Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gladiátor

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Iszonyatos forróság volt aznap, nem bírtam a sátorban tovább. Kiléptem, és élveztem, ahogy egy kis szellő megérint, még a szememet is becsuktam. Mikor kinyitottam, egy magas, jóképű, borostás férfi állt előttem, nekitámaszkodott egy asztalnak, és érdeklődve nézett rám.  - Nem bírtam már bent,…..
Most már az ajtót kellett feszegetni. Legutóbb az ajtók a másik oldalon nyíltak ki, mint ahol az utasok várták. Még jó, hogy nem zuhant ki senki a sínekre. Napi félmillió utas életével szórakozik Orbán és Tarlós. Ha ők elfordulnak a Fidesztől, Orbán az egész választást elbukhatja. Itt a Kávézóban…..
Lengyel László, akit fordított Cassandrának szokás hívni, mert minden jóslatának éppen az ellenkezője történik meg, súlyosat hibázott. Emberileg, erkölcsileg és politikailag is. Azt hitte, ez még a kilencvenes évek szoci világa, ahol majd ő elmutyizgat, elkavarhat. Bukása legyen okulás minden…..
Kedves/kedvetlen Fidesz-szavazók! Ma egy éve, hogy újra felhatalmazást adtatok Orbán Viktornak, hogy eltorzított választási rendszere alapján tovább uralkodjon Magyarországon. Nem tudom, értitek-e, látjátok-e, mi lett a hazánkból? Nem az elmúlt egy év alatt, hanem az elmúlt öt…..
gladiátor 2015.04.06 17:56:06
@♔bаtyu♔: Látszik, hogy nem olvasol ballibsi médiát, különben már hallottál volna a négy millió szegényrőll, akiket most megtagadsz és akiket az fideszes "újmagyar" szerint rászorultaknak kell nevezni. Örülj, hogy a környezetedben egy sincs. Talán ha jobban körülnéznél...
Tkp stadiont sem írhattam volna, mert azt meg fedett sportlétesítménynek hívják.
Ha nem EU-pénzből készülnek a beruházások, miért virít mindegyik mellett a táblán, hogy az EU hány száz millió forinttal járult hozzá a projektekhez?
Vaknak és süketnek érdemes lenni, ha jól megfizetik. Te mennyit kapsz?
gladiátor 2015.04.06 18:33:07
@A demokrácia leszakadó függönye: Hiába rugóztok a 3,8-as GDP-növekedésen, attól még nem élnek jobban a zemberek. A rezsicsökkentés meg nem a kormány érdeme, általános az árcsökkenés világszerte, Putyin elvtárs is azért van gazdasági válságban. Egyébként meg annyi számot írnak a számlákra, amennyit csak akarnak: nincs ember, aki ellenőrizni tudná, jól számoltak-e. Max. azt nézhetik meg, hogy a helyes színnel van-e nyomtatva a háttér.
Hogy a választások mennyire voltak szabályosak és demokratikusak, arról holnap estig lehetne vitatkozni. Nincs még egy ország, ahol ennyi szavazattal kétharmados többséget lehetne szerezni a parlamentben - hacsak nem Kazahsztánban...
A hét eddigi legviccesebb interjúját a honvédelmi miniszter adta a Kossuth Rádión, de még csak hétfő van. A miniszter kijelentette, hogy 2016 után a honvédség valamennyi területét érintő komoly fejlesztések lesznek. Arra most nem térek ki, hogy a riporternek nem tűnt fel, hogy…..