Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ti urak, ti urak!... ti velsz ebek! Ne éljen Eduár

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A "nyócker" kis utcáin végigkanyargó 99-es busz - nagyon csúnya nevén: a szemétszállító, esetleg fegyencjárat - önmagában egy urban legend. Az igazán durva, félelmetes, veszélyes buszjárat szimbóluma, melyen farkastörvények uralkodnak. Eddig az volt az alap, hogy ellenőr…..
Ti urak, ti urak!... ti velsz ebek! Ne éljen Eduár 2012.05.25 16:14:37
Ha nem tévedek, akkor ez az eheti "ha van a nyuszin sapka az a baj, ha nincs rajta az a baj"-poszt :)
Apropó, társadalmi problémák: a posztoló hogyan oldaná meg azt a társadalmi problémát, hogy pl. a 99-es, 24-es, 28-as, 151-es, és a többi mesejáratokon a csövesek ne fossanak maguk alá, a putris cigók ne fenyegessék, üssék, fosszák ki az utastársakat, hanem kulturáltan utazzanak (és megvegyék a jegyüket)? Valamint azt a társadalmi problémát, hogy a fent említett embertípusok ne tegyék meg a fenti dolgokat a BKV-n kívül sem? Mindezt karhatalom nélkül természetesen, mert az csúnya dolog, és nem megoldás a poszt szerint :)

"megszokták a szocializmusban, hogy a szolgáltatások "ingyé vannak", és különben is adót fizetni sem menő."

Hadd világosítsalak fel ifjú barátom, EZEK az emberek NEM a szocializmusban szokták meg, hogy a seggük alá tolják a házat is a semmiért, hanem az elmúlt 22 év elbaltázott segélyezési-, szociális-, adó-, kisebbségi-, és még ki tudja milyen politikája miatt. A szocializmusban nem kapott a putris banda 5 évenként új lakást cociális alapon, mert a régit teljesen lelakták, nem kaptak pénzt arra, hogy lusták tanulni, dolgozni és két szotyiköpködés közt lebabáznak 6 puruttyát, sőt, egyáltalán nem szotyiztak naphosszat a padon, mert egyből bevitték őket KMK miatt, vagy szemetelésért, ha a kalauzra/ellenőrre csak rondán néztek, bevitték kapásból a kapitányságra, és úgy elverték, mint a répát. Szar volt a szocializmus sok szempontból, de rendet tudtak tartani, és bár voltak gettók akkor is, de nem fél Budapest, meg Tiszántúl, mint most :)
Ti urak, ti urak!... ti velsz ebek! Ne éljen Eduár 2012.05.25 16:21:07
@Ti urak, ti urak!... ti velsz ebek! Ne éljen Eduár: Kiegészítés: gecire utálom én is a Kádár rendszert, még mielőtt megvádol valaki, hogy őskommer vagyok :) Kaptam eleget a kádárkolbásszal a pofámra, de ami az utóbbi 20 évben folyik az országban, az maga az anarchia. Szétlopnak-rabolnak mindent, nem tisztelnek se embert, se istent. Amit esetleg nem tudnak ellopni, arról meg törvényt hoznak, hogy mégis el tudják vinni.
A KDNP kiakadt, az Alpha Szövetség tüntetett, de mi ellen is? Mert ha az abortusz ellen, a felvilágosítás hiányossága ellen, az erősebb törvényi szabályozásért, vagy az illegális abortuszok elvégző orvosok kirúgásáért, akkor nem lenne gond. De ők a célpontnak az…..
Ti urak, ti urak!... ti velsz ebek! Ne éljen Eduár 2012.05.24 18:03:07
@funfun: Elszámoltad, a nulla megduplázva is nulla marad ;)
Ti urak, ti urak!... ti velsz ebek! Ne éljen Eduár 2012.05.24 18:04:03
@Ti urak, ti urak!... ti velsz ebek! Ne éljen Eduár: Esetleg 00, de az meg a klotyó :D
Puzsér: Ideje, hogy végre azt megillető terjedelemben és szakértelemmel értekezzünk civilizációnk egyik legsúlyosabb problémájáról, a férfienergián élősködő társadalmi mételyről: a szűzkurváról. A szűzkurva nem pénzt akar, mint egy tisztességes prosti. Nem is faszt,…..
Ti urak, ti urak!... ti velsz ebek! Ne éljen Eduár 2012.05.24 14:24:59
A jelenség létezik. Fontos kiegészítő, hogy nagyon jól manipulálnak, jó bábjátékosok, azt sem szabad elhinni nekik, amit kérdeznek (a legtöbbjük fiatalkora óta hazudik, seperc alatt össze tudnak dobni egy konzisztens, hihető, logikailag szinte kikezdhetetlen hazugságrendszert). A kapcsolat lezárása után szinte mindig azt játsszák el a külvilágnak, hogy TE vagy az energiavámpír. Normális (veszekedés nélkül/minimális veszekedéssel járó) kapcsolatlezárás esélytelen, miután szakítottak (vagy rájöttek, hogy már vége van), egy céljuk van: még jobban kiidegelni téged, beletaposni téged a földbe, a földön fekvő testedbe még egy utolsót belerúgni, amíg még összefuttok/együtt laktok/átjön a cuccaiért/stb.. Ezenkívül (minden sértés nélkül mondom, sőt, ez inkább sajnálatos) kiugróan magas a frigid és/vagy gyerekkorukban molesztáltak aránya közöttük, tisztában vannak a problémájukkal, viszont az orvosi, pszichológusi, vagy akármilyen segítséget mereven elutasítják.

Pozitívum: a pasik 70%-a már egy ilyen nővel való kapcsolat után a nézéséről, nem verbális kommunikációjáról, vagy akár iwiw/FB-képek alapján is ki tudja szűrni a hasonló csajokat (kb. 10% kapcsolat nélkül is tudja, a maradék 20% meg menthetetlen :D). Én ezeknek a jeleknek összességét "üldözött mongúz"-nézésnek neveztem el, és ha meglátom, igyekszem minél messzebbre pozicionálni magam a nézés tulajdonoságtól :) Az is gyanús lehet, ha egy fiatal csajnak, aki még sose házasodott van legalább 5-10 jeggyűrűje (általában nagyon intenzív érzelmeket tudnak kiváltani nagyon rövid idő alatt a férfiakból -először pozitívat, aztán negatívat-, így a "2 hónap ismerkedés után eljegyezlek" egyáltalán nem ritka, viszont hál'istennek házasságig szinte sosem tart ki a dolog).

A férfi szűzkurvákról nincs sok információm mivel heteroszexuális vagyok, ez az embertípus pedig tipikusan párkapcsolaton keresztül támad :)
Pénzkérdés Füstadó a Széllben 2012.05.17 10:22:00
A mindenkori kormányok adókivetési kényszereiktől vezérelve  szeretnek olyan tételekre lőni, amelyek valójában nincsenek is. A legújabb ötlet az ingatlanok árnövekedésének megadóztatása. Vajon elolvastak előtte bármit is a jelenkori ingatlanpiaci trendekről? Pedig a…..
Nagymamám mindig a virágcserepekbe szórta a kávézaccot, mondván, az jó! Sokáig azt gondoltam, ez csak a rá jellemző „nem dobunk ki semmit”- filozófia része, de ma már tudom, hogy igaza volt. A jó kertész, bizony, kávét iszik, mert a zacc a növényei kedves barátja.A…..
Mikor van vége a demokráciának? – az elmúlt két év (meg persze két évtized…) egyik slágertémája kétségtelenül ezen kérdés körül forgott. A vitában folyamatosan azt képviseltem, hogy érdemes elválasztani egymástól azt, ami nem tetszik, nem szép, nem jó, attól,…..
Ti urak, ti urak!... ti velsz ebek! Ne éljen Eduár 2012.05.15 14:49:32
"Nálunk a lakótelepen van egy szobor, két kocka, meg egy lik. Az a neve... az a neve... A megtalált gyermek vagy mi a rosseb."   - mondja a rendőr a 6:3 legviccesebb jelenetében. Nos nem véletlenül jutott eszembe, mikor megláttam a fenti képet és megtudtam, mit is ábrázol. Amíg…..
Itthon vagyok. S ha néha lábamhoz térdepel egy-egy haver, nevét is, címét is tudom, tudom, hogy merre mennek, kik mennek az uton, de leszarom, hogy mit jelenthet egy nyári alkonyon a házfalakról csorgó, hazai fájdalom. Ki gépen száll fölébe, annak térkép e táj, de…..
  A férfi, aki minden fodrászatok atyja volt, tegnap végleg kivonult a pályáról. Sassoon 1929 januárjában (17 és 19 szerepel eltérően az életrajzokban) született Londonban, apja görög volt, édesanyja családj pedig Ukrajnából vándorolt az országba. Gyakorlatilag…..
Ti urak, ti urak!... ti velsz ebek! Ne éljen Eduár 2012.05.10 17:17:04
Ez talán a legveszélyesebb típusú babona, hiszen van mögötte egy hangyányi tudomány, azonban az alkalmazása valahogy mindig félrecsúszik. Miről is van szó? Biztos hallottuk már, hogy ha testzsírból szeretnénk leadni, akkor erre a legalkalmasabb módszer a zsírégető zónában…..
Ki kell vezetni a különadókat, de a helyük egy kibaszott nagy lyuk lesz a költségvetésben (idén 150 milliárd, 2013 400 milliárd), így ahelyett, hogy csökkentenék a kiadásokat, új adókon ötletelnek Matolcsyék. Csodálkozom,hogy a jövedékiadó-emelés még nem került szóba, ezt a…..
Hajcsatok Káprázatos kézis gól 2012.04.19 11:57:00
Ilyet csak a franciák világbajnoka tud?A spanyol kézilabda bajnokság legutóbbi fordulójában az Atletico Madrid 42-27-re kiütötte a Guadalajarát, így Luc Abalonak volt lehetősége ilyen, nem mindennapi gólokat dobálni...
Ti urak, ti urak!... ti velsz ebek! Ne éljen Eduár 2012.04.19 15:19:22
@osgood: Nekem is egyből Gál jutott eszembe :)
Remélem látjuk még a válogatottban Gyulát :)
Ti urak, ti urak!... ti velsz ebek! Ne éljen Eduár 2012.04.19 16:51:11
@osgood: Hát nem tudom, igaz, hogy 35 éves (ha jól emlékszem), de személyes megítélésem szerint hozza-hozta az elmúlt kb. egy évben az általad említett két beállós (vagy akár Szöllősi) formáját. Meg aztán Perez Csárli óta tudjuk, hogy néha jól jön az öreg a háznál :) Abban igazat adok, hogy ennyi idős korban már évről-évre hanyatlik a forma, de szerintem még most éppen van benne annyi, hogy hozzá tudjon tenni a válogatott játékához. Persze az én véleményem mindegy, Mocsai Lajos majd eldönti, hogy elég jó-e az olimpiai keretbe, vagy nem :)
Napokkal azután, hogy betegsége megakadályozta fiával közösen szerzett első klasszikus-zenei munkájának, a The Titanic Requiemnek a bemutatóján való részvételt, Robin Gibb kómába zuhant. - írja a brit Sunra hivatkozva a Spinner. A Bee Gees 62 éves tagja máj- és vastagbélrákkal…..