Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vilmos.nagy

1 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy tippeltem, Villám úr egy talkshow-ba tér vissza a tévébe, amit a Last Week Tonight with Jon Oliver és a veterán Daily Show mintjára készít a Comedy Central. A Heti dörgés Villám Gézával című műsor a magyar Comedy Central első evening show-ja, és azért fontos hangsúlyozni, hogy a magyar…..
vilmos.nagy 2019.02.04 19:10:06
Néhány nappal ezelőtt beszámoltunk róla, hogy a Netflix The Crown című sorozatán, a címszereplő II. Erzsébetet alakító Clarie Foy jóval kisebb fizetést kapott, mint a férfi főszerepet játszó Matt Smith...
vilmos.nagy 2018.03.19 15:05:28
@Is: +1, ez egy kicsit túl lett tolva.
Ónodi Eszter a 2016-os gálán 2018-ban ötödik alkalommal adják át a 2014-ben alapított Televíziós Újságírók Díját. Idén március 28-án, ismét a Pesti Vigadóban jelentik be egy gálán, hogy a szakmédia szavazatai alapján melyek a tavalyi év legjobb hazai televíziós teljesítményei...
vilmos.nagy 2018.02.27 14:58:11
Jodie Whittaker, a Broadchurch című sorozat főszereplője lesz az új doki a nálunk a Ki vagy, doki? címen futó Doctor Who című, legendás sorozatban. A Doctor Who történetének 50+ évében (oké, 2005-ben kis kihagyás után futottak neki megint, de az eredeti '63-ban indult) ő lesz a tizenharmadik Doki.…..
vilmos.nagy 2017.07.16 23:27:43
@Girhes Joe: Esetleg női Darth Vader?

Captain Plasma megvan?
Tegnap beköltözött az első hat delikvens a luxuskalitkába unatkozni és kibaszósdit játszani egymással, az epizód végén meg jött egy új csaj is, blőrözve, hogy ma izgalommal teli várakozással nézzük az új részt, amit Szörfösbarbi vezet fel, egy neki rettentő előnytelenül álló, feltűzött hajkoronában,…..
Eddig sem voltak különösebb illúzióim a kormánypárti sajtó tevékenységét illetően, látva az origo szisztematikus leépítését (ahol mára konkrétan ott tartanak, hogy a kényes témáknál kívülről küldött, előre megírt cikkeket tesznek be a szerkrendszerbe), a Tények és a Nemzeti Hírtévé agyhalálát és a…..
vilmos.nagy 2017.04.10 10:40:48
Ha már szemlézés, akkor érdemes megnézni az MTVA riportját itt: www.hirado.hu/2017/04/09/a-felsooktatas-modositasarol-szolo-torveny-ellen-tuntetnek-a-varkert-bazarnal

Első videó, olyan ~0:45 körül mely, hogy a szervezők rigmusokat tanítanak a külföldieknek (akiket persze Soros hozatott, pénzen). A magyar néni tanítja a külföldi srácnak, hogy „Ne írd alá János”. Majd egy kör után, kinéz a kamera mellé (technikus? riporter?), s megkérdezi: „Jó vó't?”.
Egy ideje játszadozom a Kotlin programozási nyelvvel (aminek az 1.0-s kiadása lassan ünnepli az egyéves kort), s az utóbbi időben elkezdtem gondolkozni azon, vajon hogyan valósították meg az internal modifiert a JVM-en. Olyan szempontból érdekelt a kérdés, hogy a Java nyelvben jelenleg nem szerepel…..
Őszintén szólva soha nem értettem, mi a nagy pláne ebben a sorozatban, a kultstátuszt meg pláne nem tudtam magamnak megmagyarázni, de biztos velem van a baj, mert a Doctor Who meglehetősen népszerű az egész világon. Utoljára én akkor tudtam végignézni egy epizódot belőle, amikor…..
vilmos.nagy 2015.10.27 20:48:26
vilmos.nagy 2015.10.27 20:49:03
@vilmos.nagy: hm, readonly voltam, sry. írta már más is.
Mit hittek? Hogy ez vicces? Frappáns? De most komolyan, hány ember kezén megy át egy címlap, mire kimehet az utcára? Senkinek nem jutott eszébe, hogy EZ NEM JÓ VICC? ..
vilmos.nagy 2015.10.16 15:59:22
Már az AXN tévécsatorna is a december 18-i Az ébredő Erő-premierre gyúr: októberben levetíti mind a hat Star Wars-mozifilmet! Tehát a Csillagok háborúját, A Birodalom visszavágot, A Jedi visszatért, a Baljós árnyakat, A klónok támadását és A Sith-ek bosszúját…..
Többszöri unszolásra sem válaszolt a Hír Tv kérdésére Deutsch Tamás, amikor a csatorna munkatársai egy sajtótájékoztatón azt próbálták megtudni, hogy mennyibe került az internetről szóló nemzeti konzultáció honlapjának, az internetkon.hu oldalnak készítése. Mint azt…..
vilmos.nagy 2015.02.19 22:50:11
@Sanda gyanu: Jah, mint ahogy egy tálca sörért összedobták a BME-s szoctámos weboldalt is...
Jah, várj, nem, az sem működik rendesen, mert nincs olyan hülye a Schönherzben, aki ilyeneket "tálca sörért" bevállal.

Halkan jegyzem meg, a villanykaros hallgatók a Sch-ban a Google 1,5 misi/3 hónap fizetésére verik (s nem kevés közülük el is jut a GSoC mentorprogramba ilyen fizetésért), nem a te fél tálca sörödre.

Továbbra is kíváncsi vagyok a __szakértőkre__, akik szerint ez annyiból megcsinálható rendesen.
Zolitól kaptuk a Lee Lee's Quest első és második részének linkjeit (a kép a második részből van), amit nagyon köszönünk neki. Kellemesen pihent humorú paltformájéktról van szó, egy kicsit szemétparaszt, de igencsak szórakoztató, szóval jó kikapcsolódást nyújthat a…..
vilmos.nagy 2015.01.09 03:57:20
Elérkezett az idő, hogy folytassuk a (csakazértis) retro kedvenceimet, továbbra is a teljesség igénye nélkül, és pusztán a szórakoztatás, és az esetleges kipróbálás felé ösztökélés érdekében! Hev fán pípöl! :) Fallout 2   Igen, ismét egy folytatás! Sokak szerint az…..
vilmos.nagy 2014.12.05 07:11:23
@Túrós: Mafia, de jó is volt... :-D

Azóta sincs volt ahhoz hangulatban felérő játék...
Manapság nem a legsikeresebb vállalkozás az időközi önkormányzati választások lebonyolítása. Hiszen a hírhedtté vált bajai voksolás után frissen érkezett a hír, hogy a fóti eredményeket is megsemmisítették. Az indok: kampánycsendsértés. Ez kísértetiesen hasonlít a bajai…..
A Magyar Elektronikus Könyvtárban elsősorban digitálisan már meglévő műveket teszünk közzé, azonban időről időre mi is digitalizálunk. Az olvasói kérések a legfontosabbak, egyre több felhasználó segíti ajánlataival, kéréseivel is munkánkat. Egyre több elektronikus…..
Kedves olvtársak, tegnap elfogyasztottuk azokat a bizonyos pizzákat. Nagy örömömre szolgált, hogy minden dobogós versenyző el tudott jönni, és nem kellett egyy pizzafutár-robogóval körbekarikáznom a várost, az Ad Astrától a Multimédiaplázáig. Az még nagyobb örömömre…..
vilmos.nagy 2012.11.20 20:09:42
@jnagy: Hát, a képről nekem úgy néz ki... Többiek, tudtok erről valamit? Ha az egy Paperwhite, érdemes megvenni? Ilyenkor is jár mellé az Amazono account, meg minden Amazonos velejáró? (A segítőkész garanciával? :-D)
vilmos.nagy 2012.11.20 21:21:32
@Dworkyll: Holnap elnézek arra. Miről lehet felismerni, megkülönböztetni a többitől?
vilmos.nagy 2012.11.20 21:23:33
@vilmos.nagy: bocsi, nem, nem nézek el, közben én is megtaláltam a facebookon... ( www.facebook.com/tescoaruhazak/posts/402903026448589 )