk szereplőjévé válhat műsorainknak, vagyis a televíziózás közösségi cselekvéssé válik. A közmédiában egy közösség alkotó személyiségének tekintjük a nézőt. Arra fogunk…..
A széteső tricikli után most egy széteső babakocsiról kaptunk hírt a Brendonból. Az egy hétig kitartott járműről a bolt vizsgálata megállapította, hogy az külső behatásra pusztult el, azaz nem cserélik. Nemtudom milyen gyakran fordul elő nálatok babakocsis sztori,…..
PC Plum 2012.06.26 07:35:42
@katee: Nekem is egyből ez jutott eszembe, a "márkás babakocsi". Sokan pl. azt hiszik, hogy a Pierre Cardin milyen menő márka. Persze, ruházatban az, de babakocsiban. A legócskább kínaiakkal vetekszik a minősége. De azért a 120 ezres Graco sem a csúcs, kevés használat mellett is fél év alatt lemálik a gumikereke. Szóval csínján kell bánni ezzel a márkás megnevezéssel.
Annak idején az ifjú Rebbeca Black Friday című kultursokkja bebizonyította, hogy nem csak a tévében lehet botrányosan rossz produkcióknak milliós nézettséget generálni. Azóta a Friday egy generáció szinonimája lett, ha a nemi erőszakkal felérő hanghullámos támadást akarták…..
Gábornak sikerült 7000 forintot otthagynia a Shellnél, amit még aznap éjjel megpróbált visszaszerezni, de akkor még nem látszott semmi a kamerán. Másnap viszont ott találta a srácot, akinél fizetett, ő pedig már látta a biztonsági felvételen, hogy nem nyúlt a kasszához, meg…..
Összeszedtük a Vasárnapi Hírekben egy infografikában, milyen közbeszerzési tendereket nyert meg az elmúlt két évben a Közgép, amely - az Átlatszó felfedezése óta tudható - Simicska Lajos, volt APEH-elnök és Fidesz gazdasági igazgató tulajdona. Áttekintettük a Simicska féle…..
Ez Zoli kérdése, mivel nem érti, hogy ténylegesen mi alapján büntették meg, hiszen a közterületesek kétféle indokot is felhoztak külön-külön. Szerintem az oldalirányban elfordított tábla alapján már tilos várakozni, csak az a nem derül itt ki, hogy a kereszteződés előtti…..