Regisztráció Blogot indítok
Adatok
neanderthal

0 bejegyzést írt és 59 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Több várunk kapcsán is beszámoltunk róla, hogy az utóbbi évtizedben megkezdődtek - esetleg már be is fejeződtek - újjáépítési munkálatai. Hasonlóképpen, a Zemplénben járva Regéc várát látogatva is rekonstrukciós folyamatok szemtanúi lehetünk, jelen pillanatban már jelentős építkezésen esett át az…..
neanderthal 2019.05.03 12:29:38
@kBéla: A környékbelieknél senki sem akarja jobban, hogy a vár újra a múltjához méltó állapotba kerüljön! Hosszú évek óta erőn felül küzdenek ezért, aki jártas a témában és látogatja a vár honlapját, ezzel tisztában van. Egyébként egy vonzó látványosság túristákat vonz, munkahelyeket teremt, Regécen is megháromszorozódott a látogatók száma (90ezer/év) amióta épül, szépül.
Szombaton kiderült, hogy ki képviseli Magyarországot az Eurovíziós Dalverseny idei döntőjében, így nem meglepő, hogy Balázsék, a Rádió 1 reggeli műsorában hétfőn reggel foglalkoztak ezzel és felhívták a győztes AWS énekesét is, hogy gratuláljanak neki. Az egy fokkal már meglepőbb, hogy az egész…..
neanderthal 2018.02.26 13:31:50
@Marmegin: És kit árultak el te nagyon okos? Simicskát vagy a strómanját, aki "megvette" a Class FM-et? Ha utálod őket oké, de baromságokat minek firkálsz?
Naszóval. Van az a mondás, hogy ha sárga és hápog, akkor kacsa, hiába üvöltöd, hogy ló. Ezen egy "eredeti" címke sem segít egyébként. A TV2 új vetélkedője az RTL A Fal című licenszműsorának egyértelmű és pofátlan nyúlása, pont olyan, mint a Való Világ volt a Big Brotherről, és ezzel ezt a részt…..
Bár a Viasat3 már júliusban beharangozta, hogy még az ősszel elindul a csatorna hobbicukrászoknak szánt sütőversenye, az Ide süss! - Az ország nagy cukrászversenye az ígértekkel ellentétben idén már biztosan nem kerül képernyőre, nyomozta ki a SorozatWiki. A műsor eredetije The Great British Bake…..
Interjút adott a Sorozatwikinek Sebestyén Balázs, az RTL Klub és a Radio 1 műsorvezetője. A beszélgetés érinti a rádiós és tévés munkáját egyaránt, itt lehet elolvasni. A legerősebb állítása az, hogy szerinte, amit a TV2 csinál a Piramis című műsorral, az etikátlan. (Erről itt írtunk bővebben.)…..
neanderthal 2017.11.30 14:30:42
@laci_52: Tegyük helyre a dolgokat. Lehet, hogy Balázs tehetsége Stohl-hoz képest közepes, viszont ő nem tett tönkre egyetlen családot sem a pinafüggőségével, nem okozott balesetet bebaszva-bekokszolva, és nem hagyta ott a több (köz)pénzért azt a csatornát, ami a böri előtt és után is mögötte állt.
Andy Vajnát sok mindennel lehet vádolni, de azzal nem, hogy titkolná, kihez húz a szíve. (Spoiler: nem Soroshoz.) Van neki egy tévéje, aminek reggeli magazinműsora és a hírműsora is a pártpropagandát tolja szemérmetlenül, az újságírói etika minden szabályát a Holdig rúgva, és van egy rádiója is,…..
neanderthal 2017.04.05 13:59:42
@Pink Petsch: Mellékzönge, de a kövér nőket speciel Bochkor találta meg (google: kövér, nők, Bochkor, enter, tádámm!) nem Balázsék...
Ha minden igaz, a Trónok harca utolsó két évadának valamelyikében feltűnhet egy legitim keménycsávó is, a meglehetősen tetovált Conor McGregor is, aki azok közé az MMA-harcosok közé tartozik, akikkel a sportágat nagyon jól el lehet adni, és aki saját magát is jobbam menedzseli (vagy menedzselnek) az…..
Az ember csak néz, és nem hiszi el, hogy amit lát, az tényleg van, pedig nem káprázik a szeme, a Sztárok a jégen című showműsor orosz kiadásában tényleg koncentrációs tábori egyenruhába öltöztettek két szereplőt (sárga csillaggal a mellükön), valóban beesettre sminkelték az arcukat, és így táncoltak…..
A playbackelés egyidős az emberrel, kölyökként is ott tátogunk a tükör előtt a Metallica-nótára, és rázzuk a rőzsét, miközben azon imádkozunk, hogy ad egy, nőjön már a hajunk a hátunk közepéig, és hogy a szüleink ne akkor jöjjenek ki az előszobába, amikor éppen James Hetfield valamelyik legendás…..
neanderthal 2016.11.18 10:47:45
@dr. SzopjatokLeMind: "Mini Steve Jobs"? "Irodalmi felolvasó est"? Akkor nézd már meg az eredeti klipet is, aztán gargarizálj egy pohár vízzel, hogy ne legyen nagyon f@szízű a szád, mert most bizony sikeresen álltál sorba egy kis cumiért... :D www.youtube.com/watch?v=auUPqxI1vqg
A Blikk egyik informátora szerint a Morning Show hamarosan műsorvezetőkkel együtt átköltözik Andy Vajna Rádió 1 nevű adójára, mert  Nem lehetett félreérteni, ahogy a Rádió 1 vezetői arról beszéltek, hogy Balázsék náluk folytatják, és nem úgy tűnt, mintha ez titok lenne – mondta informátorunk, aki…..
neanderthal 2016.08.24 14:07:27
@belert: Annak dacára, hogy a műsor profilja ezt nem indokolja, Jani és Balázs rendszeresen cinkelik a "Viktoriánusokat", de a Rákóczinak még meg kell találnia a tökeit...
Folytatva nemrég megkezdett virtuális várjárásunkat, ma ismét néhány erősség történetéből villantunk fel néhány képet és mozzanatot. Ahogy a korábbiakban is láthattuk, több erősség restaurálása - legalább is bizonyos mértékig - zajlott le, vagy folyik napjainkban is, ám sajnos nagyon magas a…..
Azonnali hatállyal távoznia kell Vujity Tvrtkónak a TV2-től, írta a Blikk, majd az információt később a műsörvezető nekünk is megerősítette, időközben pedig a Facebook-oldalán is posztolt róla. "Baltazár inkább meghal, de nem alkuszik!" (részlet a Linda c. filmből)KÖSZÖNÖK MINDEN SZÉPET ÉS…..
Ha minden igaz, szarban van a Class FM Morning Show című műsora, illetve a műsor miatt a három műsorvezető, illetve a műsor és a műsorvezetők miatt a Class FM. Az NMHH ugyanis valamiért kinézte magának Simicska Lajos rádióját, pontosabban a Morning Show december 30-i és január 4-i adását, és…..
neanderthal 2016.02.19 17:11:05
@sixx: Akkor bocs! Biztos az zavart meg, hogy korában sokszor sportot űztél a geciskedésből, ha Balázsékról volt szó és még az is előfordult, hogy ezt be is vallottad, itt, a saját fórumodon.
Na, erre sem nagyon gondoltam volna, de mindegy most már. Tavasszal indul az RTL vadonatúj realityje, és ha már új műsor, új arcokra is bízták, mármint ebben a műfajban: a Való Világban megismert, majd az Éjjel-nappal Budapestben befutott Nádai Anikóra, valamint a Konyhafőnök és a Street Kitchen…..
Jakupcsek Gabriella először jelent meg a nyilvánosság előtt azóta, hogy egyik napról a másikra kirúgták az MTV-től - írja a Bors. Egy rendezvényen volt moderátor, ahol bemutatták a HPV elleni új, kilenckomponensű vakcinát. (ez az MTI-fotó még a Ridikülből van)..
neanderthal 2016.02.04 11:23:19
@pepito1: Nyilván milliókat keresett Ada a Reflektor vezetésével... Nagyon képben vagy öreg! Mi vagy te, bérszámfejtő az RTL-nél? :P Dehogy, csak egy sötét, kárörvendő, tipikus troll... ;)
neanderthal 2016.02.04 12:15:36
@cradbox: Van némi infóm, ezért bátorkodtam okoskodni... ;) Egyébiránt köszönöm, hogy magázott, szimpatikus és meglepő az ilyesmi, errefelé! :)
Lone Wolf kritika Az egyik legjobb valaha készült akciófilm elemzése kapcsán könnyen eszünkbe juthat egy régi igazság: akciófilmek (és más "könnyű műfajú" alkotások) elemzésekor csak két esetben nehéz kritikát írni: akkor, ha nagyon sok a hiba benne és akkor, ha nagyon jó az egész. A „Sárkány…..
Csak egyetlen vezéregyéniség fér meg egy rádió reggeli műsorvezetői csapatában, a nőknek pedig nagyon nem fekszik ez a szerep. Nincs ma valós verseny a hazai rádiós piacon, a közszolgálatiság pedig szinte szitokszó. A rádióhallgatás egyre több ember hétköznapjaiból szorul…..
neanderthal 2015.11.01 08:47:07
@kvadrillio: "teréznéne macskájának a nyávogása"??? Hát te tényleg szakértője vagy a silány poénoknak...
Ahogy azt sejteni lehetett, és meg is jósoltuk: Király Viktor a The Voice legutóbbi párbajadásában alulmaradt csapattársa, Jordan Smith-szel szemben, Adam Levine mester inkább a fiatalabb srácot vitte magával a jövő héten élő adássorozatba. Van ám itt még valami. A The Voice…..
Sajnos nem vagyok nagyon otthon a Class FM reggeli műsorában, illetve az abban szereplők közül csak a három műsorvezetőt ismerem fel képről, a néha megszólaló női hangokat nem tudom beazonosítani, így azt…..
neanderthal 2015.08.06 21:13:14
@Igaz Magyar (nem libsi): Én meg arra lennék kíváncsi, hogy miért nem mész már el lapozgatni a Mein Kampfodat, aztán húzol el végre szunyálni árja cimbora? ;) Négy órája okádod magadból a baromságokat, komolyan irigylem a szufládat, meg a sok szabadidőd!
neanderthal 2015.08.08 11:11:12
@Dorkaborka: Csak a tényszerűség végett, a csaj nem szerkesztő, hanem egy telefonos ügyintéző, aki a hallgatókkal veszi fel a kapcsolatot, pl. amikor becsörögnek egy játék, vagy téma kapcsán.
Az Éden-botrány fényében érthetetlen, hogy lehet ennyire érzéketlen fasz az a Borsnál dolgozó újságíró aki úgy gondolta, hogy a szexuális erőszakkal szemben tanúsított közömbösségre felhívó akció miatt meztelenre vetkőző nővel kóser viccelni. Nem ez az egyetlen necces…..
neanderthal 2015.05.01 10:12:23
@Sam. Joe: Már bocs, de miért védesz a "privizéssel" valakit, aki állításod szerint a blogján tanácsokat ad állatkínzóknak? Told fel ide a linket!
Majoros Péter karrierje az RTL Klubon indult annak idején, a Való Világ első kiadásában szerepelt és végzett a második helyen, azaz lemaradt a nagy lóvéról, viszont ő az egyetlen olyan valóságshow-szereplő aki nagyon tudatosan és néha a szerencsének is köszönhetően valóban…..
neanderthal 2015.04.30 13:41:56
@Terézágyú: Egy hétköznapi státuszú, rosszul fizetett arc nyilván nem sokat gondolkodna, hogy mit válasszon, de Majka nem ez a kategória, már megtehetné, hogy nem a pénzhez hűséges, hanem egy tévécsatornához, ahol bizalmat és jó lóvét is kap. Ehelyett most bedobta a jó öreg Jedi trükköt: castingolt az RTL-nél, ami persze kiszivárgott (milyen meglepő...), erre a TV2 persze bepánikolt és felkerekítették a zsetonját, hogy maradjon a seggén. Oszt most mindenki boldog (-RTL). Ügyes srác ez a Petya, csak gerinc dolgában nem áll túl jól... ;)
Ezek szerint még lehet ezt fokozni. A TV2 először leadta azt a hírhedt jelenetet, amiben az Éden Hotelben Gábor szexre próbálja kényszeríteni Nórit, majd a csatorna kiadott egy hivatalos közlemény, ami szerint nem történt erőszak, hiszen azt azonnal megakadályozták volna, majd…..
neanderthal 2015.04.28 18:57:54
@Nooneca: Oké, dugjatok ahogy jólesik, csak légyszi ne szaporodjatok!
Jó nagy marha lenne, ha így tenne, de hát ha már a Bors megszellőztette, miért ne foglalkozzunk a felvetéssel, szóval arról van szó, hogy a Hungary's Got Talent műsorvezetésére állítólag nem a korábban bejelentett Sebestyén-Istenes duót kéri fel a csatorna, hanem Balázs mellé…..
neanderthal 2015.04.20 14:14:42
@Teshow: Figyu, mi lenne ha te vezetnéd a műsort Balázzsal karöltve? Csak mert rém eredeti dumákat tolsz itt zsinórban... :P