Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szoror

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bethany Webster írása Az anya és kislánya közötti térnek egy olyan egyirányú csatornának kellene lennie, amin keresztül a támogatás következetesen az anyától a lány felé áramlik. Az ugye magától értetődő, hogy a kislányok teljes mértékben függenek az anyjuktól fizikailag, mentálisan és érzelmileg.…..
Szoror 2017.03.20 20:24:26
@Kamilla17: "Felnőve a lány attól is félhet, hogy az anya túl “könnyen összetörne”, ezért inkább elrejti a saját igazságát, félve attól, hogy azzal mit okozna az anyának. Az anya erre rá is erősíthet azzal, hogy áldozatot játszik"
Az alábbi írást Budapest V. kerületében élő lakosok juttatták el A Város Mindenkiéhez, amit teljes egészében közlünk. "A déli belváros nemrégiben uniós pénzből felújított Bástya utcájában, a Fejér György utca sarkán áll egy óvoda (kezelője az V. kerületi…..
Egy kis meglepetéssel készültem ma délutánra, készítettem nektek 10 különböző, befőzéshez használható címkét. Az összeset föltöltöttem a a webáruházba, onnan bármelyiket, de persze az összeset is lementhetitek. A címkék mentéséhez kattints ide vagy a képre. A Cser…..