Regisztráció Blogot indítok
Adatok
svartask

4 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 1. rész Az első pályanap mindenki számára emlékezetes esemény, és a többség másodszor, harmadszor,... is visszatér. Ha te is az elsőt tervezed, bizonyára megfogalmazódtak benned is a következők: Tetszik majd? Csak utolsó ne legyek! Hogyan fogok teljesíteni?…..
svartask 2012.04.19 13:45:59
@Állatanyó: Szia!
Köszönjük és ha lesz kedved, a nyári közös gurulásra is nagy szeretettel várunk! :)
svartask 2013.01.28 16:50:46
@danee15833: Szia!
Amatőr versenyzéshez nem késő, ha nekiállsz keményen pályázni és faragni a köridőidet. Először is tesztelned kell, hogy elég gyors vagy-e a versenyzéshez és van-e kitartásod, akaratod hozzá.
Nem szeretnék reklámozni, de a P§§nónia ringen nyaranta rendeznek amatőrök és profik számára egyaránt versenyt, a beugró 60 000Ft körül mozog, nevezz a leglassabbak közt, az elért helyezésedből tudni fogod, hogy érdemes-e folytatnod.

A 'belógás" már más dolog. Ha eddig csak közúti aszfalton próbálkoztál, ne várj sikert, mert a rossz minőségű, nem tisztítják ezért a tapadása igen csekély.
Ha komolyan szeretnéd letenni a térdedet, szerezz be pályagumit és válassz egy ringet.
Ne az legyen a célod, hogy leérjen a koptató, hanem az, hogy minél mélyebbre döntsd a motort és a lehető legnagyobb sebességgel vedd be a kanyart. Nem kell a koptatáshoz oktatóvideó, csupán feszegesd a határaidat.
Nézhetsz otthon MotoGP-t, talán elméletben fogod tudni, hogy kell csinálni, de azzal semmire sem mész.
Sok sikert, széles utat, rövid telet! :)
2. rész Eljött végre a várva várt nap: Te a Motoroddal a Pályán. A következőkben további tippeket olvashatsz teendőkről és a betartandókról.         - Lehetőleg legyél kipihent, hogy kellőképpen koncentrálni…..
Magyar licencet váltani sokkal drágább és bonyolultabb, mint ugyanezt tenni Szlovákiában, ráadásként ha az igénylőlapod rendesen ki van töltve és befizetted a 70 eurót, már tiéd is az engedély, nincs olyan hogy vagy odaítélik vagy nem.  Szlovákiában licenc nélkül is…..
Kedves Aszfaltmániások,újra itt vagyunk és motorosfeletti erőkkel dolgozunk azon, hogy régebbi cikkeink is felkerüljenek az oldalra.Kérlek legyetek még egy kis türelemmel, hamarosan újra kezdünk egy Kakucs ringi szezonnyitóval. Reméljük, régebbi olvasóink is megtalálnak…..