Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csakdia

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Puzsér: Ideje, hogy végre azt megillető terjedelemben és szakértelemmel értekezzünk civilizációnk egyik legsúlyosabb problémájáról, a férfienergián élősködő társadalmi mételyről: a szűzkurváról. A szűzkurva nem pénzt akar, mint egy tisztességes prosti. Nem is faszt,…..
csakdia 2012.04.15 15:14:53
erre annyi mindent tudnék írni, hogy nehéz lesz összefoglalni. az írást részben magamra vettem, mert (mint a legtöbb nő) én is megkaptam már a szűzkurva jelzőt.
1, árnyaljuk már annyiban a képet, hogy vannak srácok (és nem csak kamasz lúzerek), akiknek elég ha úgy köszönsz, hogy puszit adsz az arcára és már vinnének is haza. ha még azt a provokatív kérdést is fel merem tenni, hogy "hogy vagy?" akkor már rántják is elő a gumit. én ilyenekre szuperérzékeny vagyok, ha érzem, hogy valaki meg akar dönteni és tudom, hogy esélye sincs rá, akkor minden mondatomban elkezdek (az akár nem is létező) pasimra hivatkozni, de ezt is figyelmen kívül tudják hagyni a teremtés koronái. az sem szokott gyanút kelteni emberünk fejében, hogy mindig úgy alakítom a helyzetet, hogy ne legyünk kettesben.
2, azt valahogy fel kellene dolgozni egoilag, hogy a legtöbb szűzkurvának minősített lány bizony él nemi életet (csak nem minden szerencsétlennel, aki annyira nem tud semmit a nőkről, hogy a világon mindent bátorításnak vesz) csak azzal/azokkal, akiket vonzónak tart.
3, ugye láttunk már olyat, hogy a szerencsétlenség olyan lányt szűzkurvázott le, aki mellett ott volt a kicsit sem szerencsétlen pasija? mindenkivel előfordul, hogy valaki nem viszonozza a vonzalmát (nekem is volt ilyen), szar ügy, de ettől még lehetne méltósággal kezelni a helyzetet, vádaskodás nélkül.
4, most komolyan, egy felnőtt férfi néhány találkozás után nem tudja leszűrni egy lányról, hogy nyitott-e a szexre vele vagy sem? ez már eleve furcsa, de ha ellentmondásosnak tűnik a lány, akkor néhány találkozás után már egyenesen rá lehet kérdezni a dologra, hogy csak barátkozni akar vagy szexről is lehet szó. aki magától nem tudja lefektetni a lányt és tisztázni sem meri a helyzetet, csak futja a köröket hónapokon át azon mit sajnáljak?