Regisztráció Blogot indítok
Adatok
h4tred

0 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Shirin küldött is egy videót, ahol megnyerte az utolsó Streets Racer pályát! Azonban elég fura, mert szemmel láthatóan jobban tapad a kocsija, az ellenfelek más autókkal versenyeznek! Valamint több dologban is különbözöt még az ő játéka (pl intró sem volt). Köszönöm…..
No ezt is megéltük. Kicsit hektikusan alakultak az utóbbi napok. A más általi feltöltés ténye nem volt épp váratlan. Már kezdetektől volt rá egy B-terv, igaz azt hittem, ha az első 2 nap nem kerül ki, akkor talán nem is fog. De miért pont ez nem menne az internetre, mikor minden…..
Szeretnék témailag továbblépni, Radaconte pár hete küldött nekem egy Big Rigs modifikációt, ahol ha Stella politikus lenne, szerintem így nézne ki a kampánybusza Streets Racer 2 videó jövő hét elejére várhatóUI: Mozikritikám egy király filmről..
Elérkezett a blogom új nagy állomása.Nagy megtiszteltetés, hogy a PC Guru megkeresett azzal, hogy mit szólnék ahhoz, ha készítenék egy videót a havi DVD mellékletükre!Ez még a nyár végén volt, és 2 hónapnyi csúszás után (kifutottam az időből illetve technikai okok miatt)…..
h4tred 2007.11.26 17:04:24
!!!!!!!!!!!!!!!JÓ HÍR!!!!!!!!!!!!!!!

Feltöltöttem kedves freddyD PC Gurunak szánt videóját...

LINKEK (kétfelé van osztva):
www.youtube.com/watch?v=iTXVgp9kp_k
www.youtube.com/watch?v=c5qhGxX2h9A

-----------------------------------

@freddyD

Remélem nem veszed rossz néven a feltöltésem... sok ember kérte, hogy tegyem meg... (ha megnézed, láthatod, még azt is kiírtam, hogy ez nem eredeti freddyD-s feltöltés)

@kedves mindenki :)

Ha van rá igényetek, akkor feltöltöm a freddyD-ről készült interview-t. (ha igen, akkor jelezzétek)

-----------------------------------

Ha megnézted a videót akkor--->U.I.: Mielőtt nekem estek: igen...igen, tudom, hogy elcsúszott az egyik írásom a videó elején ...sajnos csak feltöltés után vettem észre.

Üdv. h4tred

Jah: Nincs mit... ;-)
Monnyon le. Monnyon le. Egy szörny vagyok. Egy kapitalista disznó, fúúúújjj. Mi történt? Csütörtök óta kapok kedves kis kommenteket, e-maileket minden felől. Nem kutattam utána különösebben, de volt aki gyűjtött nekem párat, és elküldte e-mailen. Jöjjön egy kis válogatás…..
Rossz PC játékok sorozat SOS 2007.11.15 20:50:00
Kész az új videóm.Volt vele munka rendesen. Menteném el...Hmm...Itt valami nem stimmel.9 és fél perces az első videó, erre dupla olyan hosszú elmentve.A hang 9 és fél percnél befejeződik, de az ÖSSZES filmanyag dupla olyan lassan megy mint kéne. Oo Tehát kapok egy 18 perces videót,…..
Köszönöm mindenkinek a segítséget, akik írtak a Fraps problémámmal kapcsolatban. Hála a tippeknek, újra felveszi a hangot! Nem értem mi lehetett az oka, hogy egyszerre átállítódott, nem nyúltam hozzá, de ez már nem lényeges.Szóval most, hogy megy a hang, az eddigi felvett…..