Regisztráció Blogot indítok
Adatok
● ινєтт

30 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mikor megtalállak, akkor megvagyok Veled képzeltem el a tegnapot Mer' egy mosolyod elszívja bánatom Legyél az elveszett állatom..
Tudod, hogy egy őrült p*csa vagyok Azt csinálok amit akarok, és amikor csak akarom Csak túl akarom a határokat lépni De te, csak sz*rsz rá Menj csak avval, akivel akarsz Mert az életed csak egy kib*szott rock ’n roll ..
Vadiúj verdámba pattanván, Mosolyodat keresem a bárpultnál, Mindenki próbálja felszedni őt, de nem jutnak sokra ám. Lépj egy szinttel feljebb, ülj ide mellém, Csinibaba had legyen szerencsém! Mondd, mit iszol, azt hiszem itt az idő, jöhet egy kis játék!   ..
Ezeket a napokat legszívesebben elfelejteném, Összecsomagolnék és messze elmennék. Hisz megrágtál és kiköptél, Mintha csak méreg lettem volna a szádban. Kihasználtál és tönkretettél, De az akkor volt, ez pedig most van. Nézz hát rám!    ..
Azt hiszed, hogy számomra te voltál a legjobb, Hogy te nevettél a végén? Lefogadom azt gondolod, hogy most aztán nagyon rossz lesz nekem. Azt hiszed, hogy sikerült padlóra küldened, Hogy még vissza fogok térni hozzád? Édes, akkor Te rohadt nagy tévedésben élsz! ..
Rád nézek, Igen, Úgy jelensz meg előttem, mint egy álom. ..
A barátság gyakran végződik szerelemmel, de a szerelem barátsággal soha... ..
Nem vagyok tökéletes ember, sok dolog van, amit bár ne tettem volna meg. ..
Nem akarom lehunyni a szemem, Nem akarok elaludni, Mert nem akarok semmiről se lemaradni! ..
Volt egy fiú és egy lány. Átlagos story-nak indult az egész. A lány elment a barátnőjével és a haverjaival bulizni. Jól érezte magát és boldog volt. Egyszer aztán odalépett mellé egy srác. Nagyon tetszett a lánynak a fiú és a fiúnak sem volt közömbös a lány. Együtt…..
Lány: Van barátnőd? Fiú: Van. Lány: Igazi? :O Fiú: Neem! Felfújhatós :$  ..
Orgona ága, barackfa virága.Öltözzetek új ruhába,anyák napja hajnalára,illatosan!Zúgja az erdő, susogja a szellő.Üzenik az ágak, lombok:légy te mindig nagyon boldog,Édesanyám! ♥ ..
Az exem frissítette az állapotát, amiben azt írta hogy "egy szikla szélén állok".. ezért hát megböktem!..
Felkelsz, és az arcodra egy mosolyt festesz, hisz ez is kell a mindennapos jelmezedhez...
"Izmos kockahas, üres fej, te is csak kirakatbábu vagy. Túl szép, hogy igaz légy! "  ..
Csukd be a szemed, kívánj valamit, és fújd el a gyertyát .....
Néha hajlamosak vagyunk kétségbeesni mikor a személy, akivel törődünk, elhagy.. de az az igazság hogy ez nem a mi veszteségünk, hanem az övé, mert ő veszti el azt az embert aki soha nem mondott volna le róla....
Az élet olyan mint egy doboz bonbon, sosem tudhatod, mit veszel ki belőle ..
Csak sóhajtok és hagylak menni. Menj már, indulj! Hagyj egyedül te is, sétálj ki az életemből és zárd rám az ajtót. Zárd rám, hogy senkit ne tudjak beengedni. Nem érdemled meg a  könnyeim, most mégis patakokban folyik érted – s én nem is próbálom irányítani, csak…..
» Facebook Idézetek 2012 « 2012.04.15 17:01:00
A távolság sosem választ el két szivet hogyha igazán szeretik egymást...
Egy másodperc alatt csókolhatsz, egy perc alatt szakíthatsz, de sohasem felejthetsz!..
Két kéz adatott nekünk hogy szorítsunk. Két láb hogy járjunk. Két szem hogy lássunk és két fül hogy halljunk. De miért csak egy szív? Azért, mert a másikat egy másik embernek adták - nekünk csak meg kell találnunk ezt a másik embert :)..
A szerelem olyan, mint a víz. Beleeshetsz, akár bele is fulladhatsz.. mégsem tudsz élni nélküle!..
Nekem van 1 tollam, neked 1 telefonszámod...gondolj a lehetőségekre :dd..