Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sickyuck

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
GetCaptured Animált kémiaóra 2013.06.19 07:00:00
Ha annak idején az iskolapadban így kerül elém a periódusos tábla és az abban található elemeket ilyen módon mutatja be az gaz tanárunk, nos lehet mára kémiamániákus lennék... vagy nem, de az biztos. A periódusos rendszer a kémiai elemek táblázatos megjelenítésére szolgál és…..
Sickyuck 2013.06.19 22:26:09
@OkoskaTo:rp:
Valószínűleg a "hélium könnyebb a levegőnél/oxigénnél" dolgot akarták ezzel kifejezni.
Minden brutális gyilkosság után előkerül a halálbüntetés kérdése. Mintha ez visszahozná a halottakat, vagy megelőzné az újabb gyilkosságokat. Pedig egyiket se teszi. Nem gyógyítja be a sebeket, és nem rettent el. Vajon az a nő, aki előre eltervelte a 11 éves kisfiú…..
Sickyuck 2012.11.05 14:16:09
@zaxam:
Nem tudom mi van Kínában, úgyhogy megkérdezem: Te most azt akarod mondani, hogy az a primitívebb társadalom, ahol egy halott ember szerveit felhasználják, hogy akár 5 másik ember életét megmentsék?
Milyen kibaszott életidegen felfogás már ez? O_o
Sickyuck 2012.11.05 14:49:57
@zaxam: Nem tudtam, hogy mi van Kínában. Úgy értelmeztem, hogy racionálisnak és példaértékűnek tartod azt, hogy a halálra ítélt semmilyen körülmények között nem ajánlhatja fel a szerveit.
Sickyuck 2012.11.05 15:25:05
@zaxam: Akkor másképp: tehát ezt tartod a non-plus ultrának, és szerinted ennél tökéletesebb rendszer nem alkotható, és teljességgel támadhatatlan minden egyes pontja? Mert ha igen, akkor jól sejtettem, hogy egy, a jogokhoz mereven ragaszkodó, ember- és életidegen felfogású személy vagy.
Fővárosi Törvényszék pénteki végzésével felülbírálta és hatályon kívül helyezte a Budapest Rendőr-főkapitányának a Meleg Méltóság Menetét megtiltó határozatát, derült ki nemrég. Azaz aki akar, vonulhat.  Érdekes egybeesés, tudatos, de lehet, hogy csak a véletlen…..
Sickyuck 2012.04.14 08:30:06
@Jakab Andor:
Tehát ennek analógiájára, ha én undorító és beteges dolognak tartom, ha egy 60 éves, sörhasú, mikulásszakállas vénember véresre penetrálja egy 8 éves kislány ánuszát, akkor látens pedofil vagyok, amirite? facepalm.jpg
Sickyuck 2012.04.14 09:14:26
@jog-ász:
Félreértés ne essék, nekem általánosságban sincs semmi bajom a melegekkel, ellenben fájdalmasan nagy baromságnak tartom a "Ha tyűlölöd a melegket, akkor te izs az vaty!!!"-szerű fröcsögéseket. Ez a téma valamivel (nem sokkal, de valamivel) összetettebb annál, mint hogy ilyesmiket csak így ki lehessen jelenteni.
Minden ilyennek ajánlom a melegtémákkal kapcsolatos Kurucinfó kommenteket. Nekem onnan a gyűlölködőkről nem az jön le, hogy látens melegek lennének, szimplán annyi, hogy ragaszkodnak egy eszméhez, és nem úgy kezelnek egy meleget, mintha egyén lenne, hanem a gyűlölt csoportba tartozó 'valamiként'. Nincs ott semmiféle rejtett melegség, csak szimpla ostobaság.

^Azt mondjuk én is elismerem, hogy olyan túl sok értékes ember nem veszne oda, ha sortüzet zúdítanának egy melegfelvonulásra. Ugyanis ott többségében EMMÁVÁGYOK-féle, exhibicionista, marginális intellektuális működéssel bíró végbéllények vonulgatnak. Legalábbis értelmes meleg ismerős még nem számolt be arról, hogy ilyesmin részt vett volna.
Sickyuck 2012.04.14 10:35:10
@GreatMoe:
Igen, tudom milyen az, hozzá kellett volna tennem, hogy magyar viszonyok között jellemző a dolog. És hogy a magyar viszonyok között sem fordulhatna elő olyasmi, ha nem lennének 'ellentüntetők', hogy a hatóságok az aktív gyűlölködőkkel egy kordon mögé zárnak kisgyerekkel járkáló családokat és mozgássérült embereket, és ki sem engedik őket, csak azért, mert rosszkor voltak rossz helyen.

Ettől függetlenül én mondjuk sem hetero-, sem homo' büszkeségfelvonulásra nem vinnék kisgyereket, mivel finoman szólva is nem tartom a szabadidős tevékenységek non-plus ultrájának. Lehet belőle anélkül is egészséges szinten toleráns embert nevelni.

Mellesleg: azok is hetero szülők, akik úgy nevelik a gyereküket, hogy ő dönthesse el, hogy melyik nemhez tartozik, ami szvsz nem egy normális dolog.

Azt pedig egy szóval sem mondtam, hogy sortüzet zúdítanék rájuk, csak ilyen módon fejeztem ki, hogy olyan túl sok értékes ember nem vesz részt a szinte csak provokációra épülő magyar rendezvényen.