Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MeggyesBukta

2 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt hetekben egyre gyakoribbá váltak a Fidesszel szembeni támadások és erőszakos cselekmények - jelentette ki közleményében Cser-Palkovics András.A Szövetség Központi Hivatalánál elhelyezett gyakorlógránát, az V. kerületi pártirodát ért fenyegetés és a békéscsabai…..
Mindjárt első Jenő, a fejlehajti. Megnézhetném, kispofám, mikor hajtod le mélyen a fejed, amikor hibáidat reája olvassák? Klaszter, tudod, "fürt, nyaláb". Szakítottál is belőle. Milliókat. Gyümölcsöző volt számodra. Mint vezető faszagyerek. Vagy mondjuk…..
MeggyesBukta 2007.12.03 22:14:07
MeggyesBukta 2008.03.05 20:14:36
Egomkomcsi!

Te annyira de annyira jófejvagy, sőt tutira, szal ha találkozol valakivel a városházáról, aki pl. monnnyuk jóhajú sajtóreferens vagymi... akkor szóóóójjá má neki, hogy a 250 milliós
www.esztergom.hu-n van egy fórum...

na ott soha és senki nem kapott még semmiféle választ vagy legalább valami olyan reagálást, hogy jóvannadenemérdekelmitírtok ide.

Ugye segítesz és beszélsz a sajtóóóóóssal!?

Köszönöm nagyon!

A te kedvenc MeggyesBuktád
Csá, Pöcsök!Először is, Aaattilának mondja meg végre valaki, hogy elmúltak azok az idők a szocpártban, amikor a hülyék régi nagy elvtársak szó szerint bemagolt szövegeivel felmászhattak egészen a Központi Bizottságba is. Főleg hogy Killer-Schertés és Lopási nem is nagy…..
Mindenkit átvertek. Alaposan. De ez itt így van rendjén, ezért nem lehet hallani ilyesmit, hogy „bocsánatot kérünk, kedves lakosság”.   Közeledik a végjáték, ami legalább annyira csúfos, mint az egész történet. Az első polgármesteri fórum óta – ami…..
MeggyesBukta 2008.01.15 12:07:35
óóó, minő csoda! Hazudott egy önkormányzat?

A itt, felén Esztergomban sem működik másképp a dolog,

egy kis adalék az itteni dolgokról:

meggyesbukta.blogspot.com/2007/11/megvan-anyu-megtalltam.html

Itt alig másfél hónap alatt egy 1.6 milliárd forintos tétel - amelynek a létezését is tagadták - úgy előkerült, hogy az önkormányzat következő közleményében már majd 3 éve el is költötték...

Egomikomcsi Píszí písz 2007.12.07 13:54:51
Most akkor ki kérdez? Meg kérdésbe bújtatni bármit, az olyan félős dolog? Te félősnek állítod be magad? Te tudod a választ? Gulyára meg Takácsra hivatkozol? Vagy állítasz róluk valamit? Vagy hivalkodol?Béna. Nem fogunk találgatni, Gyíkarc. Nem.Amúgy meg stílünk nem fenn. Nem…..
Ki kellene találni valami új szót, szakkifejezést azokra a produkciókra (immáron csak termékekre), amelyek korábban sajtónak voltak mondhatók, mára azonban nem. Az autókereskedő csak akkor hajlandó hirdetni a megyei napilapban és annak internetes portálján, ha az ő általa…..
Subba Subba szív iWiW: Szexistenem 2007.11.30 13:17:00
Kirívóan érdekes válogatás, csak most, csak nektek, csak a Subba oldalán. Itt barátságosan megfér egymás mellett Boncmester, és Tiqulo. Olyan változatos a társaság, mint egy általános iskolai farsangi bál. - Szexistenem - Gran Canaria trónján - Nézéseim - A párom -…..
Meglepő információ: Csömör megjelent a testületi ülésen, és a képviselők előtt megpróbált esküt tenni. Gurultunk a röhögéstől, sajnáltuk, hogy ezt nem tudtuk, mikor a Hetihüjét válogattuk Tweekkel.Sajnos eléggé hihetően hangzik. De nekünk, gyépéseknek ez biztatás.…..
Ééés a heti nyertesűűűnk: a Majom, aki elköltött volna 1,6 milliárdot fél év alatt.Hátbravó. Te nem vagy egészen Tajgetosz-kompatibilis, és soha, de soha nem láttál még építkezést.Menj be, kérdezd meg. Avagy: menj fel, nézd meg (a Kanonok sort, te éhes proletár). Aztán…..
A Heti Válasz legfrissebb számában van egy interjú Finta Józseffel, Magyarország egyik sztárépítészével (sajnos nincs fenn a neten a szöveg). Finta ugye a '60-as évek óta az egyik legfoglalkoztatottabb fővárosi építész, a budapesti látképet nem kis részben az általa tervezett…..
"Hamilton Beach of Racine, Wis., patented its first take-home vibrator in 1902, making the vibrator the fifth electrical appliance to be introduced into the home, after the sewing machine and long before the electric iron."..
MeggyesBukta 2007.11.24 20:51:19
Na, Bérencz Jenő, Aaattilla, ti aztán nem vesztegettétek a drága időt magyarázkodásra. Durrbele hazudtatok hatmilliárdról, egyhatról, amit ez a Meggyes titokban a fürdőre költött. Mint Lopáselza hazudozott boldogult fénykorában. Tudjátok, mielőtt kiszavazták volna a…..
Elérkezett a pillanat, amikor sok kontár webszerkesztő Mekk-Elek után megjelent egy botcsinálta grafikus is a kínálatban. Egy kedves olvasónk örvendeztetett meg minket az alábbi,a pro-amatőrizmus és a brutál-profizmus elképesztő kontrasztjaival teleszőtt technológia koppintási…..
MeggyesBukta 2007.11.19 14:55:11
Csak azt tenném gyorsan idebe, hogy a 2006-os önkormányzati választáson mondjuk a Miavecz Jenő az 1791 fős választókerületének aktuálisan 977 szavazójától (ennyien mentek el) 223 szavazatot kapott, a Németh Józsi, aki bekerült ugye a testületbe meg 467-et. Tehát a…..
MeggyesBukta 2007.11.16 20:17:07
Tommyboy ráébredhetne végre arra, hogy a szavazatok nem őfeneségeshencegségének szóltak, hanem a nagybetűs FIDESZnek...

de ha matematikázni akarsz akkor

69 < 223

szimplán tökegyszerűen.

a másik szájt alatt, gondolom a
www.meggyesbukta.tk oldalt érted, de ezt így még gondondolati síkon sem mered leírni, nem hogy a valóságban... pedig a bukta megkelt, a sütőt pedig ti magatok melegítitek... és hamarosan jöhet a kóstoló!

amúgy gondolkodtatok már egy "Hova lett az 1.6milliárd" vagy "Hová vizeljünk Párisban járva" című bejegyzésen?
Bár már be lehet lépni, úgy tűnik, az interfész ezúttal nem változott. Vagy csak én nem látom, hogy miben. A fejleményekről egyelőre az üzenőfalon sem jelent meg hír. Mindenesetre néhány klikkelés után ezt a hibaüzenetet dobta az oldal. [update1 15:10] A Webisztánon…..
MeggyesBukta 2007.11.16 00:34:18
Reggel, Kossuth, avagy emeregy, női kvóta, a fórumdíva mint nő (hehe) és mint pártelnök (hehehe) és mint parlamenti képviselőnő (jajjaj) az új őrületről, a nőikvótáról beszél."Esztergomi vetület!" jutott eszembe, félre is nyelette velem a rémület a fogkrémet.…..
Az Index írása szerint az elmúlt hónapokban sajátos jelenségek kísérik a magyar törvényalkotási folyamatokat. Senki által nem támogatott törvények mennek át hajszál híján minden kapun, a kormány, a kormánypártok és az ellenzék - nehezen követhető logikával - parlamenti…..
Nem lehet bírni. Ezt már.Konkrétan: Bérencz Jenő (Népszabadságul: Bérentz) seggét verték a Hídlapban. Annyira jó. Pofáját kellett volna, persze, nagyon, mert sok fért volna rá. Azt a nagy, klaszteros pofáját, nagyképernyős tévével, "Betűzné, Főnök?" Titkárnővel…..
Sokadik alkalommal találkozok olyan, gyerekeknek, sőt, újszülötteknek fejlesztett termékkel, amely először gazdaságos/környezetbarát/újrahasznosítható/modern szeretne lenni és csak másod-, vagy harmadsorban szolgálja a gyerekek kényelmét és fejlődését. Ezért ezt most…..
Tegnap már érintettem a Csömör-lóvét, Bérencz Jenő, Fingfej és Aaattila (nameg Gyónás, Kanálkati) kapcsán. Érintettsége okán megadjuk a lehetőséget Söndörnak, hogy elszámoljon az esztergomiak pénzével.Csömörsöndör két éve nem dolgozik, ezért kért 24 millió…..
A felmentett jegyző által indított munkaügyi per első fokú ítéletére 2006. december 13-án került volna sor. December elsején a testület a polgármester szóbeli előterjesztésére újra felmentette, arra hivatkozva, hogy nem tett esküt a testület előtt, Csomor Sándor viszont…..
Budapest már tizenvalahány éve azon dolgozik, hogy teljesen lakhatatlan hellyé váljon, és néha úgy tűnik, ez az ország egyetlen jól haladó projektje a rendszerváltás óta. Főleg azért, mert ezen az ügyön együtt dolgozik politikus és egyszerű állampolgár. Kezdődött…..
Hát ettől. De ettől biztosan. Persze lehet, hogy csak egyetlen kapcsoló van áram alatt, akkor meg érdemes a közös lépcsőházban felszerelni. Mindegy, mindig jó érzés látni, ha a romantikus, szentimentális pillanatokba némi könyörtelenség vegyül... Designer: Rabea…..
Bigyóblog Touch-sensitive asztal 2007.11.06 16:05:00
Két év fejlesztés után már kapható az érintésérzékeny asztalka, mellyel bárki szabadjára engedheti fantáziáját és különböző figurákat rajzolhat italozás közben. Itt egy videó a prototípusról. Via BornRich..