Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_lovas_

26 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utóbbi évek legjobb sci-fi-sorozata, az Expanse alól a hónap elején húzta ki a szőnyeget a SyFy, de a gyártó már akkor eltökélt volt, hogy a harmadik évadát futó sorozatot megpóbálják elpasszolni valakinek. Akkor a nemzetközi terjesztésre vonatkozó jogokat birtokló Netflix tűnt a leglogikusabb…..
A Homeland nyolcadik évadának utolsó két része tele van Magyarországon forgatott jelenetekkel, mert Budapest már megint Moszkvát játssza el: benne van a Vár, Claire Danes parókában szaladgál a belvárosban meg a Keleti pályaudvaron, és feltűnik az Óbudai-sziget K-hídja is. Az első részben feltűnő…..
Maratoni résszel indul újra február végén a Walking Dead nyolcadik szezonja: az ilyenkor szokásos egy óra helyett ugyanis 82 percesre hízik a premier, tudta meg az Entertainment Weekly. Aki nézi a sorozatot, az sejtheti, hogy mi ennek az oka (SPOILER JÖN): úgy ment el pihenőre a sorozat…..
Sört inni, utazni, aztán erről műsort csinálni nem olyan rossz dolog, ezen a fronton nyomul az angol Olly Smith. Azzal a céllal indította be pár éve a Sörök útján című sorozatát, hogy meglátogasson egy rakás amerikai kézműves sörfőzdét, és bemutassa, honnan jön ez az egész…..
A Battlestar Galactica óta kevés olyan jó sci-fi sorozat volt, mint a második évadjánál járó Expanse, nekünk is nagyon tetszett a bemutatkozó évad tavaly, amire az elmúlt hetekben csak rátett még egy lapáttal a második. Közben a Netflix is felkarolta a vállalkozást, de azért egy kicsit lehetett…..
A Mentalfloss hozta le térképet, amiből kiderül, hogy az egyes amerikai államokban, mely sorozatokra függtek rá, legalábbis a Netflix adatai szerint.  A texasiaknak Pablo Escobar drogbáró életéről készült Narcos a legnépszerűbb, míg Floridában a Bloodline című sorozat fut…..
A riói olimpia egyik szombati közvetítésében ifj. Knézy Jenő úgy adta le a női 100 pillangó egyik előfutamát, hogy közben egy szót nem beszélt arról, hogy egy 18 éves szíriai menekült, Yusra Mardini nyerte meg a futamot, ahogy azt tegnapi posztunkban megírtuk. A történtek után vasárnap délután jött…..
A hét elején mégy úgy nézett ki, hogy az NB I. zárófordulóból csak a Haladás-Ferencváros és a Diósgyőr-Paks-meccseket lehet majd látni az M4-en, ami azért volt furcsa, mert ezek nem bírnak túl nagy téttel, miközben az MTK-Vasason és a Puskás Akadémia-Honvédon a kiesés elkerülése lesz a cél. De a…..
Nem mintha a tavalyi rossz lett volna a Houston Texansszal, na de az idei mindent eddigit odaverhet majd. Szerdán ugyanis bejelentette az HBO, hogy megegyezett a Los Angeles Ramsszel, és az idén az ő szezon előtti felkészülésüket követik majd a dokusorozatban, amit augusztusban adnak le.  Ez azért…..
Hogy miért annyira jó a Fargo második szezonja, arról majd a jövő heti zárórész után fogunk írni, mindenesetre a kilencedikben olyan történt, amiről muszáj beszélnünk. Figyelem: S P O I L E R! Képzeljük el, micsoda trollkodás lenne, ha az egyik Walking Dead idényzárójának…..
A USA Network akkorát robbantott az újonc Mr. Robottal, hogy már a pilot tévés bemutatója előtt le kellett adni a rendelést a második évadra, és az utóbbi hetekben Amerikában kisebb jelenség lett a sorozat, miközben a nézők vadul szőtték az elméleteket, hogy éppen mi az isten…..
Elérkeztünk a végkifejlethez, Spencer a legszebb öltönyében sétál be az ügynökségre. De valami nagyon nincs rendben, mert szét van verve a fél iroda, Spencer asztalát meg kipakolták. Hát persze, hogy Joe kapott dührohamot rejtélyes okok miatt, és bontotta le a berendezést.…..
Ott hagytuk abba a múlt héten, hogy Spencer sikeresen elintézte, ne zsarolják tovább Vernont a hajós bulin készült képekkel, ehhez csak a zsaroló nővel kellett találkoznia. Aki mellesleg a volt nője. Vernon most…..
Múltkor majdnem mindenki padlót fogott ilyen-olyan okokból, és még Vernon csöcsös-kokózós képei is eljutottak az ügynökséghez. Spencer most azonban azért izzad, mert az MRI eredményeire vár a…..
Az NFL-özvegynél hamvakat kézbesítenek, a múlt héten Spencer pedig végre rávette magát, hogy elmegy és megnézeti a fejét, kell-e aggódnia a leépülés miatt. Alaposan be volt szarva a vizsgálat miatt, de ennél sokkal rosszabbul indul most a napja: villásreggeli Vernonnal meg…..
Múltkor Spencer szimatot fogott, ki zsarolhatja szegény Vernont a kábszizós, csajozós képekkel, most viszont eljött a tengerparti lazítás ideje, a miami parton dobálja a labdát egy kissrácnak. Fürdőruhás csaja örül, és kérdezgeti a múltkori MRI-ről, hogy megcsinálta-e a…..
Milyen szép nap ez az ügynökségen, hiszen Spencer és Joe nagyon elegánsak, és együtt puhíthatják a sztárelkapó Victor Cruzt, hogy milyen jó lesz, ha majd ők adnak neki pénzügyi tanácsokat. Mert előbb-utóbb megjelennek körülötte a hiénák, akik hülyeségekbe akarják…..
A csillagromboló nagyságú luxusjachtról a legutóbbi buli után még fel sem takarították fel a kokainmaradékokat, Spencerünk pedig már megint a futballkarrierjéről álmodik. Egészen pontosan arról, amikor egy jó ütemű szereléssel kiterítette ellenfelét. Megugrik az ágyban,…..
A múltkor Spencer leszerződtette a pénzügyeit kezelni képtelen NFL-sztárt, Vernont az ügynökséghez, úgyhogy végre találkozhat a főgóréval a kikötőben. Egy csillagromboló nagyságú jachthoz gyalogolnak ki éppen Joe-val, a felettesével. Spencer még gyorsan meg akarja tudni,…..
Múltkor ott hagytuk abba, hogy az ész nélkül költekező NFL-játékosok életét egyengető Spencer kiapasztotta a számláját, mert kölcsönadott az újonc Vernonnak háromszázezer dollárt, hátha sikerül meggyőzni, szerződjön le az ügynökségéhez. A játékos szavát adta, Spencer…..
Milyen az élet azután, hogy valaki éveket húzott le az NFL-ben a Miami Dolphins védőjeként, keresett egy rakás pénzt, megvan a luxuslakás meg a nő is? Hát, a reggelek elég szarok. Ébredéskor cseng a fül, a sokezer ütközés miatt a test össze van törve, lehet zabálni a…..
_lovas_ 2015.06.23 23:57:12
@xclusiv: az inkább arról szólt, hogy a legtöbb játékos a háta közepére se kívánja a londoni túrát, ez több helyen, többször elhangzott az elmúlt években. Don Shulát meg javítottam, kösz, elgépelés volt.
A múlt héten végre kiderült, hogy Clay mozgatta a szálakat a betörésekkel, de azzal ő sem számolt, hogy emberei lelövik a rendőrfőnök terhes feleségét. Innen folytatjuk, a Fiúk volt elnöke bőszen felesezik, és cseszegeti tovább az új tagokat, akik jól elcseszték neki az…..
Viszonylag idilli családi képpel hagytuk abba a múlt héten, gyerekeket, feleséget és Gemmát takargató Jaxyvel, és egy levágott csöccsel a hűtőtáskában. Most is úgy indul minden, mint egy normális családban: a Dokinő gyereket etet, Gemma kávézgat, a férfi meg már munkában.…..
A múltkori búcsúztatás után éjszakai Jaxy-monológgal kezdünk: úgy érzi kezdi maga alá temetni a gyűlölet, a bűntudat és a sok szörnyűség, amit mostanság érez. De mások sem tudnak aludni: Gemma füvezget, Clay fegyvereket tisztít. Reggel viszont már kapásból munkára indulnak…..
A múltkori börtönös brutalitás után Jaxyék motorozásával indítunk, majd a bordélyházas razzia következményeként Gemma rács mögött ébred, karba font kézzel áll fölötte a Strici kommandója. Kifejezetten morcosak rá, szerintük az ő balhéja miatt hívták ki a zsarukat, de…..