Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sir David, The nuclear guy

0 bejegyzést írt és 77 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jó ideje nem produkál semmit Istvánunk, ami említésre méltó lenne, ezért sajnos mi sem tudunk miről írni. Elképzelhető, hogy más nicken nyomul tovább, mert a jelenlegin semmi érdemleges nem történik, mintha nem is törné már magát... Piftike! Csinálj már valamit, a…..
Sir David, The nuclear guy 2015.04.27 06:42:54
@phaszfej: Nem. Ilyet a heteroszexuális, teljesítőképes férfiak produkálnak. Melegek/látens melegek, impotensek valóban nem.
Lemondani kényszerült a Motörhead a brazíliai fellépést a Monster Of Rock fesztiválon, São Paulóban, mivel Lemmyt erős gyomorpanaszok miatt és enyhe kiszáradással kórházba szállították, jelenleg csak annyit tudunk, hogy kezelés alatt áll a rock Isten. A koncertet Phil Campbell…..
Sir David, The nuclear guy 2015.04.26 18:56:48
IDDQD Heti retro: Archon 2013.08.15 18:51:52
Ahogy múlt héten ígértem, Archonal folytatjuk a Heti retrót, és ezúttal vendégszerző debütál. Karvaly fedőnevű törzskommentelőnktől esett be egy pazar cikk, igazi hetiretrós, ami Ádámtól-Évától kezdve mutatja be a játék születését. Miközben szerkesztettem, végig olyan…..
És részemről az utolsó. Az Adu ász a videó végén úgyis automatikusan nyertessé tett E vicces műbalhé kapcsán készítettem el a következő videót, amelynek már 6,5 évnyi videózás után nagyon ideje volt, mert rohadtul bosszantó ami zajlik. ..
A mai nappal elindítom blogomat (elektlonikus klónikámat), itt bővebben olvashatsz a mindennapi életemlől, hős tetteimlől, paláználkodásaimlól... A lényeg annyi, hogy lajong, különben dulván a padlóla dobatlak! ..
Sir David, The nuclear guy 2013.08.08 06:51:45
Filmet köszönöm Robinak! ..
Sir David, The nuclear guy 2013.07.30 16:24:18
Taki bácsi tavaly piacra dobott lakótelepi háromszobása után (itt bővebben) eladósorba került a Szomszédok egy kiemelkedően legjobb karakterének egykori rezidenciája is: Vágás Feri és Juli Jutka 38 négyzetméteres kéróját árulja a tulaj. A Blikk szerint a lakást 11,5 millióért…..
Fotó: Manóvezér: SkyCourt - indafotó Nem tudni mennyire lesz komoly a napokban bejelentett új magyar légi társaság, a Sólyom és hogy megváltoztatja-e ferihegyi Liszt Ferenc Repülőtér jövőjét. Főleg, hogy a jövőről is megoszlanak a vélemények. Egyesek szerint nem csak…..
Sir David, The nuclear guy 2013.07.10 15:41:51
Jó reggelt uraim, a sejk küldött. Azt üzeni, nem kell neki szaros letelepedési államkötvény, viszont elkezdtek versenyezni a haverjával, az nyer, aki gyorsabban tud elbaszni egymilliárd eurót. Tudnának nekünk segíteni? Alapítsunk magyar légitársaságot? Kitűnő ötlet, holnap…..
Sir David, The nuclear guy 2013.07.08 00:38:34
@M_R:

Szegény HA-LBH-t elkezdték bontani? Mikor, miért? Nem is hallottam róla. :-(
Sir David, The nuclear guy 2013.07.08 01:12:35
@M_R:

Ahogy tudom, 2008, v. 2009-ben szűntek meg a MALÉV hosszú távú járatai, szóval tuti nem 10 éve rohad ott, de ez nem is lényeges. Én erre kaptam fel a fejem: " igaz hajtóművek és fedélzeti műszerek nélkül,", mert nem tudok róla, hogy elkezdték volna bontani, főleg ugye a tulajdonviszonyok miatt sem. De akkor ezek szerint nem bontják.
Sir David, The nuclear guy 2013.07.08 07:38:14
@M_R:

Sajnos nem, ez egyértelmű. Nagyon kár azért a madárért. :-(
A Betyársereg nevű szélsőjobboldali szervezet saját honlapján elkezdte azoknak a nevét és profilképeit gyűjteni, akik visszajelölték, hogy elmennek a Budapest Pride valamelyik eseményére a Facebookon. Eddig több száz nevet és fényképet raktak fel a honlapjukra, de egy csomó…..
Aki vicces videóra vágyik, bele se kezdjen. Egyszerűen csak szeretném megismertetni a házi kenyérsütőket, hogy igenis klassz dolgok. Az így sült kenyér a boltinál egészségesebb, finomabb, mindig van otthon ha kell és a friss kenyér illata megunhatatlan.Fontoljátok meg, szerintem…..
..
Sir David, The nuclear guy 2013.06.18 19:20:56
A régóta beígért Google Adsense/Youtube sztorim ..
Nem foglalunk állást se pro, se kontra, de mivel a Facebook-on amúgy eléggé aktív Tvrtko mondanivalója némileg blogunk profiljába vág, ezért a Puzsérnak címzett levelét szó szerint közöljük. (Forrás: Vujity Tvrtko official.) Képkocka a közmédia horvát nyelvű nemzetiségi…..
Sir David, The nuclear guy 2013.06.09 23:12:25
@rockjano:

Az, hogy demagóg és bulvár, még hagyján. Az mr nagyobb baj, hogy hazudozik, de gátlástalanul.
Amerikai Pite - Találkozó: Káromkodás+egy félmeztelen nő Trónok Harca: Folyamatos meztelenkedés, folyamatos trágár beszéd és kemény akciójelenetek. Találjátok ki, melyik kapott magasabb besorolást... ..
A zeneipar ugye válságban van, ezt mindenki tudja. Kanye West is, aki most csatlakozott azokhoz, akik a lehető legnagyobb felhajtást csapják egy-egy új daluk, albumuk mellé. A rapper péntek este, New Yorkban, egy házfalra vetítette ki magát, illetve mutatta be ezzel együtt a New Slaves…..
Az utóbbi napokat Egerben töltöttük, ahol az egész kiruccanás végül kicsit felemásan sikerült. Először is köszönöm szépen az ajánlásokat múltkorról, igyekeztem kipróbálni az említett kajáldákat. A Retro Burger megtalálása elég kalandos volt, sehogy sem találtuk, pedig…..
Sir David, The nuclear guy 2013.05.14 21:11:31
@freddyD:

Kolléga úr, allergia ellen többeknek fényesen bevált a respirátor, ha nagyon nem kapsz levegőt, ugyan röhejesen néz ki, de segíthet (bár tőled ugye nem szokatlan, hogy eltakarod az arcod :-D). Ha kell, a legközelebbi menekülős játékozásra/sörözésre viszek neked párat.

Harangozással kapcs. egyetértek, éjszaka kussoljanak.
Sir David, The nuclear guy 2013.05.16 07:01:14
@bioLarzen:

Az én ablakom alatt meg a 17-es vili fordul, olyat csikorog-csörög-csattog, mint állat, de sosem zavart. Ehhez képest amikor valaki nálam aludt, olyan ijedt fejekkel bírtak felriadni, hogy nagyon... :-)

@freddyD:

Ha már minaret: másszátok meg egyszer az érdit, nekem nagyon nagy élmény volt.
Lapaj szerint ADEUS AYRTON! 2013.05.01 09:00:00
           Egy szűkszavú kommüniké tudatta 1994. május 1-jén, vasárnap kora este a szörnyű hírt a világgal: „Ayrton Senna, háromszoros világbajnok belehalt az imolai versenypályán, a San Marino Nagydíjáért folyó versenyen elszenvedett sorozatos sérüléseibe. A halál…..
A fenti kép elsőre akár az Indafotó szégyenfalgyűjteményében is szerepelhetne, ahol a legbunkóbb módon parkoló autósokat gyűjtik. Ám erről szó sincs. Ez ugyanis a látszattal ellentétben nem egy buszmegálló. A képet Király Márta küldte az ittlakunk.hu oldalra, és egy furcsa…..
Elképesztően jó videót találtunk ma a Cink.hu mókablogon: a Pure Love című, népszerű dél-koreai sorozat csinoska főhősnője, a 30 évesen is tinédzser mangaszereplőnek kinéző Han Szujeon hirtelen elkezdi magyarul cinkelni a kollégáit! A látottak kísértetiesen…..
Van az abszurditásnak egy olyan foka, amin túl már csak röhögni lehet, önfeledten, teli szájjal, mert másnak, sajnálkozásnak vagy ejnyézésnek, esetleg együtt érző sóhajtozásnak semmi, de semmi értelme nincs. Ha a magyar tévében gondolkodunk, mondjuk ott van a Bűnök és…..
Sir David, The nuclear guy 2013.04.08 22:33:23