Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rettenetes nyílméregbéka

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vajna Tímea nyitott egy fánkboltot, ami remek alkalom arra, hogy kiderüljön, egyáltalán nem kell politikai téma ahhoz, hogy a TV2 bizonyítsa, semmi sem olyan fontos nekik, mint a szervilizmus...
rettenetes nyílméregbéka 2016.10.14 18:50:52
@zuhanorepulesss: az istenért, ne adj neki ilyen ötleteket...@Horváth James: ugye ezt te sem gondolod komolyan, hogy így van? :)
Elérte a csúcsát Orbán gyűlöletkormányának menekültügyi aknamunkája: befejeződött a határzár építése, ma már jól öltözött, menekültet eddig csak híradóban látott budai úrhölgyek is be vannak parázva a vérszomjas menekültektől és a Bayer-féle agyatlan…..
rettenetes nyílméregbéka 2015.09.03 23:18:37
@Tresy Sheperd: attól tartok egyre kevesebb ilyen kommenttel fogok találkozni, sajnos...
rettenetes nyílméregbéka 2015.09.03 23:19:44
@monddazigazatmar: végülis ez is egy fejlődési szint, ahol épp tartasz...
rettenetes nyílméregbéka 2015.09.03 23:23:15
@­regress: mondjuk próbálkozni azért lehetett volna...
Még mindig tart a jegesvizes-őrület (bár kezd unalmas lenni, de reméljük, legalább mindenki adományoz is, aki részt vesz benne), ám a divathullám váratlan problémákat okozott több áruházláncnak is: egyszerűen kifogytak a jégből. Amerikából indult, de természetesen…..
Mint ahogyan a legtöbb sportágban a profi testépítésben is a cél, a test teljesítményének maximális kiaknázása, a határok feszegetése és a rekordok megdöntése.  Persze a sportágak eredményének mérése változó, de legyen az hossz, idő, esztétika, precizitás, valami mégis…..
David Fincher 1999-es filmje, a Harcosok klubja mára már klasszikussá vált, ám mégis érdemes erről a nagyszabású, minden percében kidolgozott alkotásról megemlékezni egy rövid bejegyzés erejéig. A történetet egyes szám első személyben hallgathatjuk végig egy jól szituált,…..
Addig is, míg kiderül, hogy a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara a kamarai hozzájárulás felhasználását firtató adatkérésre bíróság előtt is bevállalja-e majd azt a védekezést, hogy ők nem is látnak el közfeladatot, megnéztük, hogy mi értelme látszik két év után az 5000…..
Lucy egy szőkecsaj, akinek nincs szerencséje, legalábbis abban a tekintetben, hogy egy átbulizott éjszaka után arra ébred, hogy a) kibaszott másnapos b) nem túl bizalomgerjesztő gengszterek belevarrtak valami drogot a hasába, és azt akarják, hogy elvigye valahová. Aztán hasba…..
rettenetes nyílméregbéka 2014.04.02 21:49:31
Régen elég volt egyetlen változat is egy filmből, ám lassan szinte mindnek legalább két verziója létezik. Vágatlan, speciális, bővített, besorolatlan, rendezői, és így tovább. Annyiféleképp hívják őket, hogy eligazodni se egyszerű köztük. A DVD-kiadványokkal megjelenő interaktív funkciók hatalmas…..
Jean-Christophe Bonis francia tanácsadó két éve él Budapesten. 5 éve tagja a CouchSurfingnek. Beválogattam őt is a leghelyesebb CS tagok listámba. Szerettem volna tudni hogyan él egy francia Magyarországon, ezért elhívtam kávézni. Az interjú első része itt…..
rettenetes nyílméregbéka 2012.12.21 15:22:10
rettenetes nyílméregbéka 2012.12.21 15:24:05
CouchSurfing házibuliba menni jó dolog. Ezt állapítottam meg, miután hazaértem az első budapesti fondü partyról. A szokásos kocsmákban szervezett CS találkozóknál azért jobb, mert a megjelent 15 ember sokkal jobban odafigyel egymásra. Finom ételeket főzhetünk és ehetünk meg…..
rettenetes nyílméregbéka 2012.10.14 16:42:17
Új őrület terjed a világban: a hagyományos esküvői fotókon túl egyre többen szeretnének képet a nászéjszaka utáni reggelről, kicsit meghittebb körülmények között. Az esküvői fotók becses emlékek mindenkinek, de nem könnyű újat mutatni velük: a legtöbb vagy…..
Miután zsongó fejjel hagytam el a mozit, és a film képkockái igencsak masszívan beleivódtak az agyféltekéimbe, én is abszolválom a véleményem, amely részben johnnymoore kolléga recenziójára fog reagálni. Alapvetően egyáltalán nem vártam el, hogy Ridley Scott műve olyan…..
rettenetes nyílméregbéka 2012.07.23 10:07:18
@Pángalaktikus-gégepukkasztó: magam sem tudnám jobban összefoglalni :) Asszem az egész filmben egyetlen értékelhető jelenet volt amikor a csávó elkezdte nézegetni a tükörben a pörköltszaftban úszó szemeit.
A Magyar Narancs mai számában olvasható interjú tanúsága szerint Jáksó László szerint semmi baj nincs a Marslakókkal, amit pont annyian néznek, amennyire számítottak. Neki legyen mondva, a sorozat az m1 átlagát csak úgy hozza, ha abba beleszámítjuk a vasárnap hajnali vallási…..
Kurtz Ezredesnek (is) szeretettel. /Nagyra értékeli a jószándékot, de ő már kangoo- és zumbaórákra jár, ráadásul lúgosító-elválasztós-90 napos diétán van - M.T./   Brother Love      Én mondom neked, hülyeség ez a gyúrás! Szevasz apám, mi van veled? Te még…..
rettenetes nyílméregbéka 2012.04.16 17:53:28
rettenetes nyílméregbéka 2012.04.16 20:02:33