Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lacabig

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Addig reszeld, amíg csak lehet – ugye mindenki ismer olyan embert, akinek élni sem lenne kedve, ha elvennék tőle a szeretett garázst, a megszokott szerszámot vagy az imádott járművet? Elveszni a céltalanságban csodálatos dolog: nem a célért, hanem a folyamatért kell dolgozni, a…..
Kalandra vágysz? Vegyél Babettát, és menekülj egy kuvasz elől! A veteránozás legártalmatlanabb formája a kismotor-felújítás, ezen belül is a keleti blokkos csettegők. Presztízsben, hangulatban talán meg sem közelítik a Vespát, de legalább pénzünk is…..
Lacabig 2012.07.23 12:10:28
Kb. 4 éve én is rákattantam egy simóra , hogy restaurálom.
levaiautosiskola.hu/nl/1.JPG (ilyen volt)
levaiautosiskola.hu/nl/2.JPG
levaiautosiskola.hu/nl/5.JPG
(ilyen lett)

Rengeteg lóvét és időt emésztett fel, semmit nem nyertem rajta az eladásnál de újra nekivágnék :)
Mamola megfogta! A nagyság viszonylagos: egy biztos, a motorsportban abban érhető tetten, hogy aki ért hozzá, azt is túléli, amibe mások simán belehalnak. A highside egy tipikus baleset, nehéz lekezelni, sőt, szinte lehetetlen. Az 1985-ös misanói videón Randy Mamola bemutatta, hogy…..
Tahóblogot kéne csinálnom, azokból ugyanis több van, mint robogóból. Nem nagyon kéne szervezkednem, hogy írhassak valamiről. Rühellem a lábbal integető gyökereket. Már egy korábbi posztban kifejtettem, hogy lábbal nem kommunikálnak emberek. Még akkor is így van ez, ha pár…..